Nasze Modyfikacje
Ja bym sie zastanowił, niby sam zmienialem ale wtopiłem obrotomierz i wskaźnik temperatury ;(
Częste mycie skraca życie.....

Jest: Tribute 3.0 V6/B2500 2.5 TD>
Było: 626 2.0 LPG/626 2.5 V6 Cronos/323 1.3 LPG
Będzie: MAZDA

Jest: Tribute 3.0 V6/B2500 2.5 TD>
Było: 626 2.0 LPG/626 2.5 V6 Cronos/323 1.3 LPG
Będzie: MAZDA
- Od: 23 sty 2005, 16:42
- Auto: B2500 2.5 TD , Tribute 3.0 V6
nemi – ten czerwony...
nie obraź się ale...
bieda straszna...
nie obraź się ale...
bieda straszna...
>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
...serce bije w takt V-acht :)
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht
hehehe uff ok
w takim razie na szczescie
pozdro nemi
w takim razie na szczescie
pozdro nemi
>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht
Oto mój najnowszy nabytek. Pikniusie biełe zegareczki i jeszcze pikniejsze alu ramki wokól zegareczków.
I teraz dla zainteresowanych podam namiry na ludzi którzy zajeli się tym tjuningiem :
1. Ramki zostały wykonane u tego Pana
/b]
http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=1575324
Gość robi solidnie, wydaje mi sie że to jest wykonane naprawde z aluminium, bardzo estetyczna i dokładna robota. Wybór ma do wielu aut, a jak nie ma to nie ma problemu zrobienia na zamówienie. Odrysowuje sie dla gościa zegary, lub dokładnie wymiaruje i zrobi w ciągu 2,3 dni.
Koszt: nie wiem, ale pewnie w granicach 60 zł
Polecam
[b]2. Białe tarcze zegarów u tej Pani.
http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=1821698
Zrobione bardzo dokładnie zdaje sie że na jakiejś kolorowej kliszy, zależnie od wymaganego koloru podświetlenia, a następnie naklejone pokolei warstwowokonkretny wzór taczy. Wygląda to dosyć dziwnie (miałkie i cieńsze od ori) zle zarazem solidnie i estetycznie.
Możliwość zrobienia każdego rodzaju tarcz z dowolnym logiem. Gość jak nie ma u siebie takiej tarczy, to na podstawie skanu ori robi jak należy (ja tak właśnie zamawiałem ze względu na Check engine)
Koszt : zależy czy z logiem czy bez ja zapłaciłem 59 zł
Polecam.
Mało kiedy jestem zadowolony z takich modyfikacji, jestem dość marudny, ale zakup uważam za udany i moge polecić
:)

I teraz dla zainteresowanych podam namiry na ludzi którzy zajeli się tym tjuningiem :
1. Ramki zostały wykonane u tego Pana

Gość robi solidnie, wydaje mi sie że to jest wykonane naprawde z aluminium, bardzo estetyczna i dokładna robota. Wybór ma do wielu aut, a jak nie ma to nie ma problemu zrobienia na zamówienie. Odrysowuje sie dla gościa zegary, lub dokładnie wymiaruje i zrobi w ciągu 2,3 dni.
Koszt: nie wiem, ale pewnie w granicach 60 zł
Polecam
[b]2. Białe tarcze zegarów u tej Pani.

Zrobione bardzo dokładnie zdaje sie że na jakiejś kolorowej kliszy, zależnie od wymaganego koloru podświetlenia, a następnie naklejone pokolei warstwowokonkretny wzór taczy. Wygląda to dosyć dziwnie (miałkie i cieńsze od ori) zle zarazem solidnie i estetycznie.
Możliwość zrobienia każdego rodzaju tarcz z dowolnym logiem. Gość jak nie ma u siebie takiej tarczy, to na podstawie skanu ori robi jak należy (ja tak właśnie zamawiałem ze względu na Check engine)
Koszt : zależy czy z logiem czy bez ja zapłaciłem 59 zł
Polecam.
Mało kiedy jestem zadowolony z takich modyfikacji, jestem dość marudny, ale zakup uważam za udany i moge polecić
Ostatnio edytowano 9 sie 2006, 20:22 przez Waluś, łącznie edytowano 2 razy
jakbys mogl to dodaj jeszcze fotki jak to w nocy wyglada,bo jesli tak dobrze jak w dzien to tylko pogratulowac
za*ebisty efekt tylko pogratulowac
- Od: 9 lis 2003, 00:21
- Auto: Było BG B3, była BA Z5, jest NA B6 :)
Yooziu napisał(a):jakbys mogl to dodaj jeszcze fotki jak to w nocy wyglada
I tu jest problem. Generalnie tarcze nocą są piękne, tylko jest jeden feler podświetlenia fabrycznego. Mianowicie w Gd jest 3 żarówki, które to moje zegary podświetlają niemalże punktowo (czyt. nie równo) więc jestem w fazie kombinacji jak dołożyć jeszcze ze dwie zaróweczki co by świeciło równomiernie, bo przecież nie po to kupiłem zegarki podświetlane od spodu co by je oświetlać jakimiś diodami czy neonkami od zewnątrz
za 150 dosc tanio!! a mozna wiedziec gdzie?? jakies namiary
pozdrawiam
pozdrawiam
- Od: 20 lut 2005, 00:00
- Auto: 323F BA 1.8 BP LPG '94
Cronos KL ATX '95
patrzylem kiedys za tym sterem na alegro i nie znalazlem a zaslepka tez na allegro?? teraz widzialem tylko poduche za tysiaka netto do tego stera
Cronos KL ATX '95
ciekawe ile moze kosztowac taka w salonie czy serwisie bez poduchy?? moze wie ktos z was??
Cronos KL ATX '95
heehehe....a ja 2 dni temu założyłem Madzi Flamer kit... i zionie ogniem na ponad pół metra... ...na cotygodniowym, czwartkowym spotkaniu na lotnisku w Łodzi poprostu Madzia zrobiła furore.... zgromadziła sie naprawde kupa ludzi... wszyscy pstrykali foty i krecili filmiki....... ale zabawa...
..a no i jeszcze wywaliłem kata i załozyłem strumiennice... no i zerwałem znaczki z tyłu.
..a no i jeszcze wywaliłem kata i załozyłem strumiennice... no i zerwałem znaczki z tyłu.
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
Darady gdzieś zobaczyc jak to wygląda,jakiś filmik?Boris86 napisał(a):heehehe....a ja 2 dni temu założyłem Madzi Flamer kit... i zionie ogniem na ponad pół metra... ...na cotygodniowym, czwartkowym spotkaniu na lotnisku w Łodzi poprostu Madzia zrobiła furore.... zgromadziła sie naprawde kupa ludzi... wszyscy pstrykali foty i krecili filmiki....... ale zabawa...
W oczekiwaniu na nowy podpis...