Telefony komórkowe
Ja osobiscie działam od paru tyg na SE K770i... powiem ze jak dla mnei ten telefon ma naprawde wszytsko czego mi trzeba... no i nie ma joysticka ktore ponoc sie psuja... xD
- Od: 15 lip 2008, 17:57
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 16V 96r
iPhone to złooooo
Ja sobie w pracy mogłem wziąć właściwie dowolny telefon z palety Orange i wziąłem Nokie 6300

Ja sobie w pracy mogłem wziąć właściwie dowolny telefon z palety Orange i wziąłem Nokie 6300

pawel-kowalski napisał(a):Apple w oficjalnym komunikacie informuje, iż iPhone działa TYLKO z oryginalnym zestawem bluetooth Appla i nie ma prawa działać z zestawami innych firm".
Nieprawda, działa z zestawem Nokia CK-7W, tylko jest jedno ale, przy połączeniu przychodzącym trzeba zmienić źródło audio na zestaw BT co jest strasznie uciążliwe. W połączeniach wychodzących nie ma tego problemu.
IMO iPhone jest fajny jako gadżet, ale jako telefon to jest wg mnie uciążliwy strasznie.
Witam!!
Po swietach planuje zrobic sobie prezent i kópić telefon albo palmtopa,
Kumpel chce mi sprzedac samsunga i550w (w czyli z wifi). Zastnawiam sie nad tym telefonem. Ogolnie to nie mam czego sie przyczepic, ale
czy moze polecacie cos innego? Chce to tez uzywać jako nawigacja. Kilka razy w roku wiec nie potrzebuje dużego wyswietlacza (i550w ma okolo 2.6")
moze jakis inny telefon bylby lepszy? albo plamtop?
palmtopy maja ten minus, ze sa duze i przec co mniej komfotowe jednoczesnie wiekszy wyswietlacz i ekran dotykowy no i WM.
Fajnie by bylo jak by polecane palmtopy byly z klawiatura.
Cena to tak okolo 600zł (tego sasmugna moge miec za 550zł).
Co polecacie? Na pewno musi miec wifi i gps.
Po swietach planuje zrobic sobie prezent i kópić telefon albo palmtopa,
Kumpel chce mi sprzedac samsunga i550w (w czyli z wifi). Zastnawiam sie nad tym telefonem. Ogolnie to nie mam czego sie przyczepic, ale
czy moze polecacie cos innego? Chce to tez uzywać jako nawigacja. Kilka razy w roku wiec nie potrzebuje dużego wyswietlacza (i550w ma okolo 2.6")
moze jakis inny telefon bylby lepszy? albo plamtop?
palmtopy maja ten minus, ze sa duze i przec co mniej komfotowe jednoczesnie wiekszy wyswietlacz i ekran dotykowy no i WM.
Fajnie by bylo jak by polecane palmtopy byly z klawiatura.
Cena to tak okolo 600zł (tego sasmugna moge miec za 550zł).
Co polecacie? Na pewno musi miec wifi i gps.
obecnie nokia 6280 ale caly czas czaje sie na iPhone'a... Niestety nie ma pozadnej oferty abonamentowej (chce osobno kupic telefon i osobno abonament)...
Ktoś używa telefonu na dwie karty SIM? Samsung Duoz? czy jakoś tak..
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Ja obecnie uzywam E51, oczwywiscie wczesniej napalony bylem na iphona
i oczywiscie sobie odpuscilöem, nie zaluje jakos specjalnie, uznalem ze telefonu uzywam do dzwonienia i E51 radzi sobie z tym dobrze. Dzieki symbianowi mam pod reka co potrzebuje, nie mecza mnie reklamy, niechciane telefony itd.
Telefon spokojnie daje rade tydzien bez koniecznosci szukania gniazdka z pradem. Do robienia zdjec jest aparat, do sluchania muzyki jest empetrojka, telefon jest do dzwonienia i tyle
Telefon spokojnie daje rade tydzien bez koniecznosci szukania gniazdka z pradem. Do robienia zdjec jest aparat, do sluchania muzyki jest empetrojka, telefon jest do dzwonienia i tyle
Adamos napisał(a):sq2jul ponoc odradzaja. ze wszystkim trzeba sie laczyc z internetem. nawet z ksiazka telefoniczna. i kazda aplikacje kupic osobno.
Nieprawda – ale fakt faktem, ze iPhone jest telefonem (?), ktory bez dostepu do netu daje nam tylko ulamek swojej funkcjonalnosci. Co do oprogramowania – w appstore jest juz masa darmowego softu, a jakby komus bylo malo to moze zrobic jailbrake i instalowac oprogramowanie za free z cydii. Oczywiscie mozna tez kupowac soft z appstore'a – nie jest drogi. Ja szukam taryfy, w ktorej bylby pakiet danych okolo 500mb – jak narazie ciezko cokolwiek znalezc
sq2jul napisał(a):ktory bez dostepu do netu daje nam tylko ulamek swojej funkcjonalnosci.
To on wogole ma jakąś funkcjonalnośc?
Co on ma takiego ciekawego oprócz multitoucha, czego nie ma prosty, zwykły PDA za jakies 1/4 ceny iPhona? Chyba tylko rozreklamowanie i wylansowanie danego produktu, że jest taki elo i pro.
Ford Sierra 2,9 24v 4x4 Cosworth BOA :) Ta ze śmiercionośnym napędem... ~200 koni, v6, rwd, spalanie 10l lpg, lans, czego chcieć więcej? :D
- Od: 12 kwi 2008, 21:16
- Auto: -Sierra mk2 2.0 dohc –>2,9 24v6 4x4
-Sierra mk2 2.0 dohc
-Sierra mk1 85r. 2.0 ohc – Coupe GT :D
U mnie zagoscila obecnie Nokia E95 8GB
Po krotkiej walce zainstalowalem Garmina i na dniach zobacze jak dziala
Po krotkiej walce zainstalowalem Garmina i na dniach zobacze jak dziala
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
paww99 napisał(a):sq2jul napisał(a):ktory bez dostepu do netu daje nam tylko ulamek swojej funkcjonalnosci.
To on wogole ma jakąś funkcjonalnośc?![]()
Co on ma takiego ciekawego oprócz multitoucha, czego nie ma prosty, zwykły PDA za jakies 1/4 ceny iPhona? Chyba tylko rozreklamowanie i wylansowanie danego produktu, że jest taki elo i pro.
np. system operacyjny z prawdziwego zdarzenia
Ma ktoś Nokie 6310i??
Bo miałbym malutką prośbę
Padł mi wyświetlacz ( w sumie to przejechałem po telefonie Mazdą
) i potrzebuje żeby mnie ktoś po omacku przeprowadził przez proces kopiowania kontaktów z pamięci telefonu na kartę sim 
Bo miałbym malutką prośbę
Padł mi wyświetlacz ( w sumie to przejechałem po telefonie Mazdą

- Od: 14 wrz 2006, 08:48
- Auto: Była Mazda mx3, jest Alfa Romeo 156