Spotkanie MazdaSpeed na Bemowie
Witam
Mam propozycję:
1 maja na Warszawskim lotnisku Bemowo odbędzie się pierwsza runda Mistrzostw Polski w Wyścigach na 1/4 mili i możnaby połączyć tą imprezę ze spotkaniem Klubowiczów MazdaSpeed.
http://www.sss.org.pl/index.php?kat=0&view=3;3d;156;1
Mam propozycję:
1 maja na Warszawskim lotnisku Bemowo odbędzie się pierwsza runda Mistrzostw Polski w Wyścigach na 1/4 mili i możnaby połączyć tą imprezę ze spotkaniem Klubowiczów MazdaSpeed.
http://www.sss.org.pl/index.php?kat=0&view=3;3d;156;1

Panowie to [tiiit] sie składa jak dla mnie, ja już dawno planowałem wypad na bemowo. Zlot w Rykach jest 30.04 i 1.05., przeważnie niedziela to wytrzeźwiałka
ale można by sie było sprężyć i w niedziele rano wyjechać do Wa-wki na 1/4 mili. co wy na to?

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
Crimer napisał(a):ale można by sie było sprężyć i w niedziele rano wyjechać do Wa-wki na 1/4 mili. co wy na to?
Tez tak mysle – wstac troche wczesniej i uderzyc do bemowa.
Ktos sie orietnuje jaka jest odleglosc miedzy rykami a bemowem?

- Od: 23 wrz 2004, 21:48
- Auto: Mazda MX-3 1.6 16V
Crimer napisał(a):Panowie to [tiiit] sie składa jak dla mnie, ja już dawno planowałem wypad na bemowo. Zlot w Rykach jest 30.04 i 1.05., przeważnie niedziela to wytrzeźwiałkaale można by sie było sprężyć i w niedziele rano wyjechać do Wa-wki na 1/4 mili. co wy na to?
No ja jestem za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A co do Ryk to zaraz mnie szlak trafi i jak tak dalej pojdzie to ja rezygnuje z Ryk!!!!!!!!!!!!!!Nadal nic nie wiem co i jak,nie mam odpowiedzi ani od Pawła ani od Marcina a mamy juz 7 marca.Ale ja Bemowo zaliczam bo tam bedzie mój Skierniewicki klub oraz TKŁ i napewno do nich bede chciał dołączyć,a jesli wszystko wypali to w tym sezonie Efcia bedzie startowała
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Może ktoś z Warszawy zajmie się organizacją takiego spotkanka.
Fajnie jakby zjechało kilkanaście Mazd
Wszystkiego naj dla wszystkich Kobiet z okazji Waszego święta
Fajnie jakby zjechało kilkanaście Mazd
Wszystkiego naj dla wszystkich Kobiet z okazji Waszego święta

W tym roku mają być takie furki, że móżg będzie dęba stawał hehehe
Maj już niedługo miejmy nadzieję, że pogoda dopisze (słońce ciepełko, kobitki skąpo ubrane
)
Pozdro dla wszystkich Madziarków
Maj już niedługo miejmy nadzieję, że pogoda dopisze (słońce ciepełko, kobitki skąpo ubrane
Pozdro dla wszystkich Madziarków

To super
Ostatnio jak był spocik w Wałbrzychu to musiałem siedzieć na uczelni więc teraz chcę to sobie odbić hehehe.
Może jakieś dopalone Mazdy się pojawią
Nie ociągać się, zbierać kasę i widzimy się na Bemowie
Ostatnio jak był spocik w Wałbrzychu to musiałem siedzieć na uczelni więc teraz chcę to sobie odbić hehehe.
Może jakieś dopalone Mazdy się pojawią
Nie ociągać się, zbierać kasę i widzimy się na Bemowie

ja bede na 100% – 30 zl za wejscie troche drogo ale z drugiej strony bilet do kina na 2 osoby kosztuje tyle samo a ile wiecej zabawy na bemownie
PS. Jedzie ktos z Łodzi jeszcze? Bo jak tak to mozna by sie umowic i pojechac wieksza grupa.
PS. Jedzie ktos z Łodzi jeszcze? Bo jak tak to mozna by sie umowic i pojechac wieksza grupa.

