Kogo widziałem / widziałam
grabu122 napisał(a):..... nie piszcie , że widzieliście sie w warsztacie, bo ktoś gotów pomyśleć, ze z Mazdą jest tak samo jak z Alfą język oczko Dlaczego wszyscy właściciele Alfy Romeo machają sobie "cześć" jak mijają sie na drodze?pytajnik.... bo rano poznali sie w warsztacie zeby
A mówią tak Ci co Alfy nigdy nie mieli
Tak się dziwnie składa, że posiadam również od jakiegoś czasu Alfę Romeo 166 2.5 V6 i z autem zupełnie nic złego się nie dzieje
f*ck
a ja pozdrawiam kierownika czerwonej mx-5 na podkladkach klubowych widzianego dzisiaj na Powstancow Slaskich przy skrzyzowniu z Gorczewska okolo godziny 18 
- Od: 21 sty 2008, 15:11
- Auto: 323F BA 2.0 V6 DOHC 144KM
Mev, jak się regularnie serwisuje i dość często wymienia części w zawiasie, do tego ma V6 lub JTD a nie jakąś rzędówkę to można powiedzieć o jakiejś bezawaryjności. Niemniej nie jest to auto tak pancerne na zaniedbania jak mazda.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Pozdro dla kierowcy klubowej srebrnej 323F BA widzianej dzis o 7.50 i 16.15 na 17 stycznia za salonem Opla (jadac od Zwirki) i czerwonej MX-3 kawalek dalej. Oraz dla kierowcy srebrnej 3ki sedan na Al. Krakowskiej, ktorego wpuscilem przed siebie 
Pozdro dla kierowcy srebrnej mx-3 ki skręcającego z fordońskiej na most Kazimierza o 20:40.
Nr rej CB xxxxx numery nieznane śmigałeś za szybko.
Nr rej CB xxxxx numery nieznane śmigałeś za szybko.
Jakub-wawa napisał(a):Pozdro dla właściciela tej mazdy widzianej w piątkowy wieczór przy ul. Płockiej
Tia kto pod Edi pizza sie umawia?
Dzisiaj widzialem Siwego pod selgrosem na swiatlach tyle ze jechalem sonata słoneczka...
Siwy wez ta blacharke zrob bo obciach takim obdrapancem smigac! Wstyd dla mx6
Mercedes SLK kompressor
- Od: 21 kwi 2006, 11:02
- Auto: Mercedes SLK
pi_ngwinek napisał(a):a ja troche z innej beczki
Pozdrowionka dla Akar'a spotkanego na Travce
Hyhy, szykuj wiochę bo zaraz lecą katasy xD
voodoo napisał(a):Akar.Zaephyr heh dzieki dzieki dobrze zrozumiałem twoje pozdrowienia w moim kierunku ale widziałem Cie w ostatniej chwili bo nie chciałem najechać na szkło leżace na ulicy bo może niewiesz ale kilka aut przed tobą jechał autobus w kierunku Chebzia i niestety miał tyko połowę albo nawet mniej przedniej szyby bo reszta leżała na ulicy a że jest w tym miejscu dośc ciasno to musiałem trochę pobocza przybrać żeby na to nie wjechać
Faktycznie, pamiętam że leżało tam szkło
W takim wypadku oddaję honory i raz jeszcze pozdrawiam
PS: Kiedy zjawisz się na cyklonie?

Wczoraj tj 02.12 okolo 19.30 pod Tesco, kolega na klubowych podkladkach
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
artro219 napisał(a):Wczoraj tj 02.12 okolo 19.30 pod Tesco, kolega na klubowych podkladkach
kanieś?
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Pozdrawiam nieustraszonego i nieugiętego kierowcę niebieskiej mazdy 3 na tabliczkach BSI, z którym się troszkę pościgałem na odcinku krajowej 8 między B-stokiem a Augustowem
P.S. Ciemna GE KL
P.S. Ciemna GE KL
Kłaniam się,
Warszawa, godz. około 12.20, Mazda 6 kombi, kolor jasny zielony (?) podkładki klubowe, blachy WE ..., ul. Łucka.
Pozdrawiam

Warszawa, godz. około 12.20, Mazda 6 kombi, kolor jasny zielony (?) podkładki klubowe, blachy WE ..., ul. Łucka.
Pozdrawiam
- Od: 15 maja 2004, 16:37
Pozdr dla kierowcy niebieskiej (albo zielonej – nie jestem pewien, ciemno juz sie zrobilo
) MX-3 o tablicach WE ... na klubowych podkładkach, który mnie wpuścił przed siebie na 17 Stycznia dzisiaj koło godziny 1610.
Musze zainwestować w klubowe podkładki
- Od: 10 lip 2008, 00:54
- Auto: RX-8 :)
Skorupek napisał(a):Pozdr dla kierowcy niebieskiej (albo zielonej – nie jestem pewien, ciemno juz sie zrobilo) MX-3 o tablicach WE ... na klubowych podkładkach, który mnie wpuścił przed siebie na 17 Stycznia dzisiaj koło godziny 1610.
A pozdrawiam. To bylem Ja

P.S. Mam tylko z tylu klubowa podkladke ktora ocalala z rozbitej poprzedniej MX-3
Sprawdź PW 
Pozdrawiam kolege Siwus'a, przyuwazonego dzisiaj w okolicach 11:00AM kiedy skrecal z Sobieskiego w Dworcowa 
Kłaniam się,
Warszawa, godz. około 8.35, rondo Daszyńskiego, 6 MPS, WF ..., pan Jaksa
Pozdrawiam serdecznie

Warszawa, godz. około 8.35, rondo Daszyńskiego, 6 MPS, WF ..., pan Jaksa
Pozdrawiam serdecznie
- Od: 15 maja 2004, 16:37