Cisza w sprawie spotkań klubowych
a co z lodzia i krakowem zapomnieliscie kto po nas zajedzie????
- Od: 21 paź 2003, 13:53
- Auto: najpiękniejsze :)
Obawiam się, że Morda ma trochę racji. Jeśli znalazłaby się np grupka zapalonych rajdowców to wiadomo, że zawsze będą, jednak jeżdżenie co 2 tygodnie w jakieś miejsce na zasadzie "może ktoś przyjedzie" raczej słabo widzę (nawet mając 1km do Rawaru).
A w ogóle to jacyś strasznie spięci jesteście
więcej luzu bo się pozagryzacie. Z tego co pamiętam to spotu lutowego nie było bo nie dało się zebrać wszystkich/większości chętnych w danym terminie. I o co tyle krzyku??
A w ogóle to jacyś strasznie spięci jesteście
wracam po paru dniach niobecności, a tu co dym
!
popieram przedmówcę, w lutym nie było chętnych na 1 termin.
poza tym wiele osób, w tym i ja (możecie sobie pokrzyczeć, w końcu nie jeżdżę mazdą) ma już po dziurki w nosie MDC i EKO, przyjeżdża bo lepszy rydz niż nic.
co do lutego nie ma co panikować, tylko nastał teraz taki a nie inny czas, zima, dupowa pogoda, i mało komu się co chce, już zaraz wiosna, więc spot w końcu marca powinien być inny.

popieram przedmówcę, w lutym nie było chętnych na 1 termin.
poza tym wiele osób, w tym i ja (możecie sobie pokrzyczeć, w końcu nie jeżdżę mazdą) ma już po dziurki w nosie MDC i EKO, przyjeżdża bo lepszy rydz niż nic.
co do lutego nie ma co panikować, tylko nastał teraz taki a nie inny czas, zima, dupowa pogoda, i mało komu się co chce, już zaraz wiosna, więc spot w końcu marca powinien być inny.
- Od: 21 paź 2003, 21:49
Zombi napisał(a):Minispot na którym będą 2-3 osoby to śmiech na sali. Takie to są i w Koninie u Xsixa jak się zmówimy z M&Msami. Nazwa minispot na coś takiego to żenada. Tzw. minispoty to niech sobie robią zainteresowaniu tam gdzie im się podoba.
Dobrze, ale przynajmniej niech dyskusja nie rozbija sie o nazwe. Moim zdaniem, gdyby byl jakis staly termin, to byloby latwiej sie umowic na to cos, co nie wiem jak nazwac, bo "minispot" nie pasuje.
Carrrlos napisał(a):popieram przedmówcę, w lutym nie było chętnych na 1 termin
No pare osob sie odezwalo, a decyzja o zamknieciu tematu byla moim zdaniem pochopna.
Pozdrawiam.
the right man in the wrong place...
Dobrze, ale przynajmniej niech dyskusja nie rozbija sie o nazwe. Moim zdaniem, gdyby byl jakis staly termin, to byloby latwiej sie umowic na to cos, co nie wiem jak nazwac, bo "minispot" nie pasuje
Nie chodzi o nazwę tylko o ilość osób która może przyjedzie a może nie. No i myślisz tylko o Warszawiakach dyskryminując Mordera, Marcina i Anię, kolegów z Lublina, Garwolina, Siedlec, Krakowa, koleżankę z Łodzi. Oni na pewno się nie pojawią na żadnym spocie na którym może będzie 2-3 auta. Pomysł takich spotów to nieporozumienie.
Mazda 626 GD GT
Mazda 626 GE
Mazda Xedos 6
Mazda-Astra karawan
Mazda 626 GW td
Mazda RX-7
??
Mazda 626 GE
Mazda Xedos 6
Mazda-Astra karawan
Mazda 626 GW td
Mazda RX-7
- Od: 20 paź 2003, 09:44
- Auto: Szybkie
dobrze mowisz zombi
Czasem sie zastanawiam po cholere bylo to polaczenie, tesknie za starym klubem gdzie, jedyna osoba, ktora rzadzila byl zombi (bo to w sumie jego klub byl).
a teraz jakis pieprz... zarzad
!!!! zombiego prawie nie slychac na forum za to glos daje non stop tco bo sie poczul wlascicielem tego wszystkiego.
wkurza mnie to na maxa czasem nie chce mi sie nawet tu zagladac ci co znaja ten klub przed polaczeniem wiedza o czym pisze.
ja nie moge czasem patrzec juz na niektore nicki i na te opowiesci dziwnej tresci co zrobili dla klubu a co nie.
szkoda ze tak wszystko sie popier....
Czasem sie zastanawiam po cholere bylo to polaczenie, tesknie za starym klubem gdzie, jedyna osoba, ktora rzadzila byl zombi (bo to w sumie jego klub byl).

