Kwietniowy spot Klubu MazdaSpeed w Rykach
Paszczyl, mam takie informacje od prezesa automobil klub-u lubelskiego. Postaram się załatwić ten numer jak najszybciej się da.
Koszta wynajem oscyluje właśnie w tych granicach i z tego co się dowiedziałem zależy od humoru Pana Syndyka
Koszta wynajem oscyluje właśnie w tych granicach i z tego co się dowiedziałem zależy od humoru Pana Syndyka
Morder napisał(a):śmieszą mnie te spoty, regionalne, ogólnoposkie...
No, trzeba to zdziebko uregulowac. Ze swojej strony proponuje proste nazewnictwo bez rozdrabniania sie na makro- itd., czyli spotkania regionalne, "zwykle" i ogolnopolskie.
"Spotkanie regionu (nazwa)" odnosi sie do zlotow typowo miejskich, 1-dniowych intencja Przedstawiciela przewidzianych dla mieszkancow danego wojewodztwa.
Mianem "spotkania/zlotu/spotu w (miejsce)" lub innej mutacji okresla sie spotkania przewidziane co prawda dla Klubowiczow z rejonu, ale zakrojone tez na wieksza liczbe gosci z racji miejsca/dlugosci trwania/atrakcji itd. Dobrym przykladem sa wlasnie Ryki, podobnie jak ostatnie spotkanie w Poznaniu i wszystkie zloty warszawskie, gdzie stawiaja sie nie tylko osoby z okolicy, ale rowniez mieszkancy innych zakatkow Polski.
Spotkanie ogolnopolskie oraz megaspot zarezerwowane sa dla imprez organizowanych wiekszych nakladem pracy i srodkow oraz ze specjalna promocja, gdzie pozadana jest obcenosc jak najwiekszej liczby Klubowiczow (wlasciwie jak na kazdym spotkaniu
Zostanie to wrzucone do regulaminu. Wazny jest tutaj zamysl Przedstawiciela; w spotkaniach 2. i 3. rzedu mile widziana i konieczna jest wspolpraca Przedstawicieli, ale wspominanie o kooperacjach regionow itp. jest zbedne.
Jesli ktos ma sugestie co do przebiegu imprezy to bardzo prosze tu pisać.Ja mam już plan spota
który zamieszcze tu w drugiej połowie marca ale poprawki zawsze mozna nanieść.
Przy współpracy z Hawkinsem powstał naprawde fajny projekt który koncepcjnie jest chyba troszke inny niz dotychczasowe.Mnie sie bardzo podoba i mam nadzieje ze siwetnie bedziemy sie bawić!!!
Przy współpracy z Hawkinsem powstał naprawde fajny projekt który koncepcjnie jest chyba troszke inny niz dotychczasowe.Mnie sie bardzo podoba i mam nadzieje ze siwetnie bedziemy sie bawić!!!
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Jerry napisał(a):Ja mam już plan spotaktóry zamieszcze tu w drugiej połowie marca ale poprawki zawsze mozna nanieść.
Postaraj sie to zrobic jak najszybciej bo tez od tego bedzie zalezala moja decyzja przyjazdu
Pozdro
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
TO KIEDY I GDZI
NO, więc gdzie i kiedy takowe będzie...
tco_tm napisał(a):KS nie moze wspierac tego spotkania jako ogolnopolskiego otwarcia sezonu
NO, więc gdzie i kiedy takowe będzie...
- Od: 21 paź 2003, 13:58
- Auto: Mazda 3 BL 2.0 DISI
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BJ) 2.0 Sportive (niqsmx3)
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
BILON napisał(a):Troche drogi ten nocleg No ale jakoś damy rade
Jak na hotel to nie jest wcale tak drogo, a warunki sa na prawde miłe!
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
BILON napisał(a):Troche drogi ten nocleg No ale jakoś damy rade
Bilon ciesze sie bardzo że ZNÓW razem bedziemy podróżować i bawić sie.Szkoda tylko ze nie bedzie Nas na Technicznej ale myśle że w Rykach zabawa bedzie przednia,a Techniczna zaliczymy następnym razem!!!Nocleg może nie nalezy do najtańszych ale jakość noclegu wpełni rekompensuje jego cene!!!
Rules do końca tygodnia bedziesz wiedział co bedzie dzialo sie w Rykach!!!
- Od: 18 kwi 2004, 13:00