pawelMX6 napisał(a):Mev, pewnie można ale to jest seryjna podkładka... szkoda taką malować moim zdaniem
Właśnie nie wiedziałem jak to w MXach było dlatego opisałem xedosy, gdzie w starszych była malowana, a w nowszych już nie
www.mazdaspeed.pl
pawelMX6 napisał(a):Mev, pewnie można ale to jest seryjna podkładka... szkoda taką malować moim zdaniem
Mev napisał(a):Ślicznie ten przód wygląda – jak z fabryki![]()
A nie myślałeś o pomalowaniu tej podkładki pod tablice w kolor nadwozia? Tak jak było w Xedosach serii I (np. w moim), bo w nowszych (seria 2) były już czarne – mi osobiście bardziej podoba się w kolorze nadwozia
Pajko napisał(a):Piotruś napisał(a):Lexusy odchodzą w tym tygodniu na rzecz lamp identycznych, jak wersja J-Spec.
Riki napisał(a):...mam jedno "ale" (nie zlinczujcie mnie) znaczek na masce... albo bym go całkiem zdjął albo zastąpił oryginalnym
ale to w końcu tylko detal......
Pozdrawiam!
Fiveopac napisał(a):szkodnik_byd napisał(a):no wlasnie tez jestem ciekaw postu rx7 fd by piotrus
A ja wpisu w dziale Kills jak fd dostaje po piórach od mydelniczki
STELMI napisał(a):dzisiaj widziałem jeszcze gejlooki
Piotruś napisał(a):Riki – ja też miałem związane z nim przemyślenia... wg mnie – bez znaczka wygląda "łysawo". Z kolei ori z tych lat nie pasuje do tego, który mam na kierownicy... Musiałem więc poszukać możliwie małego, ale pasującego do znaczka z klaksonu... usmiech Takim oto sposobem ptaszysko zagościło na masce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości