Tutaj się witamy
Dzień dobry.
Zapisałem siejuz tu kiedyś, kiedy planowałem zakup mazdy 121 jajko. Do zakupu wtedy nie doszło (trafiło mi sie cudowne inne auko innej marki) lecz teraz przygotowuję się do zakup nowej mazdy 6 2.
Witajcie!
Zapisałem siejuz tu kiedyś, kiedy planowałem zakup mazdy 121 jajko. Do zakupu wtedy nie doszło (trafiło mi sie cudowne inne auko innej marki) lecz teraz przygotowuję się do zakup nowej mazdy 6 2.
Witajcie!
- Od: 22 wrz 2007, 19:25
- Auto: Lancia Lybra
Witam gorąco,
znalazłam się na tym forum ponieważ od wczoraj jestem właścicielką wymarzonej mazdy 323f
a sposób w jaki tu trafiłam – google
znalazłam się na tym forum ponieważ od wczoraj jestem właścicielką wymarzonej mazdy 323f
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Mazda/323/60824
- Od: 29 lis 2008, 15:19
- Auto: Honda Accord CG1 3.0 V6
czarna.kamila napisał(a):Witam gorąco,
znalazłam się na tym forum ponieważ od wczoraj jestem właścicielką wymarzonej mazdy 323f zeby
Witamy w gronie mazdowiczów i mazdowiczek
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Witam wszystkich
Jeszcze nie jestem posiadaczem Mazdy ale za jakieś 3-y tygodnie będę
więc już się nie mogę doczekać mam nadzieję że to forum pomoże rozwiązać mi wszelkie problemy z Madzią(choć mam nadzieję że takich nie będzie) 
Jeszcze nie jestem posiadaczem Mazdy ale za jakieś 3-y tygodnie będę
-
WAFEL
Witam !
Od sierpnia br. jestem posiadaczem xedosa 2.0 z 1993 roku, właściwie jestem zarejstrowany na forum juz od dłuższego czasu ktore jest dla mnie kopalnią wiedzy na temat mojego auta. I w sumie to wypadało by z mojej strony sie przywiatac, co prawda troche po czasie ...
Pozdrawiam serdecznie
Od sierpnia br. jestem posiadaczem xedosa 2.0 z 1993 roku, właściwie jestem zarejstrowany na forum juz od dłuższego czasu ktore jest dla mnie kopalnią wiedzy na temat mojego auta. I w sumie to wypadało by z mojej strony sie przywiatac, co prawda troche po czasie ...
Pozdrawiam serdecznie
- Od: 29 sie 2008, 23:20
- Auto: mazda xedos 6 2.0 v6
Witam!
Właśnie finalizuje zakup mojej pierwszej madzi i pierwszego diesla. 323F DITD 2001r 101KM, zielona, ladna.Zadbana ze sporym przebiegiem (193tys). Lektura forum pomogła mi przy zakupie, teraz, pomaga mi przy ustaleniu zakresu koniecznych wymian.
Pozdrawiam.
Radek
Właśnie finalizuje zakup mojej pierwszej madzi i pierwszego diesla. 323F DITD 2001r 101KM, zielona, ladna.Zadbana ze sporym przebiegiem (193tys). Lektura forum pomogła mi przy zakupie, teraz, pomaga mi przy ustaleniu zakresu koniecznych wymian.
Pozdrawiam.
Radek
- Od: 23 lis 2008, 17:52
- Auto: 323F 2.0 DITD 101KM
Beny napisał(a):witamy od siebie powiem ze wybralas najlepszy modelo le to 323f BA
Już nie kłóćmy się o ostatnią literke
Witamy, witamy.
Radekko – zapraszamy do wątku olsztyńskiego:)
Dwie rzeczy są niezmierzone – wszechświat i ludzka głupota. Co do wszechświata nie jestem pewien.... A.E.
- Od: 28 maja 2007, 15:14
- Auto: Mazda 3 1,6 z 2007r
hey-ho, mam na imie Tomek od 2 dni mam Xedosa 6
znalazlem
pojechalem
zobaczylem
kupilem
wrocilem
a teraz siedze przed komputerkiem i sie zastanawiam gdyz: sie nie za bardzo dop tego zakupu przygotowalem ale mam nadziej ze sobie poradze.
znalazlem
pojechalem
zobaczylem
kupilem
wrocilem
a teraz siedze przed komputerkiem i sie zastanawiam gdyz: sie nie za bardzo dop tego zakupu przygotowalem ale mam nadziej ze sobie poradze.
-
czaderx
czaderx napisał(a):sie nie za bardzo dop tego zakupu przygotowalem ale mam nadziej ze sobie poradze.
miałem podobnie ale jest dobrze dasz rade w eksploatacji masz temat faQ znajdziesz tam potrzebne info
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
witam wszystkich...jestem Świeżakiem co da się zauważyć zarówno na forum jak i odnośnie pojazdu...na obecną chwilę szukam mazdy 6 kombi diesel lub benzyna ...raczej skłaniam się na diesla...a trafiłem tutaj jak większość...szukając wymarzonej 6.. przez Google...
-
rybak07
Witam wszystkich serdecznie,jestem szczesliwym posiadaczem 323f 2,0 V6,co prawda po wypadku ale plany na naprawe juz sa:) niestety jestem za swiezy abym mogl cokolwiek kupic od forumowiczow:( Rozumiem ze zasady jakies musza byc,i ze blokowanie ogloszen ''sprzedam'' jest po to aby handlarze sie nie wdzierali na forum.Jednak nie rozumiem dlaczego mam klepac 30 postow aby cokolwiek kupic
pozdrawiam
godles
pozdrawiam
godles
H+M=hmmm,boski duet:)
- Od: 18 lis 2008, 01:31
- Auto: prelude 2,2:)323f 2,0 V6
Siemka! Pozdrowienia dla wszystkich posiadaczy i pasażerów Mazd:)
[url=http://www.motostat.pl/statystyki-pojazdu/2170][img]http://www.motostat.pl/user_images/2170/icon5.png[/img][/url]
Auto – blaszany frak
O klimatyzacji budynków wiem wszystko:)
Auto – blaszany frak
O klimatyzacji budynków wiem wszystko:)
- Od: 2 gru 2008, 22:03
- Auto: M3 '08 LF