Witam
Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jaka jest różnica miedzy RX8 revolutiona a innymi modelami??
Skąd mam wiedziec jaka wersje posiadam??
Dziekuje za info
pozdrawiam
Jaka różnica między Revolution a 'nie' Revolution?
Strona 1 z 1
_>
Szperałem w sieci, ale nic konstruktywnego nie stwierdziłem – wydaje mi się, że to po prostu określenie typu silnika Wankla, bo oznaczenie to noszą zarówno wersje 192, jak i 231 KM.
Revolution to najlepsza wersja wyposażenia. Czyli felgi 18cali, sportowe zawieszenie i skóra. Sprawdź sobie w katalogu z rynku którego jest Twoja RX-8 co dokładnie jest w Revolution.
Oznaczenie silnika 13B w RX-8 to Renesis.
Oznaczenie silnika 13B w RX-8 to Renesis.
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

Marco7 lub Renesis 2 
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Strona 1 z 1