Witam,
Czy moglibyscie mi powiedziec w jaki sposob mozna zweryfikowac czy Mazda posiada fabryczny immobilizer?
Czytalem w jakiejs instrukcji ze klucz z immobilizerem rozni sie troche wygladem, ale moze jest cos innego co mozna sprawdzic aby sie o tym przekonac.
Pozdrawiam.
PS: Chodzi o model Mazada 6 2004 CD – zakupiona wczoraj:)
Immobilaizer – jak rozpoznać, czy auto ma fabryczny?
Strona 1 z 1
Dokładnie TAK. – a jak po przekręceniu kluczyka zacznie ci bardzo szybko migać ta kontrolka to znaczy że masz dorabiany klucz bez kodu immo.
Liczy się bezpieczeństwo – a im więcej KM tym bezpieczniej
Teraz niestety troche mniej :–(
www.goldwinggl1800.blogspot.com
www.goldwinggl1800.blogspot.com
- Od: 24 lut 2006, 20:01
- Auto: Lancer 2.0 '04 AT
kazda ma fabrycznie imobilajzer...
e.
e.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Witam!
Mam Mazdę6 od stycznia 2008 (rocznik2006) i kontrolka immobilizera nie paliła się na postoju do...wczoraj (były pierwsze mrozy). Myślałem, że mam problem, ale z tego, co mówicie to normalne?! Ma mrugać po wyjęciu kluczyka cały czas?
czarek
Mam Mazdę6 od stycznia 2008 (rocznik2006) i kontrolka immobilizera nie paliła się na postoju do...wczoraj (były pierwsze mrozy). Myślałem, że mam problem, ale z tego, co mówicie to normalne?! Ma mrugać po wyjęciu kluczyka cały czas?
czarek
- Od: 24 sty 2008, 22:25
- Auto: mazda6,GG1-19R,2006r. 143KM, MX-5 nbfl 2003
No własnie a są modele ktore mają dodatkowe zabezpieczenie ( dodatkowy ukryty przełącznik ktorego trzeba pogłaskac przed uruchomieniemEnduro napisał(a):kazda ma fabrycznie imobilajzer

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Strona 1 z 1