Kills on Road & Street
a co w tym zlego ze chce sprzedac fiata , mazdę mialem 3 lata , fiata mam 3 lata i czas na zmiany , mazde zachwalałem , fiata zachwalam i następne auto tez bede zachwalał bo mi sie dobrze nimi jezdzi
wiem oguurek ze boli ci ze w pupę dostajesz a masz pojemność 2.0 co widziało pare ludków
wiem oguurek ze boli ci ze w pupę dostajesz a masz pojemność 2.0 co widziało pare ludków
-
Pyton162
Dziś zrobiłem 70km po Warszawie jeżdżąc bez celu 4fun. Przejeżdżając koło stadiony X-lecia lewy pas blokowała panna w BMW 320TD Compact (ten potwornie brzydki) aż spotkaliśmy się na najbliższych światłach. Zielone i panna wyrwała do przodu zostawiając za sobą czarną chmurę, a ja spokojnie bo szkoda zimówek w taką pogodę, V-ka wkręciła się na obroty i zrobiliśmy BMce
Na Modliśńkiej trafiła się kolejna Bunia – stara 5-tka 525i – kolejna poległa![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Na Modliśńkiej trafiła się kolejna Bunia – stara 5-tka 525i – kolejna poległa
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
dziś na Jagiellonskiej jakis miły pan w 323F BJ wystartował na żółtym z prawego ślepego obok mnie
chwilę później kiedy wróciłem w to samo miejsce zrobiłem to samo co on próbował mnie, benzynowemu BMW E46 z fabrycznymi dwoma rurami. Pewnie 325 czy coś bo jakoś łatwo poszło

chwilę później kiedy wróciłem w to samo miejsce zrobiłem to samo co on próbował mnie, benzynowemu BMW E46 z fabrycznymi dwoma rurami. Pewnie 325 czy coś bo jakoś łatwo poszło

Kurde, ale na łośka w punto trafiłem chwilę temu
Dwa pasy, światła, bordowe punto 1, ja w Alfie (166 | 2.5 V6 | 190KM) no i koleś piłuje ten samochód tam i piłuje – jak by to Marek powiedział – aż mu silnik z ramy wyskakuje, no nic, zielone – odjechałem mu oczywiście i zwolniłem czekając, aż się ze mną zrówna, zrównał się – kilkanaście metrów tak przejechaliśmy, dodałem gazu na 3 biegu i odjechałem zapominając o kolesiu, później były tory kolejowe ze stopem i koniec miasta, więc się zatrzymałem i już później normalnie jechałem – może ze 100km/h miałem
Z 1km dalej podwójna ciągła, skrzyżowanie i 2 auta przede mną – i co widzę? Punto mnie i te dwa auta wyprzedza (na tym skrzyżowaniu, ciągłej, itp.)
Oczywiście kilka kilometrów później musiałem je znowu wyprzedzić, bo zwolnił do 60
Co takimi ludźmi kieruje?

Dwa pasy, światła, bordowe punto 1, ja w Alfie (166 | 2.5 V6 | 190KM) no i koleś piłuje ten samochód tam i piłuje – jak by to Marek powiedział – aż mu silnik z ramy wyskakuje, no nic, zielone – odjechałem mu oczywiście i zwolniłem czekając, aż się ze mną zrówna, zrównał się – kilkanaście metrów tak przejechaliśmy, dodałem gazu na 3 biegu i odjechałem zapominając o kolesiu, później były tory kolejowe ze stopem i koniec miasta, więc się zatrzymałem i już później normalnie jechałem – może ze 100km/h miałem
Z 1km dalej podwójna ciągła, skrzyżowanie i 2 auta przede mną – i co widzę? Punto mnie i te dwa auta wyprzedza (na tym skrzyżowaniu, ciągłej, itp.)

Co takimi ludźmi kieruje?

f*ck
ostatnio mnie tak gość zrobił. Jechałem może ze setką a jakiś debil mnie wyprzedził, po czym wpadł przede mnie zaraz przed moim zderzakiem, a potem sheblował do prawie zera i skręcił w lewo bez kierunku. Myślałem że wyjdę z siebie i stanę obok ...........

