Boris86 napisał(a):Było dużo lepiej, ten magnezowy kolorek wygląda z twoim lakierem o niebo lepiej.
Te co teraz założone takie trochę za bardzo w rajdowym stylu.
w 1000% popieram
www.mazdaspeed.pl
Boris86 napisał(a):Było dużo lepiej, ten magnezowy kolorek wygląda z twoim lakierem o niebo lepiej.
Te co teraz założone takie trochę za bardzo w rajdowym stylu.
noucamp napisał(a):białe felgi petarda ! jaki koszt pomalowania takich 15 czy to robota domowa ?
Dareczeq napisał(a):Ty z pewnoscia szukasz czegos wyjatkowego
Moze zaprezentujesz jakie wzory chodza Ci po glowie?
WolakMX3 napisał(a):Ogólnie autko spoko z tym że:
mX-MEN napisał(a):brakuje tylko tylnych ory chlapaków aby wszystko grało i tak będzie
WolakMX3 napisał(a):nie no chyba progi to nie były takie w oryginale...
WolakMX3 napisał(a):A to odnośnie pękania szpachli to masz jakieś przykre doświadczenia z maski czy coś
WolakMX3 napisał(a):Bo zazwyczaj jak się dobrze zrobi dpasuje itp to nie trzeba się obawiać o pęknięcia...
WolakMX3 napisał(a):A odnośnie wypowiadania się w innych tematach to tak sobie sprawdzam co tam słychać u konkurencji...
mX-MEN napisał(a):Ulże Twojej ciekawości i powiem, że Twoje auto jest bezkonkurencyjne.Czyż to nie wspaniałe pytajnik
BratCukierka napisał(a):a moje a moje
BratCukierka napisał(a):teraz tylko turbo pod maską
WolakMX3 napisał(a):no ale ten przedni zderzak z fabryczną dokładką też będzie niżej niż cała reszta tak ze wywalając progi zyskasz tylko tyle że odwrócisz sytuację bo teraz tylny jest za wysoko a po takiej modyfikacji przedni będzie za nisko.
WolakMX3 napisał(a):Odnośnie pękania szpachli to u mnie nie mam sie czym martwić bo jej po prostu nie mam
Wszystko jest dopasowane bez szpachlowania (z resztą o moim aucie można się wypowiadać w moim temacie)
WolakMX3 napisał(a):a masz te lampki co miałeś przy swojej maździe??
Palkerson napisał(a):no właśnie co to za moda że wszyscy do serii wracają ?
mX-MEN napisał(a):Może polskiemu społeczeństwu przejadł się już wszelkiego rodzaju plastix i siatex kojarzący sie głównie z tandetą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości