Zamienniki łożysk kół przednich
Strona 1 z 1
Szukam. Nie żadne koreańskie, nie japońskie. Zna ktoś? Może SKF robi coś, co wszłoby do xeda? Wymieniano mi łożyska z przodu, całkiem niedawno, a już huczą, nawet całkiem poważnie, szczególnie w zakrętach i przy hamowaniu z dużych prędkości. Aż słyszę łomot. Założone były zamienniki japońskie (niby).
Z SKFu to będzie łożysko VKBA 1948 w cenie detal 368zł brutto.
Jesli jesteś zainteresowany, to mogę Ci zaproponowac to łożysko w cenie 300zł brutto (oczywiscie nówka sztuka, na fakturę). Tylko musisz się zdecydować, bo mogę to ściągnąć na zamówienie.
Jak będziesz zainteresowany, to zapraszam na priv : djsmirnoff@wp.pl lub biuro@carspeed.pl
Pozdrawiam
Smirnoff
PS
Czy jesteś pewny, ze to łozyska tak huczą
Jesli jesteś zainteresowany, to mogę Ci zaproponowac to łożysko w cenie 300zł brutto (oczywiscie nówka sztuka, na fakturę). Tylko musisz się zdecydować, bo mogę to ściągnąć na zamówienie.
Jak będziesz zainteresowany, to zapraszam na priv : djsmirnoff@wp.pl lub biuro@carspeed.pl
Pozdrawiam
Smirnoff
PS
Czy jesteś pewny, ze to łozyska tak huczą
- Od: 20 paź 2003, 17:16
- Auto: ma$da CA KL-ZE – już nie ;) & CA B6
Jak to? Coś chyba nie tak , japonskie sa [tiiit] nigdy nie miałem reklamacji ( moja dawna GE juz zrobiła na łozyskach japonskich ok 80 tysi i nadal jest git. )b2 napisał(a):nie japońskie.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):Jak to? Coś chyba nie tak , japonskie sa [tiiit] nigdy nie miałem reklamacji ( moja dawna GE juz zrobiła na łozyskach japonskich ok 80 tysi i nadal jest git. )b2 napisał(a):nie japońskie.
no to albo się rozjebały, albo to nie japońskie, albo buczy coś innego.
Oponki w jakim stanie ? A moze piastę młoteczkiem wbijałes?b2 napisał(a): albo to nie japońskie, albo buczy coś innego.

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):Oponki w jakim stanie ? A moze piastę młoteczkiem wbijałes?b2 napisał(a): albo to nie japońskie, albo buczy coś innego.
oponki nowe... jarek, miszczu...nie strasz. ja tego nie robiłem, tylko uczeni mężowie... było dobrze...
Ale wiesz na 100%, ze to huczy to samo lozysko, u mnie dwoch mechanikow powiedzialo ze huczy prawe, a bylem u trzeciego i juz mialem wymieniac ale na wszelki wypadek poprosilem, aby sprawdzil i okazalo sie, ze to jest lewe. Mowil takze, ze mial taki przypadek w renowce, ze gosc przyjechal wymienic lozysko z prawej, zrobil i bylo git. Po kilku dniach wraca z reklamacja i skarzy sie ze znowu huczy, ale to juz bylo z lewej strony
. Takze sprawdz czy to napewno to lozysko, ktore wymieniales.
wiem, że w aucie nigdy niczego nie brać na słuch. jeździłem teraz – jest ok. a rano jak dałem w pizdeczkę to zaczęło chrypieć, wózek ściągał i ogólnie nieciekawie. czyli zawiecha. potem wjechałem w kilka dziur i znowu było poprawnie. coś tam czasem styka, a czasem nie. tylko jeszcze nie wiem co. ;(
jeszcze trochę i spalę tego grata ;( ;( ;(
jeszcze trochę i spalę tego grata ;( ;( ;(
Strona 1 z 1