Kills on Road & Street

Postprzez Riki » 25 lis 2008, 19:54

Dziś na Puławskiej.... Focus (rok produkcji na oko '06-07) TDCi (wiadomo Ci czerwone) stałem za nim na światłach ale, że wcześniej widziałem jak kierownik jeździł to byłem przygotowany, że da ognia :P i dał... <diabełek> do następnych świateł byłem już pierwszy :P w sensie przed nim.. na odcinku kilkuset metrów..
Nieźle dymił..
mazparts.pl
Firma

Od: 29 sty 2004, 21:48
Auto: 626 GE KL '94

Postprzez Mev » 25 lis 2008, 20:24

Łooo – dzisiaj były ostre kille <lol>

Z rolowanego wziąłem kumpla golfa III i punto III drugiego – tzn. oni jechali po prawym pasie, a ja ich ominąłem po lewym – liczy się? <lol>

Nie obrażajcie się, ale jak tak czytam tutaj co jakiś czas posty (jak mi się nudzi) to zastanawiam się czy ludzie których "killujecie" mają świadomość tego, że się z nimi ścigacie :P

O ileż to razy jeżdżąc Włoszką spotykałem się z łepkami w moim wieku lub ciut starszych w vw, fordach, bmw, etc. gdy ruszając po prostu normalnie ze świateł (no może troszkę dynamiczniej, ale ja tak generalnie jeżdżę "dynamicznie", z szaleństwem nie ma to nic wspólnego) słyszę tylko pisk opon i widzę (TM: Marek) jak to im wyskakują silniki z ramy, ale suma sumarum wygrywają, bo... ja się nie mam zamiaru ścigać, mimo że w ich oczach tak to wygląda :P

A później pewnie opisują jak to spotkali młodego kolesia w wielkiej alfie bez oznaczeń na tylnej klapie i robili go jak chcieli <lol>
f*ck
Forumowicz

Od: 7 sie 2005, 14:16
Auto: Mercedes CLS '18
Range Rover Sport
Fiat 500

Postprzez ravo » 25 lis 2008, 20:58

hehe mev mam to ciagle, mam zimny silnik a ciagle ktos sie ze mna sciga i mysli, ze ja jadac do 2,5 tys obrotow sie znim scigam hehehe

coz, powinny byc tu wpisywane tylko ustawki :)
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Od: 26 gru 2003, 13:24
Auto: Trophy & F1 R26

Postprzez Pyton162 » 25 lis 2008, 22:43

dokładnie i najlepiej poparte filami
Pyton162

Postprzez noucamp » 25 lis 2008, 23:07

ravo napisał(a):mam zimny silnik a ciagle ktos sie ze mna sciga i mysli, ze ja jadac do 2,5 tys obrotow sie znim scigam

znam ten ból :P
GO BIG OR GO HOME
Forumowicz

Od: 12 wrz 2007, 14:27
Auto: Silvia power :*

Postprzez Dudson » 25 lis 2008, 23:19

ravo napisał(a):coz, powinny byc tu wpisywane tylko ustawki

Pyton162 napisał(a):dokładnie i najlepiej poparte filami

to raz na miesiąc ktoś, coś może by wrzucił a tak to się nawet czytać nie chce ... same fachowe kille

Cięgnąc dalej OT opiszę sytuacje która mi się przydażyła.
Podjeżdżam do świateł, pali się czerwone, obok stoi koleś w reno 19 chamade <lol> nawet bym pewnie nie zwrócił na niego uwagi gdyby nie to, że przez przejście majestatycznym krokiem przechodziła długonoga dziewczyna, jechałem z kolegą i za jego namową postanowiłem sobie głupio zażartować, i gdy ona przechodziła przed maską majego auta dępnołem mocno na gaz, silnik ładnie zaryczał, dziwczyna troche przyśpeiszyła <lol> (wiem wiem głupi żart) ale najlepsze było to, że słyszymy, a tu koleś obok w tej renówce ostro wkręca na obrotu :D ... on pomyślał, że ja chce się z nim ścigać, no i zmieniły się światła. Powiem szczerze, że takiego dymu z pod kół renówki 19 jeszcze nie widziałem <lol> wystrzelił jak z torpedy, a ja normalnie powoli pojechałem za nim. Na następnych światłach za jakieś 500 metrów, podjeżdżam znowu obok niego, :D koles wyglądał jakby trafił szóstke w totolotka, oczywiście popatrzył w naszą strone i zobaczył dwie zapłakane ze śmiechu twarze. Na tych drugich światłach ruszał już spokojnie.
Zostałem skillowany ale radoche mieliśmy do łez <diabełek>, przez 20 minut cieżko się było opanować ...
<<<<Nie ma ludzi niezastąpionych... ... ale są niezastąpione samochody!!:)>>>>
Obrazek
Forumowicz

