Mazda 323 BG 1.3 16V 1991
no niby tak
jak jest na miescu to czemu nie ja u siebie zrobile mco zrobilem z nudow bardziej niz jakiejs zajawki na auto z turbo ale spodobalo m isie z czasem poprawie materiały wykonczeniowe np dolot intercooler mam prawie idento jak w gtx stojacy pionowo po lewej stronie chce kupic nowy w zderzak fajny efekt daje na wyglad jakis ladniesyczacy zawor upustowy i kolektor lepiej wyspawac bo to tak jest posrane jak narazie bardziej na prube niz do jazdy no i dorwac turbine w lepszym stanie albo zregenerowac ta
- Od: 7 wrz 2007, 12:51
- Auto: mx-3 1.6 107KM 98r
przysłali mi kierownicę momo.... od 323 GTR (!!!!) z oryginalną nakładką na środku :
zdjęcie zapożyczone od Burego:
a po zdjęciu tej nakładki kierownica wygląda... no każdy chyba wie jak
po weekendzie fotki kierownicy jeszcze nie zainstalowanej
PS. Najlepsza jest cena
60zł 
zdjęcie zapożyczone od Burego:

a po zdjęciu tej nakładki kierownica wygląda... no każdy chyba wie jak

PS. Najlepsza jest cena
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
gdybym nie zdjął tej nakładki to byś nie wiedział co jest 
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Blade napisał(a):BratCukierka napisał:
po zdjęciu tej nakładki kierownica wygląda... no każdy chyba wie jak
ruda apokalipsa? język
chyba każdy wie jak wygląda ori kiera momo w GTR'ce oczywiście bez tej nakładki plastikowej
Tylko moja wyjęta z GTR'a muszę zmyć od spodu napisane jakimś srebrnym pisakiem Mazda 323...
W Mx-5 chyba była identyczna
(zaśpiewali ma 150zł + 50zł naba a ta z nabą wyszła 90zł z przesyłką)
Zajebiaszcza kierownica
A po wypłacie zamówię już jakieś zegary pod turbo i adapter na słupek... powoli sobie po pracy będę słupek rzeźbił...
Niestety zderzak od GTR'a rozbity w mak więc zostaje GTX.... chyba że się kiedyś trafi to zmienię
W Mx-5 chyba była identyczna
Zajebiaszcza kierownica
A po wypłacie zamówię już jakieś zegary pod turbo i adapter na słupek... powoli sobie po pracy będę słupek rzeźbił...
Blade napisał(a):a w połączeniu ze zderzakiem od GTR to już w ogóle miód sam..
Niestety zderzak od GTR'a rozbity w mak więc zostaje GTX.... chyba że się kiedyś trafi to zmienię
A mi tam sie nie podoba ... tzn samochod ogolnie zaj.... ale wydech bys mogl chociaz szeroki dac ... a nie taka lipa .. ja sam mam mazde 323 Bg Sedana ^^ i wlasnie ja przygotowuje
a do czego niepowiem xD Zobaczycie moze sami 
sampos
- Od: 2 lis 2008, 20:24
- Auto: Mazda 323 Bg Sedan 1.6 16v
rafal17x napisał(a):ale wydech bys mogl chociaz szeroki dac ... a nie taka lipa ..
znaczy DTM style?

poczekaj na wiosnę jak będzie a'la Apexi N1 i przelot 2,5 cala
fajna kiera
też mam taką w Miacie 
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
lukasz_ef auto i tak słychać z daleka, ale zawsze się przyda 
www.gtrproject.pl
Wy to wariaty jesteście 

- Od: 1 gru 2006, 13:03
- Auto: Była 323 BG
Była Mazda 6 TS2 GG 2.0 LF 147 qni
była Mazda6 Tamura 2007 GG 2.0 LF
Moja Trójeczka BK LF
tekknoraver niby czemu? 
a ja w mx6 tez taka kiere mam
tylko juz po regeneracji jest
moze chcesz odemnie nabe MOMO kupic ? kupilem ją razem z kierownica i byla wlasnie od jakiejś 323 ?
lukasz_ef napisał(a):a może klakson jest Ci niepotrzebnybo mam kierę momo która czeka żeby ja założyć ale nabę mi trzeba i klakson. Ten Twój byłby w sam raz
moze chcesz odemnie nabe MOMO kupic ? kupilem ją razem z kierownica i byla wlasnie od jakiejś 323 ?