WŁOCŁAWEK – spotkania regionalne
Dobra, to juz termin ustalony
Szykować się na 7-go grudnia 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
no i gitarka 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Lista obecności na zlocie 7 grudnia 2008r, wstępnie godzina 12:00:
aktualne info – strona 1
Ostatnio edytowano 12 lis 2008, 13:32 przez Jacol, łącznie edytowano 6 razy
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Ja 7 i 21 grudnia będą się edukował.. uczelnia wzywa... 
Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
letkoletki napisał(a):będą się edukował
uczelnia nie zając ...
PARTYBOY napisał(a):uczelnia nie zając ... język
przy pisaniu mgr jednak zając
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
też z przyjemnością bym się stawił:) tylko zarobie na paliwo do mojej mazdy bo to jednak 100 km:P Na 90% Jestem zależy co z uczelnią:P Pozdrawiam'
PS: Ja takze moge kogos zgarnac po drodze trasa Gniezno-Włocławek;)
Pozdrawiam
PS: Ja takze moge kogos zgarnac po drodze trasa Gniezno-Włocławek;)
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 11 lis 2008, 15:17 przez artiwie15, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 2 cze 2008, 23:05
- Auto: Mazda Mx-3 1.8 v6 1993r
no... ja oczywiście lecąc z Bydzi moge zganąć po drodze kogoś 

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
szafranak napisał(a):mimo że jestem nowy na forum postaram się zjawić
Ford Probe 2.2 GT z Torunia melduje swoją obecność
i bardzo cieszy postawa starego Drucha z bratniego klubu
Do zobaczyska na moich włościach
Witam wszystkich włocławian i nie tylko, wiem że to nie ten temat ale chciałem trafić do szerszego grona. Moja mazda zaczęła bardzo mocno kopcić po odpaleniu na zimnym. Oczywiście stało to się po kolejnej wymianie oleju z lotosa na mobil1 15w40. Wypłukałem resztę motodoktora którym był zalany przed kupnem? Nie wiem sam...W każdym razie bierze olej i zastanawiam się nad remontem. Znacie może we Włocławku lub okolicach dobrego mechanika od naszych mazd? Pozdro!
- Od: 4 cze 2008, 19:51
- Auto: 323F BA 1,5 Z5 '97
szafranaknie ma sprawy bedziemy zbierac kolumne
TORUŃ – miasto upadłych aniołów
www.mazda-torun.fotosik.pl
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... highlight=
www.mazda-torun.fotosik.pl
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... highlight=
- Od: 30 wrz 2007, 20:53
- Auto: mazda 323f z5/96-speedkosiara
peugeot 1.6 118KM+NITRO
@novell
Miło, że tu zawitałeś ale
to po co tu piszesz?
a nawiasem mówiąc to na poprzednich stronach tego tematu piszemy o dobrym, polecanym serwisie włocławskim, nie chciało się poczytać i poszukać?
czy zaglądasz tu po pomoc przy aucie, a życie klubu i spotkania z kolegami już Cię nie interesują?
TU napisz o swoim problemie, a TU masz informacje o polecanych serwisach.
Pozdrawiam
tylko podróżójcie z rozsądkiem, ja znam styl jazdy @szafranaka
no i może się przydać linka holownicza
Miło, że tu zawitałeś ale
novell napisał(a):wiem że to nie ten temat
to po co tu piszesz?
a nawiasem mówiąc to na poprzednich stronach tego tematu piszemy o dobrym, polecanym serwisie włocławskim, nie chciało się poczytać i poszukać?
TU napisz o swoim problemie, a TU masz informacje o polecanych serwisach.
Pozdrawiam
igopatimari napisał(a):szafranaknie ma sprawy bedziemy zbierac kolumne

no i może się przydać linka holownicza
szafranak napisał(a):jak Probek sie Psuje to tylko w Toruniu
aleś wyhaczył

szafranak napisał(a):ale piękny off jak tylko szafran sie pojawił
tu nie kasują i nie blokują jak na fordprobe.pl

Ale wracając do tematu spotkania grudniowego – zapowiada się całkiem fajny zlocik. Cieszę się, że nie zabraknie najfajniejszych ludzi.
novell napisał(a):Witam wszystkich włocławian i nie tylko, wiem że to nie ten temat ale chciałem trafić do szerszego grona. Moja mazda zaczęła bardzo mocno kopcić po odpaleniu na zimnym. Oczywiście stało to się po kolejnej wymianie oleju z lotosa na mobil1 15w40. Wypłukałem resztę motodoktora którym był zalany przed kupnem? Nie wiem sam...W każdym razie bierze olej i zastanawiam się nad remontem. Znacie może we Włocławku lub okolicach dobrego mechanika od naszych mazd? Pozdro!
Witam novell.
Co do warsztatu to ja polecam Auto Serwis Nowak na al. Kazimierza Wielkiego. (obok DGS).
Wpadnij do nas na zlocik 7-go grudnia to może my jakoś pomożemy.
Pozdrawiam, Jacol
Probaski, nie robić OT
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)