Kto tak nadgorliwie sprząta
Zamkniety watek – kwietniowe spotkanie w Rykach
1, 2
Kurde a może mi ktoś wytłumaczyć gdzie sie podział wątek o Spocie w Rykach w kwietniu
?????????????????? co to kuźwa ma być
??????? zapadł sie pod ziemie czy mam takiego kaca że nie moge znaleźć
??
??
Watek jest chwilowo zamkniety, poniewaz w czasie jednej z opcji ankiet ma sie odbyc duzy pokazowy spot calego Klubu. Nie chcemy doprowadzic do kolizji terminow i rozproszenia Klubowiczow. Spot w Rykach na pewno odbedzie sie, w terminie uzgodnionym lub oddalonym o 2-3 tygodnie, jesli dojdzie do organizacji spota o ktorym mowie.
Bedzie to szansa pokazania Klubu. Poniewaz jednak wymaga pewnych nakladow finansowych, dlatego kompletne zalozenia i wymagania zostana przedstawione w ciagu kilku dni. W zaleznosci od wspolnej decyzji zostanie wybrany terminarz spotu w Rykach.
Przepraszam, ze pisze dosc enigmatycznie, ale na razie nie mam pewnosci co wiecej moge powiedziec, zeby nie wprowadzac zamieszania, sprawa wyszla dosc niespodziewanie i sam nie znam jeszcze podstawowych szczegolow.
Bedzie to szansa pokazania Klubu. Poniewaz jednak wymaga pewnych nakladow finansowych, dlatego kompletne zalozenia i wymagania zostana przedstawione w ciagu kilku dni. W zaleznosci od wspolnej decyzji zostanie wybrany terminarz spotu w Rykach.
Przepraszam, ze pisze dosc enigmatycznie, ale na razie nie mam pewnosci co wiecej moge powiedziec, zeby nie wprowadzac zamieszania, sprawa wyszla dosc niespodziewanie i sam nie znam jeszcze podstawowych szczegolow.
the right man in the wrong place...
Co wy kombinujecie znowu
??
ech do pupy z tym.......
ech do pupy z tym.......
Waluś napisał(a):Co wy kombinujecie znowu
ech do pupy z tym.......
Nic nie kombinujemy. Mniej wiecej w tym samym czasie, kiedy zostala zalozona tamta ankieta pojawila sie mozliwosc zorganizowania, ze tak to ujme pokazowego spota na rynku Nowego Miasta lub przy Placu Zamkowym w Warszawie. Jesli uda sie zapiac wszystkie wytyczne i warunki, wtedy calosc zostanie przedstawiona na forum – w tej chwili niezbyt dokladnie wiemy o czym mowic. Taki spot w opinii czesci PR i KS, ktorego zastepuje w tej chwili moze przyciagnac wiele osob, ktore do Ryk nie pojechalyby. Poza tym moze to byc spotkanie oficjalne z relacja w prasie, moze tv. Jesli chcesz znac wszystkie szczegoly, ktore znam osobiscie, nigdy nie ma problemu zapytac na priv – nie bedziemy na forum wprowadzac niejasnosci w sprawie spotkan i terminow.
Jesli chcesz znac wszystkie szczegoly, ktore znam osobiscie, nigdy nie ma problemu zapytac na priv
hmm skoro to jest klub i są w nim klubowicze to z jakiego powodu mają niewiedzieć o planowaniu jakiegoś spotkania
[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]
- Od: 18 lis 2003, 16:31
- Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet
polnik@studio napisał(a):hmm skoro to jest klub i są w nim klubowicze to z jakiego powodu mają niewiedzieć o planowaniu jakiegoś spotkania Czyżby to było tylko dla wybrańców
Rece mi opadaja. Czy ty umiesz czytac? Jak tak, to przeczytaj jeszcze raz co napisalem, moze znajdziesz tam dane, dlaczego ciagle nie ma oficjalnej informacji na temat tego spotkania.
