Disar napisał(a):Musze sobie kupic chociaz na przod, to bedzie sie dalo lepiej rozpedzicjuz sie nie moge doczekac
najlepiej to na tył załóż cobyś szybciej latarni nie zaliczył
www.mazdaspeed.pl
Disar napisał(a):Musze sobie kupic chociaz na przod, to bedzie sie dalo lepiej rozpedzicjuz sie nie moge doczekac
mundek84 napisał(a):najlepiej to na tył załóż cobyś szybciej latarni nie zaliczył:D
dziador1 napisał(a):Jak jest z fachowością w serwisie Mazdy w Radomiu
Lukano napisał(a):dziador1 napisał(a):. Jak blacharz, lakiernik to ja jeżdżę do Siraka na Wolanowskiej chyba.
andree napisał(a):Mieciu cos mało ostatnio piszesz, jak tam autko śmiga
dziador1 napisał(a):serwisu mazdy juz nie ma w Radomiu – zostaje mi Warszawa !
Mieczyslaw napisał(a):w miejscu gdzie kiedys bylo i tam madzie naprawisz z tym ze zaplacisz pieniadze takie jak w wawie albo wieksze,
dziador1 napisał(a):Niestety potrzebuję speca od silnika i komputera ! Przy dodawaniu gazu samochód mi hamuje i na pulpit wyskakują mi dwie kontrolki "silnik" i "poślizg" – wogóle maja Madzia nie ma teraz pałera! To mówisz , ze serwisu mazdy juz nie ma w Radomiu – zostaje mi Warszawa !
a może znasz dobrego speca od komputerów w mazdzie – podejrzewam , ze to niewielka usterka , ale nikt nie potrafi jej znaleźć !
dziador1 napisał(a): może znasz dobrego speca od komputerów w mazdzie
Lukano napisał(a):Sirak jest dobry, ale nie wiem czy poradzi na Twoje problemy z elektroniką.
Lukano napisał(a):Nie polecam. Byłem tam i jak dla mnie to szkoda kasy i nerwów.
Green napisał(a):mozesz podjechac sobie na podwalna do impolu tam gdzie kiedys mazda była moze jeszcze maja kompa z tego co wiemy oni najbardziej sie zajmuja mazda w radomiu.
Mieczyslaw napisał(a):wielki kondon z tego impolu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd