Bardzo obrazowo kolega tłumaczyEnduro napisał(a):to tak jak porownac dojrzala zadbana eleganckak kobiete po 50,
a tu na przeciw taka 20 sobie stoi..
i co wtedy wybrac?

www.mazdaspeed.pl
Bardzo obrazowo kolega tłumaczyEnduro napisał(a):to tak jak porownac dojrzala zadbana eleganckak kobiete po 50,
a tu na przeciw taka 20 sobie stoi..
i co wtedy wybrac?
tomok napisał(a):mam wersję wyposażenia TOP (pl. Exclusive Plus)
tomok napisał(a):to zawieszenie bardzo cicho pracuje i jest miękkie
....czyli dobrze , doceniam w tej chwili jazde na 18 calowych felgach i dobrze zestrojonym zawieszeniu – bajka .tarkan napisał(a): nowa szóstka jest twardsza od poprzedniej...
tomok napisał(a):klawisze do ustawiania lusterek wogóle się nie podświetlają
scorpix napisał(a):Jak byś jeszcze zerkną na pozostałe przypadłości mojej maździochy i dał znać było by cacy
scorpix napisał(a):Ogólnie więcej dziwnych rzeczy nie znalazłem i jestem niesamowicie z maździochy zadowolony.
D-fens napisał(a):Z tego co wyczytałem – ale jak wspomniałem jestem nowym fanem marki- ten silnik jest nowym i autorskim projektem Mazdy i produkowany jest w Australii. Poprzedni był w kooperacji z Fordem. Co do płyty głównej to nie można wykluczyć, że ma wspólną z Mondeo czy z kimś innym bo to są projekty "globalne" i porównywanie wymiarów czy rozstawu osi nie ma tu znaczenia bo płyta to projekt i można ją modyfikować na długość i szerokość. Jest to oszczędność czasu i środków.
Masz racje , nowa szostka prowadzi sie fantastycznie .Waikiki napisał(a):Na szybkich łukach samochód jest fenomenalnie stabilny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości