Mam takie pytanko dla bardziej doświadczonych posiadaczy Mazd w przednich światłach są cztery żarówki najpierw ksenon potem, kierunkowskaz następna niestety nie wiem i długie.
cz może mi ktoś powiedzieć co to są za światła te trzecie i gdzie się je załącza
bardzo proszę o pomoc
Swiatła w M6
Strona 1 z 1
- Od: 26 cze 2008, 19:03
- Auto: Mazda 6 Kombi CiTD 136 PS
Trzecie światło to przeciwmgielne – załączane pokrętłem na dźwigni kierunkowskazów.
Możesz tego nie mieć – nie wszystkie wersje były w nie wyposażone. Ale łatwo dorobić
Możesz tego nie mieć – nie wszystkie wersje były w nie wyposażone. Ale łatwo dorobić
Mam takie pokrętło ale zapala się tylko tylna lampa przeciwmgielna można to pokrętło obrócić tylko raz
wllałbym jakby świeciły z przodu i z tyłu 

Rado proszę nazwij temat zgodnie z panującymi zasadami. Inaczej temat zostanie usunięty.
GRANAT napisał(a):czyzby zależało to od wersji??
tak – od wersji na rynek amerykański:
tylko przeciwmgielne z przodu
lub wersji na rynek europejski:
– biedna wersja: tylko tylne
– bogatsza: przód i tył
.....ale za 8 stówek mozesz miedz i przód ....tylko po co ? przy xenonach wszystko inne blednie wypada.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Strona 1 z 1