Uwagi do funkcjonowania forum
Globy napisał(a):
- Kod: Zaznacz cały
Ran into problems sending Mail. Response: 535 Incorrect authentication data
DEBUG MODE
Line : 131
File : /home/mazda/forum.mazdaspeed.pl/includes/smtp.php
Wysyłka postów i PW, buuu.
Tymczasowo załatane.
the right man in the wrong place...
Te IP "naszych serwerów" wogóle nie są routowane przez niektóre sieci... Normalnie kupa jakaś 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Te IP "naszych serwerów" wogóle nie są routowane przez niektóre sieci... Normalnie kupa jakaś smutny
da sie zauwazyc ze to nie tylko z nami tak sie dzieje, podobnie jest z fotosik.pl i fotka.pl
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Trwa powoli akcja przeniesienia – już za kilka dni będziemy śmigać na naszym, dedykowanym serwerze o ogromnych możilwościach
Przepraszamy za utrudnienia.
Przy wysyłaniu posta:
Post mimo to zostaje wysłany, wiec moderatorzy pewnie będą mieli co robić
- Kod: Zaznacz cały
Ran into problems sending Mail. Response: 535 auth failure
DEBUG MODE
Line : 131
File : /var/www/vhosts/mazdaspeed.pl/subdomains/forum/httpdocs/includes/smtp.php
Post mimo to zostaje wysłany, wiec moderatorzy pewnie będą mieli co robić
Jest problem z uwagi na dezaktywację skrzynek mejlowych. Misiek, może zmienić w panelu admina adres e-mail forum na mój prywatny, czy musi być to poczta "serwerowa"?
witam. a ja mam taki problem ze jak wpisze w wyszukiwarce www.forum.mazdaspeed.pl to pokazuje ze nie mozna wyswietlic strony. musze wchodzic poprzez google, ale nie na glowna strone, tylko na jakis temat, jak juz jestem na tej stronie, skasuje w okienku z adresem w wyszukiwarce to co jest po .pl/ (np. viewtopic.php?t=1198&postdays=0&postorder=asc&start=800) i mi ladnie dziala pierwsza strona. ten sam problem ma jeszcze jeden uzytkownik. zaczelo tak sie dziac od czasu gdy cos sie dzialo z serwerem. da sie zrobic tak zebym odrazu mogl wejsc na forum, a nie najpierw na google?
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
damiaaans napisał(a):witam. a ja mam taki problem ze jak wpisze w wyszukiwarce www.forum.mazdaspeed.pl
Wpisuj "http://forum.mazdaspeed.pl" – samo "forum.mazdaspeed.pl" – bez "www." na początku.
the right man in the wrong place...
damiaaans napisał(a):witam. a ja mam taki problem ze jak wpisze w wyszukiwarce www.forum.mazdaspeed.pl to pokazuje ze nie mozna wyswietlic strony.
Wpisz krócej, po prostu forum.mazdaspeed.pl
Pozdor Myjk
Nie ma www.forum.mazdaspeed.pl, jest forum.mazdaspeed.pl
tco_tm Myjk dzieki, dziala
troche wiecej roboty, bo zawsze wpisywalem "for', strzaleczka w dol i enter
tylko ze tam jest to www i nie dziala. no ale lepiej juz wisac samemu pelny adres, niz wchodzic w google. dzieki ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ustawilem sobie jako strone startowa tylko ze bez www i juz jest ok 
Można dodać do DNSa wpis www.forum.mazdaspeed.pl i będzie wszystko banglać