kurenzo napisał(a):Pytania o osiagi i elastycznosc do mnie?
jak jestes misiekwaw to pewnie tak

www.mazdaspeed.pl
kurenzo napisał(a):Pytania o osiagi i elastycznosc do mnie?
kurenzo napisał(a):wybor raczej na audi padnie bo bmw ma naped na tyl a w zime w trasie to malo fajne jest .
habzimierz napisał(a):O co tutaj chodzi
misiekwaw napisał(a):może podjedź do tego serwisu co go Jaksa polecał
habzimierz napisał(a):moja mazda znowu prostestuje Tym razem zaswiecila sie kontrolka abs i dsc bez zadnego powodu (podczas jazdy ze stala predkoscia na torunksiej). Gdy dojechalem w swoje strony, a kontrolka dalej sie swiecila, zorientowalem sie ze mi tyl nie dziala – daje kopa na dwojce a tu mielenie kolami, potem trojka i to samo, szok! Wreszcie zatrzymalem sie, zgasilem silnik i wszystko wrocilo do normy. O co tutaj chodzi!! To jest dla mnie jakis kosmos, w ten samochod wstapil jakis szatan
Jaksa napisał(a):misiekwaw napisał(a):może podjedź do tego serwisu co go Jaksa polecał
Na podpiecie WDS'a mozesz do mnie wpasc nie musisz jechac do Gorzowa( bez przesady )
Miałem na mysli IDS'aJaksa napisał(a):Na podpiecie WDS'a
habzimierz napisał(a):kurrrr***%%$$#!!!!(nie ma to jak ladny poczatek postu
)
moja mazda znowu prostestujeTym razem zaswiecila sie kontrolka abs i dsc bez zadnego powodu (podczas jazdy ze stala predkoscia na torunksiej). Gdy dojechalem w swoje strony, a kontrolka dalej sie swiecila, zorientowalem sie ze mi tyl nie dziala – daje kopa na dwojce a tu mielenie kolami, potem trojka i to samo, szok! Wreszcie zatrzymalem sie, zgasilem silnik i wszystko wrocilo do normy. O co tutaj chodzi!! To jest dla mnie jakis kosmos, w ten samochod wstapil jakis szatan
Kolega zapewne nie jezdzi na automaty tak jak TyBrt napisał(a):tablice rejestracyjne Ci nie odpadły
Brt napisał(a):habzimierz napisał(a):kurrrr***%%$$#!!!!(nie ma to jak ladny poczatek postu
)
moja mazda znowu prostestujeTym razem zaswiecila sie kontrolka abs i dsc bez zadnego powodu (podczas jazdy ze stala predkoscia na torunksiej). Gdy dojechalem w swoje strony, a kontrolka dalej sie swiecila, zorientowalem sie ze mi tyl nie dziala – daje kopa na dwojce a tu mielenie kolami, potem trojka i to samo, szok! Wreszcie zatrzymalem sie, zgasilem silnik i wszystko wrocilo do normy. O co tutaj chodzi!! To jest dla mnie jakis kosmos, w ten samochod wstapil jakis szatan
nie szatan, tylko fura miała kontakt z człowiekiem katastrofą czyli mną
a tablice rejestracyjne Ci nie odpadły?
misiekwaw napisał(a):to na co musial pojechac zeby naped na tyl zgubic![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości