Nieźle dymił..
www.mazdaspeed.pl
ravo napisał(a):coz, powinny byc tu wpisywane tylko ustawki
Pyton162 napisał(a):dokładnie i najlepiej poparte filami
Mev napisał(a):jak tak czytam tutaj co jakiś czas posty (jak mi się nudzi) to zastanawiam się czy ludzie których "killujecie" mają świadomość tego, że się z nimi ścigacie
ravo napisał(a):powinny byc tu wpisywane tylko ustawki
Dudson napisał(a):najlepsze było to, że słyszymy, a tu koleś obok w tej renówce ostro wkręca na obrotu ... on pomyślał, że ja chce się z nim ścigać, no i zmieniły się światła. Powiem szczerze, że takiego dymu z pod kół renówki 19 jeszcze nie widziałem wystrzelił jak z torpedy, a ja normalnie powoli pojechałem za nim. Na następnych światłach za jakieś 500 metrów, podjeżdżam znowu obok niego, koles wyglądał jakby trafił szóstke w totolotka, oczywiście popatrzył w naszą strone i zobaczył dwie zapłakane ze śmiechu twarze. Na tych drugich światłach ruszał już spokojnie.
Zostałem skillowany ale radoche mieliśmy do łez , przez 20 minut cieżko się było opanować ...
Lukasz_zdw napisał(a):Potem wlasnie są takie opinie ze GTI czy GSi lub VR6 nie jeździ a jak ma jeździc jeśli kierownicy tych aut podchodzą do spara tak jak kolega Dudson.
Lukasz_zdw napisał(a):Potem wlasnie są takie opinie ze GTI czy GSi lub VR6 nie jeździ
qlesh napisał(a):Wpadnij wreszcie na to, że drogi publiczne to nie miejsce na wyścigi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje