Butowali mi auto i rozbili szybę o 16 w centrum Wrocławia
U nas w mieście ostatnio modne zrobiło się podpalanie aut...już 3 auta w dzielnicy w której mieszkam poszły z dymem a jedno przy okazji się nadpaliło...ludzie popadają w psychozę ... a co Twojego kunio przypadku ...to wyrazy współczucia....miałem kiedyś podobny przypadek ..wracałem z Gdyni i między Malborkiem a Kwidzynem dość późno jechałem z rodziną i małym synkiem a z przodu z vw passata poleciały w moją stronę najpierw 2 plastikowe butelki a zaraz potem szklana i rozbiła mi przednią szybę w czasie jazdy na szczęście nie wpadła do środka tylko pajęczyna się zrobiła ...zatrzymałem auto zadzwoniłem na policję do kwidzyna a miałem do kwidzyna z 10 km ..powiedzieli że już jadą na rogatki ....pojawili się tam po 25 minutach i byli niemiłosiernie zdziwienie że ich nie złapali
. A toyotka AC nie miała....

- Od: 19 lis 2004, 21:58
- Auto: mazda 626 2.0
powiem tak:
JA TO BYM TAKICH SKURWIELI UŚPIŁ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[tiiit] SKĄD ICH BIORĄ???????????????????????????????
JA TO BYM TAKICH SKURWIELI UŚPIŁ

[tiiit] SKĄD ICH BIORĄ???????????????????????????????
ŚWIECĄC WŁASNYM PRZYKŁADEM POPRWAWIASZ BILANS ENERGETYCZNY KRAJU!!!!!!!!!
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
???????????FAJNY MAM AVATAR, NIE
????????????
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
- Od: 19 sty 2004, 16:52
- Auto: FORD FOCUS 1.8 16V KOMBI
Ja od takich przypadków woże pod siedzeniem latarkę MAG-LITE (na 6 baterii R20), bo bejsbola nie można wozić a latareczkę można
POLECAM.
- Od: 15 paź 2011, 07:54
b2 napisał(a):połowę, tę coraz grubszą, z gumą na końcu
Czemu nie zdejmiesz gumy

Brak slow. Najgorsze jest to, ze tyle osob to widzialo i nikt nie zareagowal. W zasadzie nie ma co sie dziwic szaremu Kowalskiemu, ze siedzial cicho, bo bal sie o swoj samochod i zdrowie. Tacy koesie sa raczej nieobliczalni (pewnie nazarli sie czegos mocnego). Policja w tym przypadku dobrze zrobila. Juz kilka razy spotkalem sie z tym, ze policjanci wiedzac, ze jakies gnojki i tak sie wywina od kary, spuszczaja im wpier*ol we wlasnym zakresie. Wspolczuje.
jacek*** napisał(a):Ja od takich przypadków woże pod siedzeniem latarkę MAG-LITE
Podobnie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Piotrek napisał(a):Juz kilka razy spotkalem sie z tym, ze policjanci wiedzac, ze jakies gnojki i tak sie wywina od kary, spuszczaja im wpier*ol we wlasnym zakresie. Wspolczuje.
i takie działanie ma sens...na miejscu policji zrobiłbym to samo...
Rules Are Made To Be Broken...
"...You Can Win If You Want...If You Want It You Will Win..."
"...You Can Win If You Want...If You Want It You Will Win..."
- Od: 20 paź 2003, 09:37
- Auto: 626 GE FS
Mój kierowca miał podobną sprawę. Wyjerzdżał na ulicę, nie zauważył gościa i przyblokował go. Ten wysiadł chwycił kamienia i w szybę przednią. Przyjechała policja koleś się przyznał, spisali go. Prokuratura umożyła postępowanie z powodu ...
"braku znamion przestępstwa"
Szyba w Scani trochę kosztuje. Jaśli z AC to niestety idzie z udziału własnego, koleś się wyparł. "Wymusili na nim przyznanie się" i ubezpieczalnia dała temu wiarę.
Co się będą z nim szarpać.
Zostaje tylko powództwo cywilne.
"braku znamion przestępstwa"

Szyba w Scani trochę kosztuje. Jaśli z AC to niestety idzie z udziału własnego, koleś się wyparł. "Wymusili na nim przyznanie się" i ubezpieczalnia dała temu wiarę.

Zostaje tylko powództwo cywilne.
Boze widzisz i nie grzmisz...
ale w tym kraju juz tak jest. Mnie kiedys tez kopali w samo poludnie, w centrum miasta (niedziela) i nic. Zero reakcji. Zastanawiam sie nad kupnem broni gazowej. Co wy o tym myslicie??
ale w tym kraju juz tak jest. Mnie kiedys tez kopali w samo poludnie, w centrum miasta (niedziela) i nic. Zero reakcji. Zastanawiam sie nad kupnem broni gazowej. Co wy o tym myslicie??
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23