Ta ja poprosze to info na PRIV
Wiesz o co mi chodzi. O to, że kombinujecie coś za plecami innych. Ustaliliśmy termin spotkania w Rykach, a wy ottak sobie go skasowaliście, bez słowa wyjaśnienia komukolwiek. Ja naprzykłąd do Wawki sie nie wybieram, a do ryk bym chciał pojechać mam dwa razy bliżej. Nawet jeśli było by tam tylko kilka osób i miał by być spotem regionalnym.
Należało załatwić to po ludzku. Napisać słowo wyjaśnienia w tamtym wątku i np. zamknąć go na jakiś czas. Było by prościej i fer wobec niektórych.
jestem bardzo wku.....ny na tą sytuacje i mam nadzieje że więcej takich nieporozumieńnie będzie, bo uważam że było to wielkie, nie wiem jak sie to pisze "fopa" z waszej strony.
Pozdrawiam
Wiesz o co mi chodzi. O to, że kombinujecie coś za plecami innych. Ustaliliśmy termin spotkania w Rykach, a wy ottak sobie go skasowaliście, bez słowa wyjaśnienia komukolwiek. Ja naprzykłąd do Wawki sie nie wybieram, a do ryk bym chciał pojechać mam dwa razy bliżej. Nawet jeśli było by tam tylko kilka osób i miał by być spotem regionalnym.
Należało załatwić to po ludzku. Napisać słowo wyjaśnienia w tamtym wątku i np. zamknąć go na jakiś czas. Było by prościej i fer wobec niektórych.
jestem bardzo wku.....ny na tą sytuacje i mam nadzieje że więcej takich nieporozumieńnie będzie, bo uważam że było to wielkie, nie wiem jak sie to pisze "fopa" z waszej strony.
Pozdrawiam
Watek nie zostal usuniety, jest on zamkniety do czasu wyjasnienia sprawy, co zostalo w nim przez Jerrego – organizatora spota opisane. O wstrzymaniu organizacji i ustalenia terminu regionalnego spota w Rykach zadecydowalem ja, jako osoba tymczasowo pelniaca zadania Koordynatora Spotkan. Takie zwierzchnictwo bylo ustalone duzo wczesniej i zostalo zaakceptowane. Nie ma zreszta innego sposobu na skoordynowanie wielu spotkan lokalnych i spotkan ogolnopolskich.
Okazja, ktora sie nam przytrafia naklada na nas okreslony termin – dokladnie 9/10 kwietnia. Spotkanie moze miec charakter legalny i oficjalny, co z jednej strony jest reklama dla Klubu, a z drugiej sensowna alternatywa dla osob ktorym dwu-, czy trzykrotne Ryki na jakis czas wystarczyly. Z tych wzgledow latwiej jest przesunac w terminarzu spotkan klubowych Ryki, niz spotkanie o ktorym mowa.
Poniewaz o powyzszej mozliwosci dowiedzielsmy sie nagle (kilka dni temu), a szanse na realizacje sa realne, dlatego od razu zapadla decyzja o wstrzymaniu tematu o Rykach (i kazdego innego, ktory bylby terminem kolidujacym). Poniewaz jednak nie sa jeszcze znane oficjalne szczegoly organizacji – koszty, stawiane nam wymagania, etc, etc, etc. Dlatego Ryki nie zostaly definitywnie przesuniete, a jedynie wstrzymane na kilka dni.
Nie ma tutaj miejsca na kombinowanie, nieporozumienie, czy faux pas. Wszystko jest celowym i zorganizowanym dzialaniem, ktore po pierwsze ma doprowadzic do zorganizowania jednego lub obu spotkan, przy jak najmniejszym chaosie informacyjnym, decyzyjnym i kazdy innym, ktore to doskonale znamy z autopsji.
Jakie kolwiek wku....nie mozna uznac za nieuzasadnione.
Oficjalny projekt spotkania zostanie przedstawiony w najblizszym mozliwym terminie. Nie chce mowic, czy bedzie to wtorek, czy piatek, poniwaz jestesmy zalezni od osob, ktore wydaja pozwolenia na takie imprezy, od ktorych musimy pozyskac wszelkie wymagane informacje, zeby cokolwiek na ten temat powiedziec.
