Może jakiś spocik w sobotę po południu
RADOM – spotkania regionalne
mi pasuje jak najbardziej
niedziela juz niekoniecznie, ale sobota tak ok 15, 16 zeby kazdy z pracy wrocil czemu nie
moze kumpel tez bedzie GFka

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mnie też najbardziej pasuje sobota w tych godzinach. czekamy na resztę.
A zielony to żyje jeszcze
Może też by się pojawił. Coś tam kupował ostatnio, to może nie przyjedzie mx-em.
A zielony to żyje jeszcze
kupowal, sprzedawal wiec nie wiadomo czy ma czym jezdzic teraz 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
ostatnio go widziałem to jeździł mxem
co do soboty to peszek ale ja kończę robotę o 17:30 ;/
co do soboty to peszek ale ja kończę robotę o 17:30 ;/
- Od: 7 lip 2008, 17:59
- Auto: 323f BA 1.5
Nie wiem jak Miecio, ale jak będzie nas więcej to ja mogę się spotkać i o 18. Bo na razie lypa, Miecio i ja.
Zielonego wcięło, chyba mega zapracowany jak ja ostatnio byłem.
krystu tylko, żeby nie było jak ostatnio
Zielonego wcięło, chyba mega zapracowany jak ja ostatnio byłem.
krystu tylko, żeby nie było jak ostatnio
Witam, ja odpadam, jade o 16 na imieniny do Warszawy, ale chetnie bym wpadl moze jakis dopiac na wiecej osob przed swietami????
http://www.moloski.republika.pl – to moje kolejne hobby, a jest ich jeszcze kilka :D
http://www.hotelglass.radom.pl – polecam klub BABYLON
Pozdrawiam-MARCIN.
http://www.hotelglass.radom.pl – polecam klub BABYLON
Pozdrawiam-MARCIN.
- Od: 7 lis 2007, 18:43
- Auto: 323F BA 1.8, MPV LW 2.0
Pozdrowienia dla MazdaSpeed RADOM. Wieki nie byłem już na spotkaniu z forumowiczami. Trzeba to nadrobić. Będę na nasłuchu.
- Od: 3 lip 2013, 22:26
mi tez pasuje ale wlasnie zebynie blo jak ostatnioe ze spot przekladany ze wzgledu na krystu ktorego w koncu nie bylo
Ryba caly czas na nasuchu jestes odkad pierwszy raz na spota przyjechalem wiec w koncu wyszedlbys z ukrycie
apropo, jakis czas temu patrzyl sie na mnie koles z xedosa. patrzyl patrzyl a ja na niego. w koncu sie usmiechnal i zaczal machac i pokazal
nie wie mczy to ktos od nas czy nie.
a na poludniu stoi 323f bj na klubowych podkladkach
ale wracajac do tematu. spot sobota godz 18 na bocznym parkingu carrefoura. kto jest chcetny?
lita:
1. Mieczyslaw
2. Lukabo (ale tylko swoim nowym nabytkiem masz byc
)
3. ...
Ryba caly czas na nasuchu jestes odkad pierwszy raz na spota przyjechalem wiec w koncu wyszedlbys z ukrycie
apropo, jakis czas temu patrzyl sie na mnie koles z xedosa. patrzyl patrzyl a ja na niego. w koncu sie usmiechnal i zaczal machac i pokazal

a na poludniu stoi 323f bj na klubowych podkladkach
ale wracajac do tematu. spot sobota godz 18 na bocznym parkingu carrefoura. kto jest chcetny?
lita:
1. Mieczyslaw
2. Lukabo (ale tylko swoim nowym nabytkiem masz byc
3. ...

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
to panowie zrobimy tak, że ja się dzisiaj dowiem co i jak i napisze wam wieczorem co z moją sobotą
bo mam zaproszenie do Parznic na Paintball'a i nie wiem co w końcu z tym wypadem jest
bo mam zaproszenie do Parznic na Paintball'a i nie wiem co w końcu z tym wypadem jest
wieczor juz sie skonzyl a tu zadnej informacji
a co z resta chlopakow
??

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
ja na pewno nie będę. W Radomiu dopiero zawitam około 23 grudnia.
Praca, praca, praca, praca.....
Praca, praca, praca, praca.....
- Od: 13 kwi 2008, 14:56
- Auto: Ford Mondeo MkII Kombi 1.9 TD Ghia 2000r.
no to pozamiatane
:( furak mi się coś buntuje
wymieniłem ostatnio płyn w chłodnicy i było wszystko ładnie cacy do Wrocławia i z powrotem dojechałem bez niczego
a teraz ni z tego ni z owego zaczął się skubaniec grzać ;/ gdzieś kilka L płynu poszło
:( zalane było 6L a teraz już mu 2L dolałem
jakby tego było mało to coś mi się obroty poprzestawiały, jakaś dziwną jazde ma bo czasami są normalne a czasami 2tys. i w dół nie pójdą :/
dodajmy do tego że mi się spaliły żarówki jedna od długich i jedna od tylnych świateł ;/ normalnie
niestety muszę się wypisać z soboty
wymieniłem ostatnio płyn w chłodnicy i było wszystko ładnie cacy do Wrocławia i z powrotem dojechałem bez niczego
a teraz ni z tego ni z owego zaczął się skubaniec grzać ;/ gdzieś kilka L płynu poszło
jakby tego było mało to coś mi się obroty poprzestawiały, jakaś dziwną jazde ma bo czasami są normalne a czasami 2tys. i w dół nie pójdą :/
dodajmy do tego że mi się spaliły żarówki jedna od długich i jedna od tylnych świateł ;/ normalnie

niestety muszę się wypisać z soboty
krystu napisał(a):zalane było 6L a teraz już mu 2L dolałem smutny
Jak nie widać wycieków pod samochodem to hmm współczuję Ci.
tak, że chyba odwołujemy jutrzejsze spotkanie. Może uda się 23 grudnia jak mundek84 przyjedzie
Jak nie widać wycieków pod samochodem to hmm współczuję Ci.
tu jest właśnie problem że wycieków pod samochodem nie widać, niby do silnika to też nie uciekło bo świece suche, na oleju też nic nie widać żeby jakiś "dziwny" był
krystu napisał(a):niby do silnika to też nie uciekło bo świece suche
Świece tu nic nie powiedzą. Mnie w Toyocie jak ubywało 2 litry na 15 km były ładne, silnik pracował dobrze.A płyn ubywał. Jak do oleju nie poszło to dobrze. Więc zostają dwie drogi, na asfalt wykluczyłeś.
Tak, że uszczelka pod głowicą zostaje przy takich ilościach. Przy takich ilościach jak piszesz silnik spokojnie spali płyn i normalnie będzie jeździł, aż nieszczelność się powiększy.
Ja w poprzedniej mazdzie po takich objawach wymieniłem uszczelkę pod głowicą i po p[roblemie. Mazdzina zrobiłą 520 tys. kilometrów i zmarła ze starości.
- Od: 3 lip 2013, 22:26
Lukano napisał(a):krystu napisał(a):zalane było 6L a teraz już mu 2L dolałem smutny
Może uda się 23 grudnia jak mundek84 przyjedzie
Na pewno się zjawie. Wypadałoby rodzinkę odwiedzić po 6 miesiącach nie mieszkania w domu
w razie co to mój numer kom. 691229342. Więc jakby co to piszczcie dzwońcie itp.
W Radomiu nie mam netu w domu
- Od: 13 kwi 2008, 14:56
- Auto: Ford Mondeo MkII Kombi 1.9 TD Ghia 2000r.