Mazda MX6 GE FS 1992
Piękny ten Twój MX Loczek
Nadal trochę żałuję, że nie kupiłem sobie właśnie MX6 zamiast Xedosa
Brakuje mi z tyłu jeszcze jakiejś ładnej, delikatnej "dwururki", bo ta jedna końcówka wydechu średnio pasuje w tej chwili w ten spory otwór w zderzaku
Brakuje mi z tyłu jeszcze jakiejś ładnej, delikatnej "dwururki", bo ta jedna końcówka wydechu średnio pasuje w tej chwili w ten spory otwór w zderzaku
f*ck
Mev napisał(a):Brakuje mi z tyłu jeszcze jakiejś ładnej, delikatnej "dwururki", bo ta jedna końcówka wydechu średnio pasuje w tej chwili w ten spory otwór w zderzaku usmiech
Słusz na uwaga. Ale to przy okazji wjazdu na kanał i innych robót
- Od: 31 sty 2006, 17:30
- Auto: Bezawaryjne i Niebite
Bardzo ładnie się prezentuje madzia
Jakie propozycje macie chłopaki, bo ja też wróciłem do seryjnego wydechu i mam zamiar tylko jakąś ładną końcówkę
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mev napisał(a):Brakuje mi z tyłu jeszcze jakiejś ładnej, delikatnej "dwururki", bo ta jedna końcówka wydechu średnio pasuje w tej chwili w ten spory otwór w zderzaku
Loczek napisał(a):Słusz na uwaga. Ale to przy okazji wjazdu na kanał i innych robót
Jakie propozycje macie chłopaki, bo ja też wróciłem do seryjnego wydechu i mam zamiar tylko jakąś ładną końcówkę
Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
letkoletki napisał(a):Jakie propozycje macie chłopaki
Tak bez przyłożenia końcówki fizycznie do auta będzie trudno coś dobrać, najlepiej chyba w jakimś sklepie wziąć kilka sztuk i przymierzać sobie, która wygląda najlepiej
Zazwyczaj nie robią w sklepach problemów z towarem do przymiarek
f*ck
Mev napisał(a):Tak bez przyłożenia końcówki fizycznie do auta będzie trudno coś dobrać
Też tak myślałem, ale może wy widzieliście coś na żywo pasującego
Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
Co do końcówki to ja mam pomysł ale nie podzielę się dopóki sam nie zrobię tego
Miałem w planach końcówki od KL'a bo jednak lepsze i seryjne.
Loczek, ślicznie wygląda!

Loczek, ślicznie wygląda!
letkoletki napisał(a):Bardzo ładnie się prezentuje madzia krzywy
pawelMX6 napisał(a):Loczek, ślicznie wygląda!
qbass napisał(a):No noo, godnie się przezentuje spoko
Dzieki wielkie miło sie czyta.
qbass napisał(a):Jak masz przykręconą antenę od CB?
magnes.
Ja cb uzywam w dwoch autach w ciagu tygodnia wiec magnes jest jedynnym rozwizaniem
NEwsy
Swiatełka j-spec juz zamontowane.
Zarówno lampy głowne jak i halogeny.
Z halogenami było troche problemów bo zeby je zalozyc trzeba sciagnac zderzak, chya ze jest jakas tajna droga ktora sie je przecisnie
No ale po dwoch dlugichh wieczorach lampy juz są na miejscu z zestawem xenonków 6000K.
Teraz pozostało wymienic postojówki na siakies białe i ustawic lampy jako estetycznie bo niestety sie pojawiłą dupiata szpara miedzy zderzakiem a lampa i ogolnie kiszka.
Wiec to trzeba ustawic i same swiatęłka porzadnie ustawic
Jutro bede fotki joł joł
Swiatełka j-spec juz zamontowane.
Zarówno lampy głowne jak i halogeny.
Z halogenami było troche problemów bo zeby je zalozyc trzeba sciagnac zderzak, chya ze jest jakas tajna droga ktora sie je przecisnie
No ale po dwoch dlugichh wieczorach lampy juz są na miejscu z zestawem xenonków 6000K.
Teraz pozostało wymienic postojówki na siakies białe i ustawic lampy jako estetycznie bo niestety sie pojawiłą dupiata szpara miedzy zderzakiem a lampa i ogolnie kiszka.
Wiec to trzeba ustawic i same swiatęłka porzadnie ustawic
Jutro bede fotki joł joł
Widze loczku ze robisz sie na mnie. Identyk szpary mam jak u ciebie i niestety po wstepnych ogledzinach nie da sie ich usunac w moim przypadku. Nawet ta oslona plastikowa od silnika tak samo ci wisi jak u mnie 

Mercedes SLK kompressor
- Od: 21 kwi 2006, 11:02
- Auto: Mercedes SLK
Moja osłona też tak samo wisi
Co się kurde moda zrobiła na ten J-spec przód?
Niedługo będzie oryginalnym ten, kto będzie posiadał przód E-spec
Auto samo w sobie świetne – spojlera brakuje tylko chyba na tyle

Co się kurde moda zrobiła na ten J-spec przód?

Auto samo w sobie świetne – spojlera brakuje tylko chyba na tyle
Porek napisał(a):A mnie to nigdy na sesje nie zabierzesz, tylko ten kroolik i kroolik smutny
Bo Ty wtedy ludzi ratujesz
Pajko napisał(a):LOCZEK kup "SE" jakieś ładne felgi na wiosnę proszę Cię
Felgi juz sa upatrzone i nagrane, mysle ze marzec wiecien beda juz 17'stki n aucie.
promyczek001 napisał(a):Widze loczku ze robisz sie na mnie. Identyk szpary mam jak u ciebie i niestety po wstepnych ogledzinach nie da sie ich usunac w moim przypadku. Nawet ta oslona plastikowa od silnika tak samo ci wisi jak u mnie łoł
Ja patrzałem chwile nato i jest szansa zeby te lampy ustawic poarzadnie, do tego beda potrzebne dystanse czy cos innego do tych dwoch dziur przy chłodnicy
pawelMX6 napisał(a):Auto samo w sobie świetne – spojlera brakuje tylko chyba na tyle oczko
Spojler jest tylko poszedł na poprawki bo mu sie pekło, i mysle ze za jakies moze tydizen moze dwa jak bede mial czas to po niego podjade i go zamontujemy
NAstepny mod to obszywanie foteli A-spec
promyczek001 napisał(a):Identyk szpary mam jak u ciebie i niestety po wstepnych ogledzinach nie da sie ich usunac w moim przypadku
Większość MX-6 (niestety bitych w twarz) ma takie szpary. Polookajcie, jak to wygląda u mnie.
Ostatnio edytowano 26 paź 2008, 10:34 przez Pit, łącznie edytowano 1 raz
Piotruś napisał(a):Większość MX-6 (niestety bitych w twarz) ma takie szpary. Polookajcie, jak to wygląda u mnie.
Głowny problem jest glownie w dwoch rzeczach:
-mocno odgięte mocowanie lampy to od środka zderzaka ( bez problemów do zrobienia
– lekko obwiśnięty zderzak
Ale patrzełem na te lampki i jak je tak trzymałem w rekach to da sie zrobic tak zeby nie było spzar i zbey byly rowniutko tylko trzeba jakies nowe mocowanie wykombinowac