Witam.
Może mi ktoś pomóc w rozpoznaniu elementów oznaczonych strzałkami ?
Potrzebuje je wymienić (z wiadomego powodu) ale nie za bardzo wiem jak to się fachowo
nazywa i stąd mam małe problemy ze znalezieniem odpowiednich ofert na allegro...
http://picasaweb.google.com/seb2k6/Moco ... U1l4QjDSk#
Na zdjęciach zaznaczyłem dwa elementy – wydaje mi się, że są to dwie oddzielne części. Dolna jest napewno pogięta, górna jeszcze jakoś wygląda. Pytanie czy zderzak się mocuje do obu czy tylko do górnej. Jeśli tylko do górnej to do czego jest dolna?
Czy wogóle takie coś jest do dostania ?
Z góry dzięki za pomoc.
Pzdr.
Mocowanie zderzaka (?) – rozpoznanie części po wypadku
Strona 1 z 1
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Te elementy pochodzą z mojego rozbitego samochodu... na części zresztą. Tylko nie wiem czy już sprzedałem czy mam jeszcze.
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Postaram się w tym tygodniu sprawdzić, jak będę w garażu. I mam Ci to posłać do Norwegii?? 

seb2k6, ja ich jednak nie mam, więc bierz od qbass`a jak masz okazję.

Jeszcze jedno pytanko: czy jak miałem atrapę chłodnicy wyglądającą tak:
To czy mogę zastosować inną np taką:
... lub inną sprzedawaną pod nazwą Mazda 626 92-97 ?
Czy musi być identyczna jaką miałem? Bo nie wiem czy to tylko wyglądem się różni
czy jeszcze mocowaniem/rozmiarem ?
Dzieki.

To czy mogę zastosować inną np taką:

... lub inną sprzedawaną pod nazwą Mazda 626 92-97 ?
Czy musi być identyczna jaką miałem? Bo nie wiem czy to tylko wyglądem się różni
czy jeszcze mocowaniem/rozmiarem ?
Dzieki.
- Od: 19 wrz 2008, 22:21
- Auto: Mazda 3 BK 2004 1.6 sedan benzyna
z tego co ja wiem to pasuje. kolega ma 92r. czyli taka jak na 1szym zdjęciu ale atrapę taką jak ta niżej czyli od r95 bodajże
ale jakby coś było nie tak to co złego to nie ja![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ale jakby coś było nie tak to co złego to nie ja
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
seb2k6 zalecam raczej szukać używanego oryginału. W tej co pokazałeś ponoć (nie sprawdzałem, tak piszą) nie pasuje emblemat Mazda w to centralne miejsce.

Strona 1 z 1