waldii napisał(a):Tak jakos mnie napadlo
Ty waldii uwazaj sobie

www.mazdaspeed.pl
dzunior321 napisał(a):jak więc mogę odczytać kody błędów? jest jakieś złącze? jeśli tak to gdzie ono się znajduje
waldii napisał(a):na pewno masz.Jak stoisz z przodu auta to po prawej stronie na grodzi za akumulatorem mala czarna skrzyneczka z napisem "to mnie szukasz"
dzunior321 napisał(a):jest na forum ktoś normalny, co potrafi udzielić odpowiedzi na moje pytanie?
Sokool napisał(a):Popraw temat na zgodny z regulaminem.
dzunior321 napisał(a):co do poprawienia tematu to mógłbyś to zrobić za mnie
LoB napisał(a):Mój podpis był nieregulaminowy i zobaczcie, co się z nim stało! Mówię Wam, czytajcie FAQ forum => http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=34301
strOOs napisał(a):A gdzie sie podziala Miatka bo ja nie w temacie troche – pogubilem sie
Globy napisał(a):Odkupił Ją znany kolekcjoner, który zna też osobiście Harry'ego Pottera.
Miazgaqbass napisał(a):strOOs napisał:
A gdzie sie podziala Miatka bo ja nie w temacie troche – pogubilem sie
Globy napisał:
Odkupił Ją znany kolekcjoner, który zna też osobiście Harry'ego Pottera.
Maciej Loret napisał(a):Micharlito napisał:
Jestem z jednego z zagłębi samochodowych czyli okolice Ostrowa Wielkopolskiego a dalej to Pleszew i właśnie ta droga owocuje w kilkanaście komisów na trasie i kolejne dziesiątki w samym Pleszewie.
Nigdy nawet nie byłem w tych okolichach. Ale jeśli wierzyć obiegowym opiniom, to lepiej podczas love parade wysmarować tyłek mydłem i wypiąć się w kierunku pochodu – szansa na przyjemność podobna co na kupno w Twoich okolicach walonego i/lub przekręconego auta .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości