Co do auta, to prezentuje się naprawdę pięknie
Mazda 626 GE FS '92
Pajko napisał(a):Liczy się lans
No to tragicznie wyglądają te jasne progi (jak nierówne) pod drzwiami. Mogłeś je chociaż w całości pomalować na czarno, tak jak dół drzwi.
Bo tak to wygląda trochę kupowato
Dokładek od V6 nie zakładasz? Jak nie to koniecznie pomaluj dół progów na czarno.
Grzyby napisał(a):No to tragicznie wyglądają te jasne progi
jasne
Grzyby napisał(a):Mogłeś je chociaż w całości pomalować na czarno
są najczarniejsze jak mogą być

Porek napisał(a):Mariusz, oko do ręki oczko Te dokładki tak się błyszczą, że poprostu ich na zdjęciu nie widać język
a powyginane wydają się tylko i wyłącznie że tak pada światło
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
No może i ślepy jestem ale no fotach wygląda to ........ średnio (delikatnie mówiąc)
Może na żywo jest lepiej ale niestety nie miałem okazji widzieć tego auta na żywo – jak i 99% reszty ludków
Może na żywo jest lepiej ale niestety nie miałem okazji widzieć tego auta na żywo – jak i 99% reszty ludków
Cos mi sie wydaje ze te oponki Nank Kang to nie zaciekawe są
był juz kolega ktory kupil sobie 18 do mazdy 6 i kupil własnie te oponki
W deszcz byla tragedia głosne cholernie (twarda guma) Napisz jak jezdzi sie na nich .
- Od: 9 lip 2008, 21:01
- Auto: Mazda 6 Ts2 SL
nie
a Pseduo/sztuczne/nie prawdziwe
Z tego co wiem to jest felga chromowana a nie z chromu mialem okazje porównać takie z moimi i bardziej one wygladają na polerowane niz chromowane , Ale i tak są piękne
Ukman napisał(a):pseldonim
a Pseduo/sztuczne/nie prawdziwe
Z tego co wiem to jest felga chromowana a nie z chromu mialem okazje porównać takie z moimi i bardziej one wygladają na polerowane niz chromowane , Ale i tak są piękne
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi