Kills on Road & Street
Na tym pierwszym filmiku koleś ma "zajefajne" swiecidełka na tylnych slupkach
Pewnie dres adidosa i łysą pałe. Jeśli ta KL'ka byla zdrowa to ładnie mu ten helmut chodzi.

-
Lukasz_zdw
Lukano napisał(a):Ojej Riki to co Ty masz teraz za potworka pytajnik Coś Ty tam nawywijał pytajnik
Lukano bez przesady....
Riki napisał(a):ciężko było
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Obecnie DiTD jeździ trochę lepiej niz seria i na co dzień mi to w zupełności wystarcza.
Lukano napisał(a):muszę się wybrać w końcu do Ciebie
ponownie..... zapraszam
hamulce brembo klocki ferodo
-niezłe teksty 

- Od: 26 sie 2005, 07:39
- Auto: RX8 z z32se
radekkm
nieznudziła ci się już ta mx3
bo silnik by mi się przydał
Co do tego pierwszego wyścigu
genijalne teksty.. widać adrenalina się kierowcy udzieliła i musiał dumnie sypnąć marką klocków
neony też
i ponieważ wygrał, to nawet środkowego palca niebyło. Pełna kultura![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
nieznudziła ci się już ta mx3
Co do tego pierwszego wyścigu

i ponieważ wygrał, to nawet środkowego palca niebyło. Pełna kultura
Ostatnio edytowano 16 lis 2008, 19:41 przez MadziaForever, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 10 mar 2007, 17:55
- Auto: 626 GEA 2,0 DOHC
radekkm napisał(a):wczoraj w nocy polegl golf V r32
no to masz najszybsze klze w klubie albo tamten golf to nie byl r32, ja wygrywam z r32 o jakas dlugosc auta a w borsku nie mialem przeciwnika
ravo napisał(a):no to masz najszybsze klze
niestety nie bedziemy mileli mozliwosci to sprawdzic,
szykuje sie hamownia bo nie wiem w jakim kierunku beda dalsze modyfikacje
dodam ze golf kierownik i pasazer-mx wybebeszony ale jeszcze nieskonczony projekt
Ostatnio edytowano 16 lis 2008, 20:04 przez radekkm, łącznie edytowano 2 razy
- Od: 22 maja 2006, 23:35
- Auto: Jest
nie pomyliłem golfow tylko o tym ze to 2.0 dowiedziałem sie od kolesia który byl w błędzie , po rozmowie z właścicielem golfa wiem ze jest to 1.8 16v seria 140km, ten jedzie naprawdę zacnie jak na niemca
-
Pyton162
ravo napisał(a):radekkm napisał(a):wczoraj w nocy polegl golf V r32
no to masz najszybsze klze w klubie albo tamten golf to nie byl r32, ja wygrywam z r32 o jakas dlugosc auta a w borsku nie mialem przeciwnika
nie zartuj
- Od: 3 lip 2008, 15:26
- Auto: Ford Probe 2.0 // Pralka IV
Siwy z całym szacunkiem, ogarniasz już auto, bo w kuluarach chodziły wiadomości że kręcisz 10 do setki.
Co do tych niutków to próbowałem się z Octavią II z tym silnikiem i jakoś mu nie pomogło ani te 140 KM ani 320 Nm.
Co do tych niutków to próbowałem się z Octavią II z tym silnikiem i jakoś mu nie pomogło ani te 140 KM ani 320 Nm.
Stała pod ścianą prężąc kakao