Gdzie moge dorobić klucz z immobiliserem i pilot centralnego zamka ?
1, 2
Chciałbym się dowiedzieć ile by kosztowało dorobienie kluczyka do Mazdy Xedos 6 2.0 V6 93r i gdzie ewentualnie mógłbym dorobić taki klucz. Chciałbym też wiedzieć czy klucz posiada wbudowany imobilaizer bo nie posiadam żanej karty chipowej która jest potrzebna przy dorabianiu klucza.
- Od: 9 sie 2004, 11:41
- Auto: Mazda Xedos6 2.0 V6 93r.
Ja dorabiałem kluczyk do efki w punkcie na stacji metra. Koleś zrobił kluczyk w 2 minuty. Znajomy, który montował mi zestaw zabezpieczający do mx-6 stwierdził po obejrzeniu kluczyka, że jest w stanie w 10 sekund otworzyć mazdę, nie naruszając integralności zamka 
Mazda Motor Company
- Od: 13 kwi 2004, 15:12
- Auto: Astra 1.4
surfmax napisał(a):gdzie moge dorobić kluczz imobilaizerem i pilot centralnego zamka do mazdy 6.
w Lublinie na ten przykład
Odswieze temat
u mnie dorobienie kluczyka z zaprogramowaniem 180zl
u mnie dorobienie kluczyka z zaprogramowaniem 180zl
- Od: 7 gru 2003, 23:39
Nie ja – mam czlowieka, ktory zajmuje sie tylko i wylacznie kluczami wszelkiego typu.
No i zle podalem, bo 180zl to do probe i 626 96-97r. Zapytalem jednak tez o 6:
– goly kluczyk 150zl,
– drobienie z zaprogramowaniem 80zl
– pilot 85zl
No i zle podalem, bo 180zl to do probe i 626 96-97r. Zapytalem jednak tez o 6:
– goly kluczyk 150zl,
– drobienie z zaprogramowaniem 80zl
– pilot 85zl
- Od: 7 gru 2003, 23:39
na giełdzie w Słomczynie oczywiście,
byłem w niedziele i pytalem się, dorobienie kluczyka do 626 98r z immobilazerem kosztuje 100 zł
jeśli chodzi o pilota to się nie pytałem
byłem w niedziele i pytalem się, dorobienie kluczyka do 626 98r z immobilazerem kosztuje 100 zł

jeśli chodzi o pilota to się nie pytałem
-
rydzyk
Witam mam dosc powazny prolem gdyz kupilem mazde 626 GF i posiadala tylko jeden kluczyk, a teraz ja go zgubilem:( Czy musze ciagnac samochod na lawecie do serwisu zeby dorobili kluczyk czy wystarcza tylko numer VIN?? Ile taka opercja moze kosztowc
- Od: 24 sty 2008, 11:05
- Auto: Madzia 626 GF diesel
samo to ze miales tylko 1 kluczyk juz jest podejrzane (zwykle są 2 komplety i 3 kluczyk awaryjny (nie zawsze)
zwykle w papierach jest taka tabliczka z numerem, ten numer to próbnik do wyrobienia duplikatu
alarm miales fabryczny czy dokładany ?
zwykle w papierach jest taka tabliczka z numerem, ten numer to próbnik do wyrobienia duplikatu
alarm miales fabryczny czy dokładany ?
NAPRAWA / POGOTOWIE KOMPUTEROWE
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ I DYWANÓW, TRZEPANIE MECHANICZNE I USUWANIE SIERŚCI
KOMPLEKSOWE PROJEKTOWANE ARCHITEKTONICZNE I ARANŻACJA WNĘTRZ
http://WWW.AKDECOR.PL
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ I DYWANÓW, TRZEPANIE MECHANICZNE I USUWANIE SIERŚCI
KOMPLEKSOWE PROJEKTOWANE ARCHITEKTONICZNE I ARANŻACJA WNĘTRZ
http://WWW.AKDECOR.PL
1, 2