TARNÓW – spotkania regionalne
No rzeczywiscie cicho wszedzie, glucho wszedzie.....szkoda, szkoda. Ja tam na spocik zawsze chetny jestem i koledze z Zakliczyna tez bym pomogl, tylko ze nadal siedze za granica i nie wiem jak dlugo mi tu jeszcze zejdzie. Ale generalnie az przykro patrzec na ten watek :\
plLepQ napisał(a):to kiedy:P
13 grudnia ? Popytam ludków w szkole co maja Madzie moze beda chetni....
plLepQ chyba ostatnio nasze Madzie stały kolo siebie przy lodowisku na Sandzie
W takim badz razie komu pasuje wstepnie 13 grudnia ( sobota ) to dopisywac sie do listy
Godzine ustalimy jakas zeby odpowiadala wszystkim ...
1. DZiKU
2. ... ?
- Od: 6 sty 2008, 17:15
- Auto: Mazdaspeed Lantis 98r
witam wszystkich
jakiś czas temu dołączyłem do rzeszy tarnowskich fanatyków mazd, a jakiś tydzień temu do tego forum..
nie dam rady się pojawić na najbliższym spocie, ale może dałoby się coś zorganizować pomiędzy 24.12 a 11.01? wtedy będę w tarnowie, a chętnie bym was poznał
pzdr
nie dam rady się pojawić na najbliższym spocie, ale może dałoby się coś zorganizować pomiędzy 24.12 a 11.01? wtedy będę w tarnowie, a chętnie bym was poznał
- Od: 3 gru 2008, 22:16
- Auto: MX-5 NA 1.8 '94
Przede wszystkim whiteman witamy :–). Fajnie, ze jakas mx-5 sie w koncu znalazla!! :–)
Wracam do Polski po swietach 27 grudnia....czy daloby sie zorganizowac jakies spotkanko na poczatku stycznia? (jak juz wszyscy wytrzezwieja?).
Pajko – Ciebie widzialbym obowiazkowo!! Jak nie masz czym, to Cie zbiore spod domu ;-P
Reed i plbubu tak samo mam nadzieje :–)
No i oczywiscie cala reszte .–)
Mysle, ze nie ma co sie latwo poddawac i mozna sprobowac sie spotkac jeszcze raz, tylko zeby wszyscy tylki ruszyli
:-D
Wracam do Polski po swietach 27 grudnia....czy daloby sie zorganizowac jakies spotkanko na poczatku stycznia? (jak juz wszyscy wytrzezwieja?).
Pajko – Ciebie widzialbym obowiazkowo!! Jak nie masz czym, to Cie zbiore spod domu ;-P
Reed i plbubu tak samo mam nadzieje :–)
No i oczywiscie cala reszte .–)
Mysle, ze nie ma co sie latwo poddawac i mozna sprobowac sie spotkac jeszcze raz, tylko zeby wszyscy tylki ruszyli