Witam
Od niedawna mam pewien problem
W mojej mazdzie 323 BG '91 przestały działać obydwa na raz światła "biegu wstecznego" :)
Oczywiście żarówki i bezpieczniki sprawdziłem :) i nie wiem, gdzie moge dalej szukać.
Próbowałem miernikiem zmierzyć, czy jest napięcie na kablach od tych żarówek z tyłu samochodu, ale niestety 0V..
Gdzie moge dalej szukać przyczyny...z kąd te kable wychodzą...może ktoś ma jakiś schemat instalacji elektrycznej tego modelu?
Dzieki za info i pozdrawiam
Problem ze światłami biegu wstecznego
Strona 1 z 1
Czujnik w skrzyni biegow jest padnięty lub ma urwany kabelek. Szukaj pod maską z czoła skrzyni.Silo napisał(a):Gdzie moge dalej szukać przyczyny
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
yeahhhhhhhhhhhh ćwiczone było u mnie JAKSON MA RACJE
HEHHEHE MNIE MASA NA KABLU NE STYKAŁA, pozdro
HEHHEHE MNIE MASA NA KABLU NE STYKAŁA, pozdroŚWIECĄC WŁASNYM PRZYKŁADEM POPRWAWIASZ BILANS ENERGETYCZNY KRAJU!!!!!!!!!
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
???????????FAJNY MAM AVATAR, NIE
????????????
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe

- Od: 19 sty 2004, 15:52
- Auto: FORD FOCUS 1.8 16V KOMBI
Witam
Dzieki za bardzo szybkie info
Teraz mam jeszcze prośbe. Czy może mi ktośwytłumaczyć jak do tych kabelków dotrzeć, czy może raczej zostawić to szpecom
W tym tygodniu bede wymieniał sprzęgło, więc może to nie bedzie problem i w warsztacie naprawią mi obie rzeczy??
Pozdrawiam
Dzieki za bardzo szybkie info
Teraz mam jeszcze prośbe. Czy może mi ktośwytłumaczyć jak do tych kabelków dotrzeć, czy może raczej zostawić to szpecom
W tym tygodniu bede wymieniał sprzęgło, więc może to nie bedzie problem i w warsztacie naprawią mi obie rzeczy??
Pozdrawiam

- Od: 4 sty 2005, 11:28
- Auto: 6 2.0 ON/136KM Sport03'
3 2.0 Pb/151KM Sport 12'
3 2.0 Pb/151KM Sport 14'
6 2.5 Pb/192KM GT 15'
To w takim ukłądzie zostaw to szpecom, bo pewnie i tak będą skrzynie wyciągać do sprzęgła, to po co sie brudzić hehe
Strona 1 z 1