Przyłącz się do Klubu MazdaSpeed!
Dzięki bardzo i z góry proszę o odrobinę cierpliwości w Mikołajkowym darze z uwagi na absencję Mariusza 
Ja też dziękuje 
Bez Mazdy nie ma jazdy:)
- Od: 18 cze 2007, 14:58
- Auto: Mazda MX-3 1.6 DOHC
Mazda 323F BG
E36 320i ( no niestety )
Witam, wysyłam zaraz zgłoszenie jako nowy kandydat do klubu
Pozdrawiam i licze na w miare szybkie zaakceptowanie
Pozdrawiam i licze na w miare szybkie zaakceptowanie
-
Ania_TM
Dzięki wielkie za przyjęcie do grona klubowiczów!!
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Twoja jest bankowa
Przepraszam Was za poślizgi, ale zapisy ruszą znowu po powrocie Mariusza – musi uporać się z pracą i życiem osobistym.
rozumiemy, bedziemy czekac niecierpliwie
bo nas molestuja w Łodzi,zeby sie tu zapisac
hehe
bo nas molestuja w Łodzi,zeby sie tu zapisac
-
Ania_TM
W końcu także i ja wysłałem zgłoszenie, myśle że decyzja będzie pozytywna!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Przemek-Wlkp
ivo napisał(a):Globy uprzejmie proszę w łaskawości swej rzucić wzrokiem na moją kandydaturę
i na moją 3 miechy minęły
Sprzedam felgę alu pięcioramienną rozstaw 4x100 http://img195.imageshack.us/i/img4118a.jpg
- Od: 26 cze 2007, 11:37
- Auto: S40 T4
Giero napisał(a):i na moją 3 miechy minęły
eeeeh, i tak się dzieje jak się zmienia nicki
Nie jestem w stanie spamiętać wszystkiego i w bazie mam przy Twoim STARYM nicku dopisek – brak na forum.
Proszę o chwilę czasu – do jutra zadecydujemy o Twoich losach
Wszystkie zgłoszenia jakie trafiły na skrzynkę rejestracjacyjną zostały naniesione (przybyło Kandydatów).
Jutro osoby którym kończy się/skończył okres próbny powinny znaleźć pw ode mnie.
pozdrowionka
dziekujem za range kandydatki
mam nadzieje,ze was nie zawiode i bede dumnie reprezentowac forum Mazdy
mam nadzieje,ze was nie zawiode i bede dumnie reprezentowac forum Mazdy
-
Ania_TM
Witaj Grzyby, mam pytaniejedno. wyslalem zgloszenie pod koniec sierpnia. mijaja 4 miesiace i nic. czy ten miesiac poslizgu bedzie uwzgledniony przy oplatach w 09 ? (wiesz o czym mowie) regulamin daje na to 90 dni,a przy oplatach nikt pewnie nie wezmie tego pod uwage.
Pozdrawiam Piorun
Pozdrawiam Piorun
- Od: 26 mar 2007, 21:55
- Auto: Peugeot 307 2,0 HDI
Piorun, będzie to uwzględnione.
Natomiast takie problemy jak w Twoim przypadku już tu opisywałem (parę postów wyżej identyczna sytuacja z Giero.
Jak zgłoszenie jest wysyłane jako outsider_max to ciężko się potem połapać jak potem zmieniasz nicka.
Staram się to kontrolować ale czasami potrafi to umknąć i na pewno nie jest pomocne.
Natomiast takie problemy jak w Twoim przypadku już tu opisywałem (parę postów wyżej identyczna sytuacja z Giero.
Jak zgłoszenie jest wysyłane jako outsider_max to ciężko się potem połapać jak potem zmieniasz nicka.
Staram się to kontrolować ale czasami potrafi to umknąć i na pewno nie jest pomocne.
Grzyby napisał(a):Nadrobię zaległości do niedzieli
Witam, też mam takie pytanie jak Borysss. A pytam bo wiem, że czasami maile ode mnie nie dochodzą
i się tak zastanawiam czy nie zaakceptowane, bo jak to sprawa tego że trzeba poczekać to nie ma problemu.
Kropka
- Od: 28 lis 2008, 00:26
- Auto: Mazda 323 r91, silnik1,6, ASB