27.03.2004 – Rekonesans Ryki
No zbliża się wiosna więc trzeba by oblukać ten teren w Rykach. Mam zamiar tam podjechać jakoś pod koniec marca (ostatni-przedostatni wekkend). Niestety z braku czasu będę wiedział konkretnie w środku tygodnia (wtorek-środa) i w wekkend będę chciał pojechać. Także konkretnie się wypowiem jak będę wiedział. Prosiłbym kolegów z Garwolina i Lublina o pomoc w dojechaniu na miejsce. Mam niby dokładny opis jak tam dojechać ale zawsze to lepiej z kimś kto już tam był i zna miejsce. Zrobię fotki lotniska, okolicznych hotelików, barków i wszystko będziemy mieli jak na dłoni. Zastanawiam się czy interesowałby nas sprzęt do pomiarów 1/4 mili. Mogę się za tym zakręcić. W zasadzie to się zakręcę bo na pewno was to zainteresuje. No i cóż to tyle narazie w tym temacie
Ostatnio edytowano 19 mar 2004, 20:39 przez Zombi, łącznie edytowano 2 razy
- Od: 20 paź 2003, 09:44
- Auto: Szybkie
Dizzi chciał się tylko upewnić chyba. Bliżej byłoby na Modlin ale tam trzeba zabulić, pozatym Lublin miałby dość daleko a tak to chłopaki mają blisko do Ryk i na pewno się pojawią.
Mazda 626 GD GT
Mazda 626 GE
Mazda Xedos 6
Mazda-Astra karawan
Mazda 626 GW td
Mazda RX-7
??
Mazda 626 GE
Mazda Xedos 6
Mazda-Astra karawan
Mazda 626 GW td
Mazda RX-7
- Od: 20 paź 2003, 09:44
- Auto: Szybkie
oj Dizzy nie narzekaj...jakos chetni na skoja przyjechali i nie marudzili...a ja do wAWY mam 300 a z lodzi 130 i jezdzimy z NIqsiem czesciej niz inni Warszawiacy...
- Od: 21 paź 2003, 13:58
- Auto: Mazda 3 BL 2.0 DISI
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BJ) 2.0 Sportive (niqsmx3)
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
michal_krakoof napisał(a):oj Dizzy nie narzekaj...jakos chetni na skoja przyjechali i nie marudzili...a ja do wAWY mam 300 a z lodzi 130 i jezdzimy z NIqsiem czesciej niz inni Warszawiacy...
Powiem szczerze, że Was podziwiam
- Od: 24 paź 2003, 00:04
- Auto: 323F BJ 1,8 16V '99
hehe i to sie wlasnie nazywa czlonkowstwem na MaXa...nie mowie, ze Ci co nie przyjezdzaja a maja blisko nie sa prawdziwymi czlonkami, ale mam nadzieje ze to sie zmieni na lepsze.
- Od: 21 paź 2003, 13:58
- Auto: Mazda 3 BL 2.0 DISI
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BJ) 2.0 Sportive (niqsmx3)
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
WITAM : zOMBI JAK CHCESZ TO SŁUŻE POMOCĄ W DOJECHANIU I POMOCY PRZY REALIZACJI BYŁEM TAM KILKA RAZY
A co do odległości to od Garwolina jest 55km a od wawy 115km, do Lublina jest 50km
LOTNISKO-LOKALIZACJA jest to ok 5km od głównej trasy WAWA -LUBLIN w kierunku na KOCK (skrzyżowanie za Rykami) i na 5 kilometrze skęca sie w prawo na NOWODWÓR i 1km i na miejscu!!!!!!!!
Na dość dokładnych mapach są zaznaczone samolociki
POZDROWIONKA
A, komu moge przesłać jakiś filmik z lotniska aby można go było ściągnąć, i zobaczyć jak to wygląda
??????
A co do odległości to od Garwolina jest 55km a od wawy 115km, do Lublina jest 50km
LOTNISKO-LOKALIZACJA jest to ok 5km od głównej trasy WAWA -LUBLIN w kierunku na KOCK (skrzyżowanie za Rykami) i na 5 kilometrze skęca sie w prawo na NOWODWÓR i 1km i na miejscu!!!!!!!!
Na dość dokładnych mapach są zaznaczone samolociki

POZDROWIONKA
A, komu moge przesłać jakiś filmik z lotniska aby można go było ściągnąć, i zobaczyć jak to wygląda
Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
no ba albo fajniej carrrlos
sklad ten sam + mordka ...........mniami
- Od: 21 paź 2003, 13:53
- Auto: najpiękniejsze :)