Od: 21 gru 2005, 12:50
Auto: 323F BA KF ;)

Postprzez Gib » 26 lis 2008, 00:39

ustawka z M3 1.6 D kolegi z forum, nieźle idzie raz nawet dostałem (lpg + start 900obr + 2b przy 4,5) jak się kierownik poduczy startować i zacznie ogarniać auto to powtórzymy na suchym. A tak to liczę 2:1 dla mnie.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Forumowicz

Od: 28 sie 2007, 18:09
Auto: rower składak 1.8t

Postprzez Riki » 26 lis 2008, 01:02

Gibsong startowałeś z Cezarem? :)
mazparts.pl
Firma

Od: 29 sty 2004, 21:48
Auto: 626 GE KL '94

Postprzez Gib » 26 lis 2008, 09:40

tak
Forumowicz

Postprzez Udesky » 26 lis 2008, 11:48

ravo napisał(a):mam zimny silnik

a co ja mam powiedzieć jeżdżąc TDI :|
164KM@343NM by Mirass (Dynosoft)
Forumowicz

Od: 8 lis 2005, 23:30
Auto: Z5FBA->O1TDI

Postprzez Artiks » 26 lis 2008, 11:52

Mev napisał(a):jak tak czytam tutaj co jakiś czas posty (jak mi się nudzi) to zastanawiam się czy ludzie których "killujecie" mają świadomość tego, że się z nimi ścigacie

ravo napisał(a):powinny byc tu wpisywane tylko ustawki
<soczek>
Forumowicz

Od: 29 gru 2006, 12:17
Auto: 323F BA Z5 –> RENAULT LAGUNA III 2.0 DCI

Postprzez Gib » 26 lis 2008, 11:58

a wez tu sie z kimś ustaw, nawet nie wiecie ile łapówek daje żeby się ścigać. Taką pseudo ustawką jest wyścig z kolesiem któremu kończy się za skrzyżowaniem pas. Zazwyczaj daje ostro w palnik i można się spróbować.
Forumowicz

Postprzez Lukasz_zdw » 26 lis 2008, 12:39

Dudson napisał(a):najlepsze było to, że słyszymy, a tu koleś obok w tej renówce ostro wkręca na obrotu ... on pomyślał, że ja chce się z nim ścigać, no i zmieniły się światła. Powiem szczerze, że takiego dymu z pod kół renówki 19 jeszcze nie widziałem wystrzelił jak z torpedy, a ja normalnie powoli pojechałem za nim. Na następnych światłach za jakieś 500 metrów, podjeżdżam znowu obok niego, koles wyglądał jakby trafił szóstke w totolotka, oczywiście popatrzył w naszą strone i zobaczył dwie zapłakane ze śmiechu twarze. Na tych drugich światłach ruszał już spokojnie.
Zostałem skillowany ale radoche mieliśmy do łez , przez 20 minut cieżko się było opanować ...

Zamiast na drugich swiatłach zdjąc mu uśmiech z twarzy daliscie <dupa> na całego. A moze po prostu jak zobaczyles tyle dymu bałeś sie ze jednak rady nie dasz?? hahaha Potem koleś na forum Renault napisze ze skillował BA KF i ze te auta nie jeżdzą. Potem wlasnie są takie opinie ze GTI czy GSi lub VR6 nie jeździ a jak ma jeździc jeśli kierownicy tych aut podchodzą do spara tak jak kolega Dudson.
Lukasz_zdw

Postprzez qlesh » 26 lis 2008, 13:00

Lukasz_zdw napisał(a):Potem wlasnie są takie opinie ze GTI czy GSi lub VR6 nie jeździ a jak ma jeździc jeśli kierownicy tych aut podchodzą do spara tak jak kolega Dudson.

