Minispot MazdaSpeed w Łomży – zapraszamy !
Strona 1 z 1
Witajcie,
zapraszamy nielicznych (jeszcze) mieszkancow woj. podlaskiego, a przede wszystkim Lomzy i okolic, na mini spotkanie klubowe. Odbędzie się ono 28 marca 2005 r., w Poniedzialek Wielkanocny, o godzinie 14 na Placu Niepodległości (stary dworzec PKS).
(wzór ulotki)
zapraszamy nielicznych (jeszcze) mieszkancow woj. podlaskiego, a przede wszystkim Lomzy i okolic, na mini spotkanie klubowe. Odbędzie się ono 28 marca 2005 r., w Poniedzialek Wielkanocny, o godzinie 14 na Placu Niepodległości (stary dworzec PKS).
(wzór ulotki)
Ostatnio edytowano 28 mar 2005, 20:41 przez Globy, łącznie edytowano 3 razy
Ok. ja będe
Mazda 626 coupe z przebiegiem 249000km + nowy nabytek Mitsubishi Galant 95r. z przebiegiem 109000km=Japońska jakość
- Od: 2 sty 2005, 16:03
- Auto: Mazda 626coupe 2.0i GD FE6 89r
Mam prosbe – przesunmy date na poniedzialek, ta sama godzina i miejsce. Wielkanoc dla niektorych moze byc terminem spotkan rodzinnych itp. Sorry za zamieszanie. Przywioze rowniez naklejki i podkladki 
Z góry dzięki za materiały, a co do nalepek to może się skusze. Może jeszcze będzie nas wiecej. Może zorganizujemy jakies sprawnościówki czasowe tylko narazie mysle jakie i gdzie najlepiej było by je zrobić co wy na to.
- Od: 18 maja 2004, 13:14
- Auto: Biała Mazda Protege 1.8 16V-DX SOHC 93' 103KM
Witam,
ostatnio nieczęsto zaglądam na forum... praca, praca, praca.
już się cieszę na myśl o spotkaniu.
nie zamierzam tego opuścić.
mam nadzieję, że Globy przywiezie jakieś fanty
Wesołych Świąt,.
ostatnio nieczęsto zaglądam na forum... praca, praca, praca.
już się cieszę na myśl o spotkaniu.
nie zamierzam tego opuścić.
mam nadzieję, że Globy przywiezie jakieś fanty
Wesołych Świąt,.
Pozdrawiam,
mariusz,.
"Ludzie czasami myślą, jak zabić czas... a to czas ich zabija"
mariusz,.
"Ludzie czasami myślą, jak zabić czas... a to czas ich zabija"
- Od: 17 lip 2004, 12:20
- Auto: JMZGE14B201496526
Witam!
Jeśli ten spot ma charakter otwarty, to postaram się być, w końcu to niedaleko, a może jeszcze wyciągnę paru kumpli
( MX3, 626GE).
To zdecydowanie dobry pomysł, by zorganizować spota w Łomży...
Jeśli ten spot ma charakter otwarty, to postaram się być, w końcu to niedaleko, a może jeszcze wyciągnę paru kumpli
( MX3, 626GE).
To zdecydowanie dobry pomysł, by zorganizować spota w Łomży...
- Od: 17 lut 2005, 12:06
- Auto: A6 C4 Avant 2.5TDI AEL
Citroen C5 x7 2.0HDI Exclusive Hydro
Zapraszamy
Co do sprawnosciowek nie mam chwilowo pomyslu, ale pomysle – zobaczymy tez na spotkaniu.
w niedziele bede wiedzial na 100 % czy przyjade, narazie wszystko jest na dobrej drodze..
pozdrawiam serdecznie i mysle ze do zobaczenia na spocie w Łomży.
P.S.
Marcin bylem w ASO w Ksiezynie masz pozdrowienia od chlopakow, nadal sa b. chetni na pomoc w organizacji spotu w Bialym.
pozdrawiam serdecznie i mysle ze do zobaczenia na spocie w Łomży.
P.S.
Marcin bylem w ASO w Ksiezynie masz pozdrowienia od chlopakow, nadal sa b. chetni na pomoc w organizacji spotu w Bialym.
- Od: 23 paź 2004, 21:34
- Auto: 626 Comprex 97'
Wow
Kombinuj Adam, zapowiada sie milutko. Dzieki za pozdrowienia – ja rowniez pamietam o naszych deklaracjach i ustaleniach organizacyjnych, wszystko juz niedlugo. Porozmawiamy na spocie 

Strona 1 z 1