zamek centralny jak znalezc gdzie się dopiąć
Strona 1 z 1
mam problem miałem włamanie do auta wszystkie zamki rozwalone ,nie mam jak zamknać autka kluczyk wchodzi tylko do stacyjki.chciałbym się dostać do sterowania centralem żeby dorażnie zrobić elektryczne zamykanie auta na zwykły włącznik ,a raczej otwieranie . Mam problem z zakupem wkładek zamka do Madzi i nie wiem ile kosztują każda pomoc dobra .Z góry dziękuję za zajęcie czasu jestem wdzięczny za wszelką pomoc.JANUSZ...
simba ...Kochać auta to nie wszystko trzeba je jeszcze zrozumieć...
- Od: 7 lis 2004, 23:09
- Auto: mazda 626 ge 1993 2.0 kat
seimano musisz najlepiej zalozyc centralny zamek sterowany z alarmu---ja montuje cos takiego za kolo 100zl za montaz i kolo 180zl za alarm---ale to nie jest dla ciebie najwazniejsze--Teraz musisz znalesc sterownik ktory zamyka i otwiera drzwi --strowanie odbywa sie minusem, przewod brazowo zolto czerwony-zamykanie i brazowo czerwony otwieranie znajduje sie w czarnym 6-scio polowym złączu konektorowym, pod schowkiem po stronie pasażera. A jak bys chcial a byl kiedys w bydgoszczy to zapraszam na montaz alarmu
- Od: 19 sty 2005, 23:02
- Auto: BMW M3 Audi A6 Mazda6
Ja też poproszę sowka200@interia.pl.Dzięki 
- Od: 20 mar 2005, 12:54
- Auto: 323 C Z5 98
6 GG LF 04
Dokladnie tak jak sanders20 radzi, nawet odlaczyc ciegna zamkow a otwierac/zamykac z pilota. W razie awarii zastaje klapa bagaznika. Po co wydawac pieniadze na nowe zamki przez ktore sie pozniej wlamuja (?)
jeszcze nigdy te opisy nie zgadzaly sie w zadnym z samochodow ktore robilem:)
sanders20 napisał(a):strowanie odbywa sie minusem, przewod brazowo zolto czerwony-zamykanie i brazowo czerwony otwieranie znajduje sie w czarnym 6-scio polowym złączu konektorowym, pod schowkiem po stronie pasażera
jeszcze nigdy te opisy nie zgadzaly sie w zadnym z samochodow ktore robilem:)
- Od: 5 gru 2004, 22:43
- Auto: Mazda 626 1.8 16V
wicekk napisał(a):jeszcze nigdy te opisy nie zgadzaly sie w zadnym z samochodow ktore robilem:)
wiesz ze akurat ten opis sie zgadza--tam masz przy tych kablach sterownik o nazwie looc door
- Od: 19 sty 2005, 23:02
- Auto: BMW M3 Audi A6 Mazda6
U mnie znalazłem ten sterownik koło obudowy bezpieczników był koloru szarego.
Mazda 626 coupe z przebiegiem 249000km + nowy nabytek Mitsubishi Galant 95r. z przebiegiem 109000km=Japońska jakość
- Od: 2 sty 2005, 16:03
- Auto: Mazda 626coupe 2.0i GD FE6 89r
JACU626 napisał(a):W dziele download globy powinienn juz zamiescić schemat wpięcia sie w instalacj madzi aby wpiąć alarm jak nie ma to daj maila to ci wyśle.
lub pytaj gg
jakbyś miał jeszcze ten schemat to bym poprosił na maila albo na forum wiwat@o2.pl
Get Rich or Die Tryin'
- Od: 9 lip 2007, 10:40
- Auto: Mazda 626 GE 1996, 1840 cm3
Strona 1 z 1