Czyli z zimną krwią? To ci dopiero ujma hahaha Narwańców wszędzie pełno, nawet w Matizach czy Seicentach... Mniej tych rozsądniejszych.
Szczerze, mnie to by było wachy szkoda na takie Chamade.
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...Obrazek
Forumowicz

Od: 10 lut 2005, 03:28
Auto: matyczna ośmiobiegowa

Postprzez Grzyby » 26 lis 2008, 13:06

Lukasz_zdw, czytam to i zastanawiam się czy Ty piszesz poważnie i czy rozumiesz co Dudson napisał.
Zgasili klienta w najlepszy sposób. Najlepszy sposób na kretynów. Następnym razem trochę pomyśli zanim coś głupiego zrobi.
Ty z każdych świateł "zdejmujesz uśmiechy" czy też dajesz się prowokować?

Lukasz_zdw napisał(a):Potem wlasnie są takie opinie ze GTI czy GSi lub VR6 nie jeździ

tak się przejmujesz opiniami innych?

Takie podejście jest naprawdę żenujące ....
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Od: 3 paź 2004, 23:09
Auto: Peugeot 508 Hybrid4 '13
Suzuki Aerio 2.3l LPG '06
Renault Trafic 1.6 TT '16
Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Fiat Ducato Pilote First 62A, 2.5TDI, '98
Burstner Amara 535TK

Postprzez Lukasz_zdw » 26 lis 2008, 13:27

Ja wiem ze na niektorych szkoda paliwa, ale skoro koles ewidentnie chcial sie sprawdzic, a skoro chcial to jakies tam nadzieje miał i moznabylo mu pokazac ze jednak sie grubo myli. Pierwszy start ze swiateł rozumiem i nie mam nic do tego ale gdy na drugich swiatłach koleś był podniecony ze objechal mazde moznabylo go ostudzic. Mnie by nie zgasil smiech dwoch gości ktorzy przed chwila dostali po <dupa> i cieszą sie z tego.( wiem ze to byl szyderczy smiech z kierownika Chamade) Ale wogole nie zdziwilbym sie gdyby to ten typ z Chamde płakał ze śmiechu gdy oni akurat podjechali znowu obok. Ciekawe czy nie probowaliby mu wtedy udowodnic ze nie ma sie z czego smiac, jesli nie to niestety ale trzeba zalozyc nowy temat: "Walkowers on Road & Street"
Lukasz_zdw

Postprzez Gib » 26 lis 2008, 13:30

ale to nie jest temat o skrupułach zimnej krwi i rosądku na światłach. tylko pedal 2 the metal :P Wole się powściekać ze świateł niż gnać przez miasto >1xx.
Forumowicz

Postprzez qlesh » 26 lis 2008, 13:32

O jednym takim kozaku jest temat w HP. Nawet zdjęcie jest... nie wygląda teraz na uradowanego z zabawy, uśmiech sam sobie zdjął z twarzy zabijając rowerzystę.
Wpadnij wreszcie na to, że drogi publiczne to nie miejsce na wyścigi.
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...Obrazek
Forumowicz

Od: 10 lut 2005, 03:28
Auto: matyczna ośmiobiegowa

Postprzez brii » 26 lis 2008, 13:33

Killowanie zrobiło się nudne – praktycznie wszystko dostaje w pupę od Legacy, jak nie trochę to strasznie :( Chyba się przestanę bawić...
Trusted computing – Yes or No?

Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Forumowicz

Od: 9 sty 2005, 23:46
Auto: Endek / Kupisiontes / Smark EV / iczy

Postprzez Lukasz_zdw » 26 lis 2008, 13:38

qlesh napisał(a):Wpadnij wreszcie na to, że drogi publiczne to nie miejsce na wyścigi.

rozumiem czyli wszystkie 227 stron kili to spary na zamknietych obiektach hahaha
Nie mowie o grzaniu przez miasto predkosciami 200 km/h tylko jedyna dwoja i juz widac kto odpada. Dobra koneic OT bo zrobi sie tu burdel za chwile

Wczoraj kilka rolek z Pawlakiem32 jedna dla mnie bo byla krotka droga a on nie mial trakcji a tak poza tym caly czas plecy :(
Lukasz_zdw