Podłużnica
Strona 1 z 1
Witam szanownych forumowiczów. Szukałem coś na temat podłużnicy ale nic konkretnego nie znalazłem. Pytanie mam takie, czy można kupić podłużnicę do mazdy 323 f BG? Moja nadaje się tylko do wymiany i muszę coś z tym zrobić i to szybko, może ktoś z Was już to robił? Z góry dziękuję za porady.
Ostatnio edytowano 16 lis 2008, 10:17 przez fuji, łącznie edytowano 2 razy
fuji
- Od: 14 lis 2008, 18:11
- Auto: Mazda 323f GLX-1990r.
nowej chyba nie kupisz, ale zapytaj sie jakiegos blacharza czy by tego nie zrobil, bo oni chyba sami cos takiego robia z blachy i spawaja. jak juz cos sie dowiesz na ten temat to daj znac bo i u mnie z tylu te podluznice sa jas takie nie za bardzo...
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
fuji proszę o zapoznanie się z regulaminem działu. Dowiesz się z niego jak poprawnie nazywać i kiedy zakładać nowe tematy na forum.
Następnie popraw proszę temat na zgodny z regulaminem (użyj opcji 'zmień' – prawy górny róg Twojego postu) zwiększy to Twoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Masz na to 24h, później temat poleci do kosza.
Oznaczenia generacji i symbole silników – potrzebne do nazwania tematu – znajdziesz na stronie klubowej.
Regulamin
Opcja: Szukaj
Jak używać opcji: Szukaj
Oznaczenia modeli i silników
FAQ
Następnie popraw proszę temat na zgodny z regulaminem (użyj opcji 'zmień' – prawy górny róg Twojego postu) zwiększy to Twoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Masz na to 24h, później temat poleci do kosza.
Oznaczenia generacji i symbole silników – potrzebne do nazwania tematu – znajdziesz na stronie klubowej.
Regulamin
Opcja: Szukaj
Jak używać opcji: Szukaj
Oznaczenia modeli i silników
FAQ
Sprzedam sporo części do MX-6/626 GE KL 
Moje przednia lewa wygląda jak blacha falista – poprzedni właściciele a tylne hmm ruda się zadomowiła i pójść sobie nie chce. Daj znać jak dopadniesz zamienniki czy kogoś kto to robi – jaki koszt i czasowo jak to wygląda.
Naczynia na kuchnie indukcyjne http://www.averkom.pl ;
SPAWANIE PLASTIKU – PW
SPAWANIE PLASTIKU – PW
- Od: 13 lut 2006, 21:49
- Auto: była 323F 1.6 GB, 626GF 1.8 1997, została 626GF 2.0 1999, Citroen Xsara II 2002 16v
wiesz co ja miałem ten sam problem i domowymi sposobami nadspawałem nakładki pojechałem biteksem jezdze juz dwa lata i nic sie z tym nie dzieje nawet na przegladach sie nic nie czepial bo tego nie sposob odroznic .podłuznice tez mozna kupic bo sie dowiadywałem w łodzi
-
michał 990
No więc dokładnie to zaśpiewali 1,7 tyś za jedną podłużnicę (dostępna była tylko prawa, jedna na cały kraj), a drugą stronę mogli zamówić, ale czas realizacji to ok miesiąca. Tak więc 3,5 tysiaka to za wiele. No więc mistrzu co klepie madzie postanowił, że uzupełni braki własnoręcznie, potnie, dotnie, powygina i dospawa. No i dobrze mu idzie muszę przyznać bo jedną stronę już kończy, a jak znam gościa to fuszery nie odwala. No i jeszcze jedno, dzięki wielkie dla dwóch forumowiczów za okazaną pomoc w doprowadzaniu madzi do stanu przyzwoitości. Mama nadzieję, że się nie obrażą jak ich wymienię, Dzięki wam Panowie LoboAlien i rafakulus. Pozdrawiam 
fuji
- Od: 14 lis 2008, 18:11
- Auto: Mazda 323f GLX-1990r.
Witam,
Mam również problem z prawą podłużnicą, a dokładnie z dziurą
(może to jeszcze nie dziura, to przynajmniej nieźle spróchniałe) w niej za tylnym kołem pod bagażnikiem. Czy wystarczy to załatać? Czy ktoś z Was zna kogoś w okolicach Torunia, co by się podjął takiej naprawy.
Z góry dzięki.
Mam również problem z prawą podłużnicą, a dokładnie z dziurą
Z góry dzięki.
-
xman40
Widzę, że koledzy maja podobne problemy
Moja lewa podłużnica przegniła i kawałek z tyłu odpadło, palcem idzie rdzę wybierać :/ Z prawej strony jeszcze się trzyma ale rdzę już widać.
Dwóch blacharzy powiedziało, że za około 600 zł zajmą się obiema stronami i nadstapać to pójdzie.
Moja lewa podłużnica przegniła i kawałek z tyłu odpadło, palcem idzie rdzę wybierać :/ Z prawej strony jeszcze się trzyma ale rdzę już widać.
Dwóch blacharzy powiedziało, że za około 600 zł zajmą się obiema stronami i nadstapać to pójdzie.
- Od: 6 cze 2008, 00:26
- Auto: 323F 1.6 16V '93
Strona 1 z 1