Jak w temacie, posiada ktoś takie schematy wnętrza gdzie zaznaczone jest gdzie jaki plastik jest przykręcony/przymocowany? Czy w ogóle takie coś do xedosa istnieje? Pytam, ponieważ chcę rozebrać wszystkie plastiki i uszczelnić je pianką czy czyś innym ponieważ coraz więcej mam pukających części (świerszczy) i chce to zrobić raz a porządnie chodzi mi dokładnie o cały kokpit, boczki drzwi oraz panel środkowy i ewentualnie szyber dach. Jeśli ktoś posiada schematy czy istnieje jakaś książka na temat xedosa to proszę o informację lub jakieś skany, fotki, opracowania.
Z góry dzięki, pozdrawiam.
schematy przydatne do zdjęcia plastików
Strona 1 z 1
ja ze swojej strony moge opisac Ci jak sie zdejmuje deske rozdzielcza. Bardzo prosta czynnosc – odkrecasz 4 srubki (2 we wnece zegarow u gory, 2 po bokach kierownicy) po czym wyszarpujesz ten caly plastik z przyciskami – musisz go troche rozbujac (lewo, prawo, gora, dol). Jezeli deska nie byla nigdy wyciagana to za pierwszym razem moze Ci to sprawic nieco klopotu, ale ogolem jest to do zrobienia
Powodzenia!
Strona 1 z 1