Kwietniowy spot Klubu MazdaSpeed w Rykach
UU 16-17 mam najprawdopodobniej bibe u teściów, której z wiadomych przyczyn nie moge opuścić hehe
MazDarek napisał(a):Na dzień dzisiejszy odpowiada mi każdy termin oprócz 29-30 sorki
To było dawno.
Teraz bardziej ten 29-30 niż 16 -17
Człowieku teście mają 25 lecie tego nie można opuścić bo mi mazda skoroduje

Waluś nic na to nie poradzimy ale fakt najpierw Ci pasowało potem nie...................
Powiem Ci tyle że ja napewno nie pojechałbym na 25 lecie Teściów wiedząc ze są Ryki
Jutro powinnienem mieć konkretne info od MarcinaiAni w sprawie Oliwi i info od Smirnoffa i Crimera czy reflektują aby to był spot pod ich patronatem ale wstepnie wiem ze tak.Wiec jak wszysko bede wiedział zakładamy temat z listą obecności i działamy.
PODKREŚLAM BEDZIE TO SPOT REGIONALNY!!!!!!!!!!!
Jutro powinnienem mieć konkretne info od MarcinaiAni w sprawie Oliwi i info od Smirnoffa i Crimera czy reflektują aby to był spot pod ich patronatem ale wstepnie wiem ze tak.Wiec jak wszysko bede wiedział zakładamy temat z listą obecności i działamy.
PODKREŚLAM BEDZIE TO SPOT REGIONALNY!!!!!!!!!!!
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Crimer napisał(a):Czemu regionalny? a nie ogólnopolskie otwarcie sezonu?
No nie bedzie to spot Ogólnopolski bo....................nasze władze uważają ze jest to bez sensu bo lotnisko to nic pewnego no i co możemy zaoferować rodzina które przyjadą na lotnisko,zero kibelków i takich tam.Ja nie chce mieć z nikim na pieńku

Wczoraj rozmawiałem z Marcinem i Anią,Smirnoffem i Patrykiem no i Crimerku chciałem również z Toba chwilke pogadać
Bedzie spot ogólnopolski ale w innej lokalizacji i raczej w wakacjie.Ryki niestety przechodzą w range spotów regionalnych.Po części jest to zrozumiałe bo niestety nie mamy pewności co do tego lotniska czy wjedziemy czy nie.Ciężko jest zagwarantować tym którzy mają przejechać np 600km że wszystko bedzie ok bo jak sami wiecie raz juz nam sie nie udało wjechać na lotnisko
Tak jak pisałem wczesniej dzisiaj Marcin ma dzwonic do Oliwi,a Smirnoff ma porozmawiać z Crimerem i walniemy temat z listą obecności