- Od: 23 wrz 2004, 21:48
- Auto: Mazda MX-3 1.6 16V
Z Łodzi?? ...Ja obowiązkowo... I mimo ze to czas maturki to nie odpuszcze sobie...
Co do furek jakie sie szykują to rzeczywiście głowa mała...zresztą w zeszłym sezonie na otwarciu w Modlinie też nie mozna było narzekać
... Porsche 911 gt2 9ff, 911 turbo, Ferrari 360 spyder, Maseratti, Viper RT/10
(Moja miłość)... Toyotki Supry(Sztuk kilka w tym ta 949KM)... Nissanki 300zx... masa Eclipsów, TT'tek, NSX, S2000, Mercedesy SL i CL... Corvetty, Mustangi... hehehe... nawet Rx-7 sie pojawiło... no i poza tymi wszystkimi perełkami Najmocniejsze samochody Polski... autek tyle ze takie Subaru Impreza WRX STI albo Mitsubischi GTO nie robiły prawie żadnego wrażenia(i sam nie wierze że to mówię;)
O zainteresowanie też bym sie nie martwił... Jestem pewien że większej imprezy w Polsce nie bedzie w sezonie 2005.
...A wstęp?? Cena?? No cóż w zeszłym sezonie 1 maja o godzinie 12.00 wjechać można już było za Friko!!!! Bo organizatorzy wyprzedali już wszystkie bilety... Tak więc jesli ktoś nie startuje a jedzie tylko popatrzeć to czemu nie troszke później?? No chyba że zalezy wam na obejrzeniu eliminacji od początku... bo jak nie, to impreza i tak potrwa do późnej nocy.
Impreska OBOWIAZKOWA

Co do furek jakie sie szykują to rzeczywiście głowa mała...zresztą w zeszłym sezonie na otwarciu w Modlinie też nie mozna było narzekać

O zainteresowanie też bym sie nie martwił... Jestem pewien że większej imprezy w Polsce nie bedzie w sezonie 2005.
...A wstęp?? Cena?? No cóż w zeszłym sezonie 1 maja o godzinie 12.00 wjechać można już było za Friko!!!! Bo organizatorzy wyprzedali już wszystkie bilety... Tak więc jesli ktoś nie startuje a jedzie tylko popatrzeć to czemu nie troszke później?? No chyba że zalezy wam na obejrzeniu eliminacji od początku... bo jak nie, to impreza i tak potrwa do późnej nocy.
Impreska OBOWIAZKOWA

RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
Godzina "zero" nadchodzi wielkimi krokami hehehe już się nie mogę doczekać.
Nakleiłem sobie naklejki klubowe i myślę, że mam tak z 30 koni więcej (conajmniej)
Do zobaczenia w Wawie
Dla leniwych wklejam ze stronki Stowarzyszenia Sprintu Samochodowego plan imprezy:
Plan zlotu i wyścigów samochodów i motocykli:
1. maja 2005
7.00 otwarcie bram wjazdowych
11.00 – 15.00 eliminacje 1/4 mili w klasach
12.00 – rozoczęcie wyścigów motocyklowych Bel-Ray Racing Cup
15.00 – 18.00 półfinały i finały w poszczególnych klasach 1/4 mili
18.00 – zakończenie imprezy
Imprezy towarzyszące:
1. Pokaz driftu
2. Losowania nagród dla publiczności ( w tym przejazdy najszybszymi samochodami)
3. Wybór najlepszego samochodu w kategoriach:
a) retro
b) najładniejszego auta zlotu
4. Sklep firmowy SSS z gadżetami (t-shirt, czapki i inne)
5. Pokaz wyścigów motocyklowych Bel-Ray Racing Cup zorganizowany przez firmę PowerBike.
6. Wśród publiczności rozlosujemy zaproszenia na imprezę nocną do klubu Street, która odbędzie się w poniedziałek, 2. maja. Start o 21.
Nakleiłem sobie naklejki klubowe i myślę, że mam tak z 30 koni więcej (conajmniej)

Do zobaczenia w Wawie
Dla leniwych wklejam ze stronki Stowarzyszenia Sprintu Samochodowego plan imprezy:
Plan zlotu i wyścigów samochodów i motocykli:
1. maja 2005
7.00 otwarcie bram wjazdowych
11.00 – 15.00 eliminacje 1/4 mili w klasach
12.00 – rozoczęcie wyścigów motocyklowych Bel-Ray Racing Cup
15.00 – 18.00 półfinały i finały w poszczególnych klasach 1/4 mili
18.00 – zakończenie imprezy
Imprezy towarzyszące:
1. Pokaz driftu
2. Losowania nagród dla publiczności ( w tym przejazdy najszybszymi samochodami)
3. Wybór najlepszego samochodu w kategoriach:
a) retro
b) najładniejszego auta zlotu
4. Sklep firmowy SSS z gadżetami (t-shirt, czapki i inne)
5. Pokaz wyścigów motocyklowych Bel-Ray Racing Cup zorganizowany przez firmę PowerBike.
6. Wśród publiczności rozlosujemy zaproszenia na imprezę nocną do klubu Street, która odbędzie się w poniedziałek, 2. maja. Start o 21.

RX-7 FD3S Innocent Blue:
szkoda, że to nie Modlin...
achhh w zeszłym roq się działo!!
achhh w zeszłym roq się działo!!
- Od: 21 paź 2003, 13:58
- Auto: Mazda 3 BL 2.0 DISI
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive