Witam !
Otóż przestało działać mi podświetlenie regulacji ogrzewania i czy można coś na to zaradzić ?
Pozdrawiam
Problem z podświetleniem w desce rozdzielczej
Strona 1 z 1
Wymienić żarówki ?
Z racji rozkręcania połowy samochodu – osłona po stronie kierowcy, po stronie pasażera, radio, osłona od dźwigni zmiany biegów, hamulca ręcznego i w końcu osłona centralna – darowałem sobie wymianę u siebie
Działa u mnie na "dotyk". Jedno walnięcie – działa, drugie – nie działa
Oczywiście u mnie (znając złośliwość rzeczy marwych) stało się to tydzień po upierdliwej wymianie wszystkich żarówek pod zegarami....
Pozdrawiam
Z racji rozkręcania połowy samochodu – osłona po stronie kierowcy, po stronie pasażera, radio, osłona od dźwigni zmiany biegów, hamulca ręcznego i w końcu osłona centralna – darowałem sobie wymianę u siebie
Oczywiście u mnie (znając złośliwość rzeczy marwych) stało się to tydzień po upierdliwej wymianie wszystkich żarówek pod zegarami....
Pozdrawiam
- Od: 17 cze 2008, 23:48
- Auto: 323 BG 1.6 16V
&
626 GV 2.2i 12V
a ja u mnie to wymieniłem.
zajęło mi to dwa dni godz 20-21:30 rozkręcanie, nstępnego dnia kupno żarówki i złożenie pół godz...
ogólnie trzeba tylko trochę popatrzeć gdzie jaki plastyk na który zachodzi i jest do zrobienia!
nie taki diabeł straszny jakiego malują!
zajęło mi to dwa dni godz 20-21:30 rozkręcanie, nstępnego dnia kupno żarówki i złożenie pół godz...
ogólnie trzeba tylko trochę popatrzeć gdzie jaki plastyk na który zachodzi i jest do zrobienia!
sprzedam przedni prawy amore-mijo do mx3 (80%-sprawny).
7x przekaźnik 24V(przemysłowe na szynę DIN) oraz zasilacz 12 V cena: dogadamy się;)
7x przekaźnik 24V(przemysłowe na szynę DIN) oraz zasilacz 12 V cena: dogadamy się;)
- Od: 13 cze 2008, 21:49
fotos napisał(a):a ja u mnie to wymieniłem.
Ojej – oczywiscie ze nie taki straszny
Jest to jednak upierliwe i "gratulacje" dla projektanta ktory nie przewidzial wymiany wewnetrznych zarowek w tym modelu...
Nie ma zadnej relacji z wymiany powyzszych zarowek na forum i rzeczywiscie trzeba sie bardzo dobrze zastanowic – co tu jeszcze odkrecic zeby bylo dobrze
Przy mojej wymianie tylko ja wiem ile slow potocznie uwazanych za wulgarne uzylem... Oczywiscie juz po wszystkim przeczytalem cale forum i dowiedzialem sie ze linke od predkosciomierza odpina i podpina sie od pupy strony – to jest – nie od strony zegarow

Tak wiec jeszcze raz – po woli – cierpliwie – co do srobki – bez pospiechu
Jesli bede (kiedys mnie pewnie wezmie) wymienial "srodkowe zarowki" u siebie. Obiecuje zrobic porzadna fotorelacje
pozdrawiam
- Od: 17 cze 2008, 23:48
- Auto: 323 BG 1.6 16V
&
626 GV 2.2i 12V
Apacz a jak to sprawdzić ?
Dopowiem tylko że nie działa mi to od tygodnia wcześniej tak dziwnie bo jak walnąłem to zaświecało się a teraz już wcale...
Dopowiem tylko że nie działa mi to od tygodnia wcześniej tak dziwnie bo jak walnąłem to zaświecało się a teraz już wcale...
Nas czeka taka wymiana niestety, takze moze skusimy sie na foto- relacje.
chyba tam zapodamy diody;)
chyba tam zapodamy diody;)
-
Ania_TM
Ooo Widzewianka widzę, że tez masz problem ;p
Strona 1 z 1