wkurza mnie to na maxa czasem nie chce mi sie nawet tu zagladac ci co znaja ten klub przed polaczeniem wiedza o czym pisze.
ja nie moge czasem patrzec juz na niektore nicki i na te opowiesci dziwnej tresci co zrobili dla klubu a co nie.
szkoda ze tak wszystko sie popier....
e tam, klub sie rozwija i normalnym jest że minie troche czasu zanim wszystko sie "dotrze", póki co Zombi ma najwięcej do powiedzenia w sprawie spotów i nikt mu tego nie zabierze. Tco po prostu dał propozycje która za bardzo się nie spodobała i wydaje mi się że wszystko będzie po staremu 

moze sie tomus i rozwija ale czy w dobrym kierunku...... 

Zombi napisał(a):Nie chodzi o nazwę tylko o ilość osób która może przyjedzie a może nie. No i myślisz tylko o Warszawiakach dyskryminując Mordera, Marcina i Anię, kolegów z Lublina, Garwolina, Siedlec, Krakowa, koleżankę z Łodzi. Oni na pewno się nie pojawią na żadnym spocie na którym może będzie 2-3 auta. Pomysł takich spotów to nieporozumienie.
No to dalej umawiajmy sie prywatnie na te cos, co nie wiem jak nazwac. Uwazalismy, ze Klub robi sie anty-spotowy, to takie cos zaproponowalem. Przyznam sie, ze sam tego nie wymyslilem – w klubie corolli wewnatrz miastowe spotkania maja na stale ustalony cotygodniowy termin i jakos to dziala. Choc fakt, ze czasem sa odwolywane, a czasem spotykaja sie tylko trzy osoby na godzine i nikt nie ma z tego powodu zalu.
Nie maja jednak takich spotow jak nasze. Maja tylko "megaspoty", zreszta (pewnie ze wzgledu na kase) bardzo fajne.
Propozycja rozszerzala terminy naszych spotkan, o to co nie wiem jak nazywac, zachowujac przy tym wszystko co bylo wczesniej, z drobna uwaga, zeby spoty robic moze co dwa miesiace, skoro np. na lutowy nie bylo chetnych, a Ci z nas, ktorzy maja dalej i tak nie przyjezdzaja co miesiac. Chyba byloby milej, gdybysmy spotykali sie w komplecie.
niqs napisał(a):Czasem sie zastanawiam po cholere bylo to polaczenie, tesknie za starym klubem gdzie, jedyna osoba, ktora rzadzila byl zombi (bo to w sumie jego klub byl).
Mysle, ze robisz przykrosc niektorym takim stwierdzeniem. Dla scislosci przypomniam, ze obie strony dazyly do zjednoczenia, wiec teraz wezmy za to razem odpowiedzialnosc.
Jaki zarzad? Masz na mysli Globego i Zombiego? Ta kwestia juz dawno zostala chyba wyjasniona w watku "uwagi na temat strony i forum". Jesli nie wszyscy tam zagladaja (a powinni) to moze trzeba watki skopiowac do forum klubowego.
glos daje non stop tco bo sie poczul wlascicielem tego wszystkiego
W ogole mnie nie znasz. Skad wiesz kim lub czym sie poczulem. Na razie poczulem sie przykro.
szkoda ze tak wszystko sie popier
Co Cie wkurza? O kim mowisz? Jakie nicki? Mam sie czuc jeszcze bardziej przykro, czy masz na mysli kogos innego?
I najwazniejsze: co w takim razie proponujesz?
Pozdrawiam.
moze i dazyly do polaczenia ale ja o tym fakcie dowiedzialam sie po czasie a bywalam na chacie i forum bardzo czesto (oczywiscie przed polaczeniem)
w tej chwili co proponuje??????
nic tco .... teraz juz nic gdyby wtedy ktos sie mnie spytal co o tym mysle to bym swoje zdanie powiedziala
w tej chwili co proponuje??????