Mordziaty mam nadzieje ze teraz termin Ci pasi , no i Tobie Crimerku też.
Jerry napisał(a):Ciężko jest zagwarantować tym którzy mają przejechać np 600km że wszystko bedzie ok bo jak sami wiecie raz juz nam sie nie udało wjechać na lotnisko
morda mi zagwarantowal
Jerry napisał(a):Mordziaty mam nadzieje ze teraz termin Ci pasi ,
ale ladnie do siebie mowicie
Jerry napisał(a):No nie bedzie to spot Ogólnopolski bo....................nasze władze uważają ze jest to bez sensu bo lotnisko to nic pewnego no i co możemy zaoferować rodzina które przyjadą na lotnisko,zero kibelków i takich tam.Ja nie chce mieć z nikim na pieńku
no bo nei mozna robic spota ogolnopolskiego w takich warunkach jakie sa w rykach, spot powinnien byc w centrum kraju na wynajetem lotnisku i bardzo duzo na to wskazuje ze tak wlasnie bedzie
p.s ja takze posaram sie byc w rykach
Jerry napisał(a):Wczoraj rozmawiałem z Marcinem i Anią,Smirnoffem i Patrykiem no i Crimerku chciałem również z Toba chwilke pogadaći doszliśmy do wniosku że robimy spota REGIONALNEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Spota w którym ccemy zebrac tereny tych przedstawicieli których wymieniłem.
UFFFFF
Jerry napisał(a):Ciężko jest zagwarantować tym którzy mają przejechać np 600km że wszystko bedzie ok bo jak sami wiecie raz juz nam sie nie udało wjechać na lotnisko![]()
Ja mam 320km wiec tez ostro sie zastanawiam
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
RULES napisał(a):Ja mam 320km wiec tez ostro sie zastanawiam
Ja na Twoim miejscu bym sie nie zastanawiał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ravo napisał(a):centrum kraju na wynajetem lotnisku i bardzo duzo na to wskazuje ze tak wlasnie bedzie
to co Może OKĘCIE???
Ja nie sądze aby lokalizacja Tomka to było centrum Polski
ryki@ryki.pl
+48 81 865 24 75
A ja proponuje zapytać sie w gminie jak to tak naprawde jest z tym lotniskiem. Może podpowiedzą kogo pytać.
+48 81 865 24 75
A ja proponuje zapytać sie w gminie jak to tak naprawde jest z tym lotniskiem. Może podpowiedzą kogo pytać.
RULES napisał(a):Ja mam 320km wiec tez ostro sie zastanawiam
Stary, jak nas nie wpuszczą na lotnisko to zrobimy spot w oliwii, a jego nie zapomnisz długo
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
ravo napisał(a):Jerry napisał(a):to co Może OKĘCIE?
Ja nie sądze aby lokalizacja Tomka to było centrum Polski
czemu ty na czacie dla pr piszesz co innego a tu co innego
Ja tu pisze w związku z Twoim postem i nie wiem co ma czat do tego co tu napisałem.To Ty piszesz ze ma to być centrum Polski a nie ja.Pomysł Xsixa podoba mi sie i popieram jego lokalizacje.To Ty zastanów sie czego chcesz!!!!!!!!!!!!!!
I tak na marginesie tu mamy temat związany z Rykami.
xXx napisał(a):Jeżeli chcecie mogę się postarać załatwić telefon do Syndyka zarządzającego lotniskiem. Koszt wynajęcia to około 300 PLN z tego co pamiętam...
Patyk jak możesz to postaraj sie załatwić ten nr.
W Oliwi jesteśmy już dogadani poźniej napisze wiecej i zrobie temacik z lista obecności żeby wiedzieć ile miejsc leżących zarezerwować

Poniewaz sa watpliwosci, oficjalna informacja:
Poniewaz Ryk ima sie realne ryzyko calowania klamki juz na wjezdzie, oraz nie ma pewnosci co do ilosci miejsc noclegowych, dlatego KS nie moze wspierac tego spotkania jako ogolnopolskiego otwarcia sezonu.
Jednak jesli tylko uda sie zorganizowac _prawdziwe_ pozwolenie na zajecie calego lub czesci lotniska lub ewentualnie bedziemy mieli inna gwarancje, ze w tym czasie nie spotkamy przyslowiowego klubu porsche lub wzmocnionej bramy, wtedy spotkanie bedzie uznane za klubowe otwarcie sezonu, wraz z calym mozliwym na taka okazje wsparciem ze strony mojej i mam nadzieje reszty Klubu.
Pozdrawiam.
Poniewaz Ryk ima sie realne ryzyko calowania klamki juz na wjezdzie, oraz nie ma pewnosci co do ilosci miejsc noclegowych, dlatego KS nie moze wspierac tego spotkania jako ogolnopolskiego otwarcia sezonu.
Jednak jesli tylko uda sie zorganizowac _prawdziwe_ pozwolenie na zajecie calego lub czesci lotniska lub ewentualnie bedziemy mieli inna gwarancje, ze w tym czasie nie spotkamy przyslowiowego klubu porsche lub wzmocnionej bramy, wtedy spotkanie bedzie uznane za klubowe otwarcie sezonu, wraz z calym mozliwym na taka okazje wsparciem ze strony mojej i mam nadzieje reszty Klubu.
Pozdrawiam.
the right man in the wrong place...
jeżeli dobrze rozumiem to spot jest 16-17,04 niestety odpadam gdyż 17 jest rudolfa i roberta więć bede miał familiena imieninach
więc życze miłej zabawy i niestey [tiiit] odpuszcze po raz pierwszy ryki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [tiiit] mać ale cóż wypijemy imieninową kiedy indziej!!!!!!!!!!!!!!!!! trzymcie sie i wypijcie moje zdrowie....
życze z całego serca dobrej zabawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
życze z całego serca dobrej zabawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ŚWIECĄC WŁASNYM PRZYKŁADEM POPRWAWIASZ BILANS ENERGETYCZNY KRAJU!!!!!!!!!
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
???????????FAJNY MAM AVATAR, NIE
????????????
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
- Od: 19 sty 2004, 16:52
- Auto: FORD FOCUS 1.8 16V KOMBI