Myjk napisał(a):Jakby się uprzeć...
Masłońskie – integracja międzyregionalna
loockas napisał(a):brii napisał(a):Jeśli idzie o miejsce spotkania – moja wina, że nie zobaczyłem jaka to jest ulica
na mapce którą załączyłeś w 1 poście była nazwa ulicy
Akar – czytając dokłaniej
Sokool – balans bieli byś poprawił
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Akar.Zaephyr napisał(a):(...)
Zaproszenia:
– Maja – na następnym zlocie stawiasz pizzę
(...)
Serdecznie przepraszam za pomyłkę – wszystko się zgadza, winą za pomyłkę obarczam swoje uszkodzone obwody pamięci.
Zwracam honor i mam nadzieję że moja pomyłka nikogo nie uraziła, jeśli zaś tak to ze swojej strony serdecznie przepraszam.
Przy następnej okazji stawiam honorową pizzę
Pozdrawiam ciepło.
No, w koncu sie dzis zbiore i noca jakos wrzuce fotki 
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
kufa

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Myjk to jakas miejscowa
Ale pletwa konkret 
Gapcio wiesz, GD to duzy potworek to i pletwa konkret
Nudzilo mi sie i poszukalem jego kolegow

Nudzilo mi sie i poszukalem jego kolegow

tuning.bydgoszcz.pl buraki kufaaaaa

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Olka