Mechanika, Elektryka – Bronisze – Auto Jaksa

Postprzez luca » 21 kwi 2004, 14:48

Wtrące swoje 3 grosze, bo jestem na świeżo po wizycie. Jak żyję, nie widziałem takich cudów na kiju jak u JAKSY. Ludzie na poziomie, kulturalni i do tego z poczuciem humoru. Pierwszy raz widziałem żeby ktoś tak się zajmował moim samochodem. Nikt nie podchodził do niej z drągiem ani innym lewarem, czy młotem. W zasadzie to mialem wrażenie, że ekipa traktowała moją Madzię jak swój własny samochód. Dodatkowo, bez mojego pytania chłopaki zmienili mi żarówkę w podświetleniu tablicy, bo wyszło że jest spalona (hehe z 5 lat bym przejeździł i bym na to nie wpadł). Jaksa zrobił rundkę, po czym mi powidział co jeszcze jest do zrobienia i w jakiej perspektywie czasowej. Co więcej pochwalił moje autko, za to że zadbane i w dobrym stanie.

W efekcie:
1. Warsztat super i super obsługa
2. Na prawdę polecam, bo takiej ekipy ze świecą szukać (Jaksa pozdrów squad)
3. Widziałem samochód Jaksa, to chyba wiele tłumaczy. Autko super, zadbane, itp. (do tej pory jak widziałem samochody mechaników, to aż się na usta cisnęło: Szewc w dziurawych butach chodzi)

P.S. Można powiedzieć, że wazelinuje i popeline odstawiam, ale Jaksa świadkiem, że się z nim kłóciłem, że nie chcę żadnego rabatu (i tak mi za nisko policzył hehe ;). Moja dewiza jest taka, że o dobrych ludzi trzeba dbać i już!
Mazda Motor Company
Forumowicz

Od: 13 kwi 2004, 15:12
Auto: Astra 1.4

Postprzez luca » 21 kwi 2004, 15:41

Mały updejt. Za mojej kadencji w mojej Madzi 4 razy zdejmowano koła na okoliczność zmiany opon i pare razy na okoliczność napraw, itp. I dziwi mnie, to że dopiero teraz dowiedziałem się, że mam jedną szpilkę ściachaną (zerwany gwint). Nawet w AZ-ecie jakoś nikomu nie przeszkadzało, że szpilka jest walnięta.
Mazda Motor Company
Forumowicz

Od: 13 kwi 2004, 15:12
Auto: Astra 1.4

Postprzez zibana » 26 kwi 2004, 11:00

Nareszcie moge wyrazic swoje badz co badz skromne zdanie o Jaksie.
Nie wypowiadalem sie wczesniej gdyz z Jaksa nie mialem przyjemnosci a z Nightcomerem owszem. Pomogl mi co nieco niedlugo po zakupie autka, oferujac swoj cenny czas oraz rade. Teraz moge powiedziec ze do obu panow ogromny szacuneczek.
Ale ze post jest o Jaksie, tak wiec ...
Robilem jakies 2tyg temu przegladzik w Jaksie w Broniszach.
W wielkim skrocie: jestem bardzo zadowolony.
Jarek okazal sie bardzo milym czlowiekiem, zarowno przy silniku jak i przy kawce.
Spedzilem tam kolo 5h gapiac sie panu Leszkowi i drugiemu panu (niestety imienia nie pamietam, ale prosze Jarka o uzupelnienie). Bylem mysle dosyc upierdliwym klientem, bo platalem sie pod nogami, zagladalem przez ramie, zadawalem setki kretynskich (mysle) pytan...
Na wszystkie pytania otrzymywalem cierpliwe i szczegolowe odpowiedzi, wraz z demonstracja na czesciach 'z polki'.
Wymienilem filtry, oleje, paski itd. dodatkowo tarcze hamulcowe i klocki przod (tarcze na oryginaly) oraz silenblock.
Zaplacilem za wszystko (robocizna i czesci) 1200 zl (wyprzedzam ewentualne pytania).
Ogolnie jestem zadowolony... czeka mnie jeszcze wymiana amorkow tyl (bo juz wylaly) i kilka innych dupereli...
Moge powiedziec otwarcie ze pojade z tym do .... Jaksy.
Dodatkowo podoba mi sie zainteresowanie Jarka – pytal po przegladzie czy wszystko gra, czy nie mam zadnym zastrzezen czy problemow.
Ogolnie wystawiam ocene 5 i polecam (notabene spotkalem tam 2 innych klubowiczow hehe).
Nie ukrywam ze troche bolalo jak wywalalem 1200 z portfela ale przynajmniej mialem swiadomosc ze wydane byly z 'glowa' a robota za nie byla wykonana uczciwie i na najwyzszym poziomie!
pozdrawiam Jarka, Leszka i kolege (ktorego imienia nie pamietam).
mazda wawaweeeewa!
Forumowicz

Od: 29 lut 2004, 19:13
Auto: 626 5d GE '92

Postprzez Jaksa » 26 kwi 2004, 17:37

Dzięki ! <jupi>

P.S. Mam 2 mechaników Leszka i Artura.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Forumowicz

