Wspomaganie kierownicy – Czy warto, jakie koszty?
1, 2
witam mam pytanie odnosnie wspomagania w mojej madzi jest nieraz tak ze cos piszczy przy kreceniu kolkiem generalnie nie zawsze ale zdaza sie drzwiek wydobywa sie jak by z kabiny ale slychac go tez na zewnatrz auta jest to metaliczny dzwiek jak by metal tarl o metal moze gdzies oske trzeba przesmarowac poziom plynu w zbiorniczku wspomagania ok
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
szkodnik_byd sprawdz skąd piszczy, jak od mcpersonów (przy kielichach) to moze masz do wymiany łożyska na mcpersonach.
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Dobra teraz troche sie zbłaźnie ale musze to walnąc przeciez nie jestem mechanikiem:
Otóż mam dosc bogata wersje 323f z 94 roku (BG) mam 4x elektryke pilota, el lusterka, nawet tarcze z tyłu..
*Ale kurde chyba nie mam wspomagania az dziwne bo kumpel w BG z 91 roku ma wspome
A moze ja mam wspome ale cos jest zepsute
Wiec moje pytanie gdzie zaglądnac zeby wiedziec czy mam wspome?
Otóż mam dosc bogata wersje 323f z 94 roku (BG) mam 4x elektryke pilota, el lusterka, nawet tarcze z tyłu..
*Ale kurde chyba nie mam wspomagania az dziwne bo kumpel w BG z 91 roku ma wspome
A moze ja mam wspome ale cos jest zepsute
Wiec moje pytanie gdzie zaglądnac zeby wiedziec czy mam wspome?
Mazda, jestes taka piękna i szybka...Szkoda ze tyle pijesz...
- Od: 29 kwi 2008, 09:32
- Auto: Mazda 323F 94r, czarny, 1.6 16
u mnie porzy zbiorniczku do spryskiwacza jest zbiornik z napisem power stering polaczony on jest przewodami z pąpką na pasku klinowym/napedowym przy silniku
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
hehe nie koniecznie kolego.. ja mam np madzie '91 na gazniku i 4 elektryki.. bez wspomagania byla fabrycznie (dolozylem jakis miesiac temu – gdyby ktos chcial to mam stara maglownice bez wspomagania na zbyciu ) i to nie jest zaden dziwolag.. dla mnei np dziwolagiem sa madzie na wtrysku z korbkami 
http://planme.pl – jezeli szukasz harmonogramu...:)
1, 2