dzięki za odpowiedz
brak sterownika PCM
Strona 1 z 1
niedawno kupiłem mazde 3 z 2007r rozbitą. uderzone w bok. i mam takie pytanie bo od strony kierowcy przy zderzaku są 3 kostki i około 30kabli i one nigdzie nie są podłączone. wiecie może co tam musi być (jakie urządzenie) czy też gdzie się je podłącza
??????
dzięki za odpowiedz
dzięki za odpowiedz
Ostatnio edytowano 1 maja 2013, 05:26 przez lukaszm, łącznie edytowano 1 raz
Powód: edycja tematu
Powód: edycja tematu
- Od: 29 paź 2008, 21:41
- Auto: Mazda 3 HB 2007r 1,6TDCI 90km
[quote="kubadj"]niedawno kupiłem mazde 3 z 2007r rozbitą. uderzone w bok. i mam takie pytanie bo od strony kierowcy przy zderzaku są 3 kostki i około 30kabli i one nigdzie nie są podłączone. wiecie może co tam musi być (jakie urządzenie) czy też gdzie się je podłącza/quote]
to tam jest główny komputer, ktory jest niestety dość drogi,
dlatego też często wykręcany!!!
podaj mi jaki to silnik, bo jeden PCM od Diesla z roku 2007 firmy Bosch,
mam do osprzedania, ale kupilem go przez internet / mam rachunek!!! tzn. z twojego auta, go nie wykręcilem.
pozdr.
i powodzenia w poszukiwaniach
E.
to tam jest główny komputer, ktory jest niestety dość drogi,
dlatego też często wykręcany!!!
podaj mi jaki to silnik, bo jeden PCM od Diesla z roku 2007 firmy Bosch,
mam do osprzedania, ale kupilem go przez internet / mam rachunek!!! tzn. z twojego auta, go nie wykręcilem.
pozdr.
i powodzenia w poszukiwaniach
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
wszystko dogadane..?
E.
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Strona 1 z 1