Od: 10 mar 2004, 23:46
Auto: Mazda 6 2023 Anniversary /6 2.5 BP 2019 / Mazda 3 BP 2019 .2.0 122KM

Postprzez marek » 9 lip 2004, 23:13

Kiedy byłem w Warszawie przy okazji spotu w Rykach, z wielką ciekawością pojechałem do serwisu Jaksy.
No i było tak jak się spodziewałem!
Świetny serwis, bez żadnego problemu zostawiłbym tam auto na dłuższą naprawę, niestety w Koszalinie muszę patrzeć mechanikom na ręce z obawy o auto!
Przy okazji spotkałem się z Mazdą 323F Krasnala, która była na leczeniu akurat, napiłem się dobrej kawy i miałem gratisowe oględziny auta. No i jeszcze niespodzianka: Gratisowo usunięto mi problem ciężko chodzącej skrzyni biegów i stwierdzono wyciek oleju.

Pozdrowienia dla Jarka i jego mechaników! Może by tak otworzyć filię w Koszalinie :) ?
Forumowicz

Od: 4 lis 2003, 02:08
Auto: FR+Django+Rail

Postprzez MarcinS » 9 lip 2004, 23:38

marek napisał(a): Gratisowo usunięto mi problem ciężko chodzącej skrzyni biegów

bajka, u mnie zrobili to samo przy okazji rozruszania hamulców :D
Forumowicz

Od: 24 paź 2003, 00:04
Auto: 323F BJ 1,8 16V '99

Postprzez jarol » 11 lip 2004, 10:48

dołączam się do pochwał:))
fan mazdy
Forumowicz

Od: 22 lut 2004, 23:40
Auto: Mazda 323f,2.0 V6

Postprzez Carrrlos » 11 lip 2004, 21:17

jarol napisał(a):dołączam się do pochwał:))

no i ja swoje 3 grosze dorzucę:
pomijajac dobrą kawę jaką serwuje Jarek, to jest to człowiek z ultra mega zdrowym podejściem do tematu.
Nie chrzani np. głupot o tanich i skutecznych rozwiązaniach. Jeśli przez lata przerobił jakiś temat, że uszczelka np. do v-ki w tym miejscu ma być oryginalna to taka ma być i już. Zresztą przykładów można mnożyć wiele. Generalnie Jaksa nastawił się na 100% satysfakcję klienta, a nie na "cykanie" kolejnych mazd.
I to mi się podoba, od pierwszego dnia kiedy przyjechałem do Jaksy, świeżo zakupioną Mx6'ką.
Lubię ludzi wykonukących swoją pracę z pasją !!!!!!!!!
Forumowicz

Od: 21 paź 2003, 21:49

Postprzez Vitaliy » 20 mar 2005, 12:01

Aż się zdziwiłem, że tak długo nikt tu nie wpisał nic. Ja byłem u Jaksy tydzień po zakupie swojej Mazdeczki, już o tym wspomniałem na innym temacie ale: suuuper wszystko było zrobione, specjaliści Jarka i sam Jarek podeszli z taką pasją do mej malutkiej, że aż miło było popatrzeć. A jeżeli chodzi o kasę, (przeciez wiadomo w jakim teraz czasie żyjemy – każdy liczy się z groszem) to naprawdę warto.......zapytać Jarka czy on nie dokłada do tego interesu <lol> <lol> <lol> . Jeszcze raz dzięki i za jakiś czas następne widzenie!! papa
Najszczęśliwsza liczba? Oczywiście że 323 (obowiązkowo turkusowa)!
Forumowicz

Od: 25 lut 2005, 15:37
Auto: turkus 323, 1324, `91r.

Postprzez robaszki » 20 mar 2005, 20:57

A co tam jak zasłużył to trzeba zareklamować...... :D
Ja walczyłem z wyciekami oleju z tyłu silnika przez dwa tygodnie nikt nie mógł pomóc nie wiadomo było z kąd...bo nieregularnie ciekło...pojechałem do Jarka ...rzut oka wymiana uszczelki...( na japońską ..) 2500km żadnych wycieków .. <uklon> obroty też od kupna autka były siakieś takie lichawe teraz miodzio..... No i jak się tam wieżdża to fajna atmosferka ...same mazduchy...aż miło...
ObrazekObrazek
Forumowicz

Od: 19 lis 2004, 21:58
Auto: mazda 626 2.0

Postprzez mbmaster » 21 mar 2005, 01:35

Ja tez sie dokladam do pochwał, aczkolwiek niechciałbym być czestym gościem Jarka ;)
Miejmy nadzieje spotykać sie tylko na rutynowych przegladach <lol>

Pozdro dla Jaksa Teamu papa
Zoom zoom Zoom
Forumowicz

Od: 19 sie 2004, 23:26
Auto: Mazda RX-8

Postprzez Mazdofon » 22 mar 2005, 12:32

Tena warsztat to pierwsze miejsce, gdzie nie bal bym sie zostawic mojej wypasionej pietnastoletniej bryki.
Forumowicz

Od: 9 lis 2004, 16:29
Auto: 626 GD 1.6 (F6) 1991

Postprzez polnik@studio » 22 mar 2005, 19:34

Jednak reklama jak najbardziej zasłużona . Tata zadowolony ;)

pozdrawiam
[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]
Forumowicz

Od: 18 lis 2003, 16:31
Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet

Postprzez Vitaliy » 23 mar 2005, 13:28

Panowie, Jaksa wie co robi, gdyby bardziej opłacało się ASO Mazda to niewątpliwie już by miał!! Mi nieprzeszkadza, że on to robi bez autoryzacji, ja się cieszę, że on tak do fachowo podchodzi do auta i do klienta.
<lol> (opłacało się odświeżyć ten temacik, no nie??) :D
Najszczęśliwsza liczba? Oczywiście że 323 (obowiązkowo turkusowa)!
Forumowicz

Od: 25 lut 2005, 15:37
Auto: turkus 323, 1324, `91r.

Postprzez tomek » 22 lip 2005, 13:11

i ja tam bylem i po przejechaniu 4 tys moge powiedziec – swietna robota – dzieki
pozdrawiam Tomek
Forumowicz

Od: 4 lip 2004, 06:43
Auto: Mazda 3 2.0 2017

Postprzez piotrek25 » 25 lip 2005, 09:28

ostatnio "wykosili" mnie z pochwały z innego działu :P
...ale teraz to inna rozmowa...(debilna reklama gsm! <glupek2> )
....
Jaksa jest naprawde rzeczowm,konkretnym fachowcem! W razie potrzeby nie zostawi na pastwe "niesprawnej linki od gazu" ( wie o czym pisze :P hehe )
W warsztacie tez milo ,profesjonalnie (pozdr dla chłopaków)-ogólnie polecam!
Forumowicz

Od: 14 lut 2004, 12:10
Auto: mazda626,1991,2.0 benz. GD 12v

Postprzez tatian » 5 sie 2005, 20:52

Pisałem już o tym w innym miejscu ale nalezy się co cesarskie, więc powtórzę opinię również tutaj.
Ok. 5 lipca br. podstawiłem moją czarnulkę do serwisu AUTOJAKSA. przed większym wyjazdem należało zrobić coś więcej niż proste naprawy obsługowe.
Informuję wszystkich Klubowiczów, że przejechałem od tego czasu ok. 2,5 tysięcy km i stwierdzam, że Jarek i jego ludzie wykonali świetną robotę. To nie ten sam samochód. Czysta przyjemność z jazdy. Dziękuję.
Poza tym : duża kultura obsługi, szybkość i umiarkowane ceny.
Na pewno następnym razem skorzystam z usługi warsztatu Jarka. Gorąco polecam.
– nie jest to artykuł sposorowany ;)
„Zegar tyka. Wszystkich.”
Forumowicz

Od: 21 maja 2004, 23:18
Auto: Mazda SKY-G 2.0 (PE) 165 KM 6MT 2017 Sky Energy

Postprzez Jaksa » 5 sie 2005, 21:45

No cóz... <jupi> ..Mogę tylko podziękowac wszystkim ktorzy wydali opinię na temat serwisu i oczywiscie zapraszam do dalszej współpracy.

P.S." Fachowość to podstawa kazdego biznesu." :)
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Forumowicz

Postprzez Malico » 12 sie 2005, 10:56

Tak zebys sie juz nie mial zadnych watpliwosci, to tez dorzuce swoje trzy grosze w tym watku :) Bylem u Jaksy z 2 miechy temu, jechalem tez z daleka, bo z Bydgoszczy i uwazam ze warto. Tak jak forumowicze pisza: mila obsluga, a najwazniejsze to fachowosc i chec niesienia pomocy chorym madziom :) Dodatkowo znizki dla klubowiczow, od zanizonych cen jeszcze dodatkowe znizki tak dla rownego rachunku :D no i male pierdolki przy samochodzie gratis. Acha, w serwisie wolno chodzic i przygladac sie co robia mechanicy oraz zadawac glupie pytania co wlasciwie robia ;) To tez sie liczy.
Forumowicz

Od: 8 lip 2004, 01:08
Auto: Mazda 323 1.8 GT '91

Postprzez Jaksa » 12 sie 2005, 17:46

miesiek napisał(a):Mysle ze przyjalbys krakuske pod swoja lupe
Gf ka jest moim ulubionym samochodem do dłubania :P <lol> oczywiscie zapraszam.
Malico napisał(a):Dodatkowo znizki dla klubowiczow, od zanizonych cen jeszcze dodatkowe znizki tak dla rownego rachunku
A podobno jestem drogi :P <lol> Jak wszyscy wiecie nie jestem juz od paru miesięcy Warsztatem Klubowym ( zostałem zdegradowany przez TCO ale nie o tym chciałem....) a i tak wszystkim ktorzy przyjadą do mnie i powiedzą ze są ze stronki www dostają upusty na robocizne " od tych niskich cen " dziękuje Kuba.
Forumowicz