nic tco .... teraz juz nic gdyby wtedy ktos sie mnie spytal co o tym mysle to bym swoje zdanie powiedziala
moze i dazyly do polaczenia ale ja o tym fakcie dowiedzialam sie po czasie a bywalam na chacie i forum bardzo czesto (oczywiscie przed polaczeniem)
Nie rozumiem tego co piszesz, bo fora polaczylismy bardzo dawno i to byl chyba pierwszy krok. Mozna poszukac na bylym forum globego daty, kiedy xsix informuje o polaczeniu.
Potem sprawe caly czas walkowalismy, jeszcze nawet po postawieniu nowego forum, co tez mozna znalezc w archiwum.
w tej chwili co proponuje??
Mysle, ze nikt nie ma nic przeciwko, aby uslyszec je takze teraz. Rozumiem, ze musztarda po obiedzie, ale zawsze mozesz tez zaproponowac cos, co zmieni twoim zdaniem zla sytuacje.
Pozdrawiam.
zawsze mozesz tez zaproponowac cos, co zmieni twoim zdaniem zla sytuacje
moim zdaniem nie ma "złej sytuacji" temat spotów przycichł ze względu na napięty terminarz Zombiego który to zajmuje się prowadzeniem spotów (można o tym przeczytać na poprzednich stronach tego tematu), jak tylko u Zombiego się troche poluźni to będzie tak jak dawniej albo i lepiej
mam nadzieje bo troszke tesknimy....
tco_tm napisał(a):Nie moge jednak zgodzic sie z uwagami na temat Zarzadu (tego, hm... wybranego), bo po otwartej dyskusji na tym forum zostalo wspolnie ustalone, ze u steru stoja dwie osoby, czyli Zombi i Globy (kolejnosc odwrotnie alfabetyczna).
Z calym szacunkiem dla Ciebie ( "peace"), jako czlonka zarzadu ktory pomaga bardzo przy forum...nie jestes prezesem jak sam to zauwazyles, ale czesto zachowujesz sie jakbybs nim byl.Mysle ze inni sa podobnego zdania.
Co do Zombiego to podobnie jak Morder uwazam ze ta nieswiadomosc nie byla czyms zlym.
Post ten nie byl napisany jako atak na Zombiego (ktorego nota-bene bardzo cenie i Lubie) ale w celu pobudzenia klubu...tych ktorzy za niego odpowiadaja jako Zarzad i tych ktorzy sa czlonkami obu wczesniejszych klubów (czesc z nas jezdzila chetnie na te spoty i nasza sila nie byla ilosc a JAKOSC !).
Tak wiec prosze ruszmy wszyscy (zarzad, prezesi, i MY zwykli czlonkowie) w kierunku AKTYWNOSCi

Pozdrawiam
p.s. Licze na Ryki, jak na Skoja w zeszlym roq

- Od: 21 paź 2003, 13:58
- Auto: Mazda 3 BL 2.0 DISI
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BJ) 2.0 Sportive (niqsmx3)
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
niqs napisał(a):...po cholere bylo to polaczenie, tesknie za starym klubem gdzie, jedyna osoba, ktora rzadzila byl zombi... a teraz jakis [tiiit] zarzad
!!!! zombiego prawie nie slychac na forum
za to glos daje non stop tco bo sie poczul wlascicielem tego wszystkiego.
![]()
wkurza mnie to na maxa... ja nie moge czasem patrzec juz na niektore nicki i na te opowiesci dziwnej tresci co zrobili dla klubu a co nie.
szkoda ze tak wszystko sie popierdoliło.![]()
Cóż za popis chisterii
michal_krakoof napisał(a):Post ten nie byl napisany jako atak na Zombiego (ktorego nota-bene bardzo cenie i Lubie)
Ten już na luzie ale obydwa w klimacie

Co do Tco
Ja to widzę tak, że Tco jest członkiem zarządu, który się STRASZLIWIE przejmuje tym co robi. I glory mu za to. Ale jak to mówią "faszyzm jest lepszy..."
Obraziłem kogoś