Suzuki Swift sedan 1.3 68KM vs bmw coupe 1.6 105KM 0-130 3 długości dla Swifta 
- Od: 7 paź 2007, 22:54
- Auto: MAZDA 323F,HONDA CRX
Marek2Mazda323f to był CRX ED9 ( wydech orginalna dwururka prawdopodobnie seria)
A ja dzisiaj killnąłem toyote Camry V6:) Chłopina wyciskał co sie da ale jak zobaczyl ze nic z tego to dał spokój i mimo ze byla dluga prosta nie dal sie juz podpuścic drugi raz
A ja dzisiaj killnąłem toyote Camry V6:) Chłopina wyciskał co sie da ale jak zobaczyl ze nic z tego to dał spokój i mimo ze byla dluga prosta nie dal sie juz podpuścic drugi raz
-
Lukasz_zdw
Kill na Peugeocie Partherze 1,9D
Fura sie rozkręca – zaczynam ją ogarniać <hahaha>
P.S. Ludzie z okolic Żywca – uważajcie – moja miejska rajdóweczka tam pojechała wraz z nowym właścicielem
P.S. Ludzie z okolic Żywca – uważajcie – moja miejska rajdóweczka tam pojechała wraz z nowym właścicielem
było 1,7D 75KM 1000kg ---> było 1,6T 224KM 970kg ----> jest dupowóz 2.0D 80KM 1180kg ---> jest 2.0T >280KM 860kg----> jest za mało...NX Project in progress 
- Od: 29 sie 2008, 13:19
- Auto: 220KmGTX>Sunny2.0D>C20LET
Wczoraj z wieczora. Stoje na pasach a obok astra 1 ładnie zrobiona lamki pod spodem pozadny wydech ladne spoilerki itp. no i mi buczy po prawej to zielone i pach w pedał:P do dwojki został długosc za mna
nie wiem co tam mam bo jak sie zatrzymalem na skrzyzowaniu z nim to chłopaczek (tak z 18-19 lat) sie uniusł wyzszosci i but :–) ofkoz trafil w koreczek na prawy ja sobie delikatnie lewym myknałem i juz go nie zobaczylem 
kilka kili na hondzie mojej m łodszej siostry
ależ ten silnik zamula, (ktoś kiedyś powiedział że przeciętne 1,4 w kompakcie jest w stanie połknąć 626 z 2litrowym silnikiem
cóż) ten kto to powiedział jest idiotą
myślę o jakimś swapie do tej hondy bo ten silnik poprostu niejeździ.
Co tam da się wcisnąć?
coś takiego?
http://pl.youtube.com/watch?v=FdijTTxWwWk
nie żartuję.. tak do 2, 3 tys pln? za motor

ależ ten silnik zamula, (ktoś kiedyś powiedział że przeciętne 1,4 w kompakcie jest w stanie połknąć 626 z 2litrowym silnikiem
myślę o jakimś swapie do tej hondy bo ten silnik poprostu niejeździ.
Co tam da się wcisnąć?
coś takiego?
http://pl.youtube.com/watch?v=FdijTTxWwWk
nie żartuję.. tak do 2, 3 tys pln? za motor
- Od: 10 mar 2007, 17:55
- Auto: 626 GEA 2,0 DOHC
wedlug papierów taki civ 1.4 is ma 10s do paki jak pamietam, brat mial kiedys takiego i moja z5 jak miałem mazde ganial bez problemu.
-
Pyton162
ja też ganiam z5 bez problemu, 90 konnego Civa zjadam na śniadanie właściwie od startu odchodząc, do civica da się upchnąć chyba każde poprzeczne 4-cyl hondy łącznie z H22 i K24 (chociaż tu lepiej zrobić frankensteina K24 dół / K20 głowa). A 10 sek do paki to raczej 1.5 VTEC-E 114 KM.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Ja dziś wracając wieczorem z uczelni złapałem czerwone światło, obok nowy C4. Zielona i rura (pierwszy raz od dawien dawna ktoś się ze mną ścigał
) – do połowy drugiego biegu byłem z przodu ... a potem mnie pozamiatał. Nie wiem co to był za silnik 
Pozdrawiam,
Paweł
Paweł
- Od: 16 sty 2005, 17:08
- Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG
Dziś ganiałem się na Połczyńskiej z nowym Accordem, sedan, na pokładzie tylko kierownik.. (jedna końcówka wydechu) nie było łatwo.. ale raz wygrana drugi raz minimalna też wygrana
Jechał z nami Forester ale nieźle pozamiatał
(ze 3-4długości)
wczoraj na Slonecznej stojac spokojnie i czekajac na zielone podjezdza typ hyundaiem lantra chyba 1.6 16v patrzy sie i gazuje. typ z zona i dzieciakiem na pokladzie bardzo rozweseleni gdy sie popatrzyli na Madzie (odczulem ze drwia z marki :/ ) pomyslalem sobie – no to pokaze co Z5 potrafi
chlop nie mial najmniejszych szans , o 1/2 dlugosci , ale widac ze typowy burak bo niedosc ze nie podziekowal to obtrabil jeszcze ... ehh ... a mial z 20 koni wiecej ...

- Od: 6 sty 2008, 17:15
- Auto: Mazdaspeed Lantis 98r
DZiKU_UT napisał(a): ... ehh ... a mial z 20 koni wiecej ...
W tych hyundayach siedzą 4g92 z mitsubishi colta CAO 113 koni już ładnie zamiata...
widać że kierownik nie ogarnięty...
MX3 1.6 16V B6-ME EC (było)
MX3 1.8 24V6 K8 EC ( było )
Audi A3 1.8T
MX3 1.8 24V6 K8 EC ( było )
Audi A3 1.8T
- Od: 17 lut 2007, 19:36
- Auto: A3 1.8T
A ja dziś Skodą Ovtavią II 1,9 TDi 105KM objechałem żółtego Fiata Coupe na Trasie Toruńskiej