Pozdrawiam i zapraszam na priv, jutro (niedziela) w poznych godzinach wieczornych – na pewno znajda sie zadania, ktorymi mozemy sie podzielic.
P.S. Argument o odleglosciach pomiedzy miejscem zamieszkania i miejscem spota jest egoistyczny.
Okazja, ktora sie nam przytrafia naklada na nas okreslony termin – dokladnie 9/10 kwietnia. Spotkanie moze miec charakter legalny i oficjalny, co z jednej strony jest reklama dla Klubu, a z drugiej sensowna alternatywa dla osob ktorym dwu-, czy trzykrotne Ryki na jakis czas wystarczyly. Z tych wzgledow latwiej jest przesunac w terminarzu spotkan klubowych Ryki, niz spotkanie o ktorym mowa.
Poniewaz o powyzszej mozliwosci dowiedzielsmy sie nagle (kilka dni temu), a szanse na realizacje sa realne, dlatego od razu zapadla decyzja o wstrzymaniu tematu o Rykach (i kazdego innego, ktory bylby terminem kolidujacym). Poniewaz jednak nie sa jeszcze znane oficjalne szczegoly organizacji – koszty, stawiane nam wymagania, etc, etc, etc. Dlatego Ryki nie zostaly definitywnie przesuniete, a jedynie wstrzymane na kilka dni.
Nie ma tutaj miejsca na kombinowanie, nieporozumienie, czy faux pas. Wszystko jest celowym i zorganizowanym dzialaniem, ktore po pierwsze ma doprowadzic do zorganizowania jednego lub obu spotkan, przy jak najmniejszym chaosie informacyjnym, decyzyjnym i kazdy innym, ktore to doskonale znamy z autopsji.
Jakie kolwiek wku....nie mozna uznac za nieuzasadnione.
Oficjalny projekt spotkania zostanie przedstawiony w najblizszym mozliwym terminie. Nie chce mowic, czy bedzie to wtorek, czy piatek, poniwaz jestesmy zalezni od osob, ktore wydaja pozwolenia na takie imprezy, od ktorych musimy pozyskac wszelkie wymagane informacje, zeby cokolwiek na ten temat powiedziec.
Pozdrawiam i zapraszam na priv, jutro (niedziela) w poznych godzinach wieczornych – na pewno znajda sie zadania, ktorymi mozemy sie podzielic.
P.S. Argument o odleglosciach pomiedzy miejscem zamieszkania i miejscem spota jest egoistyczny.
nie no ludzie nie czepiajcie sie! przeciez to normalne ze najpierw chcą zbadac teren zamiast rozpalac płonnych nadziei. Ja tam wole poczekac na konkrety a nie dyskutowac nie wiadomo o czym...
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
tco_tm napisał(a):Argument o odleglosciach pomiedzy miejscem zamieszkania i miejscem spota jest egoistyczny
O jej rozszyfrowałeś mnie

Jutro lub pojutrze beda podane wszystkie wstepne informacje o omawianym spotkaniu. Jesli chodzi o Ryki jako spot wiecej niz lokalny, to ich termin bedzie musialbyc odsuniety od spotkania na Slowacji i ew. spotkania 9/10. kwietnia w Warszawie.
tco_tm napisał(a):Jesli chodzi o Ryki jako spot wiecej niz lokalny, to ich termin bedzie musialbyc odsuniety od spotkania na Slowacji i ew. spotkania 9/10. kwietnia w Warszawie.
30.04 i 1.05 to ogólnopolskie otwarcie sezonu, i jest on dokładnie umiejscowiony po środku w/w terminów

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
Tylko nie bardzo wiem co ma słowacja wspólnego z Rykami
terminy nie kolidują, a na słowacje jadą ludzie z całej Polski, a ryki to co najwyżej spot warszawsko świętokrzysko lubelski.
terminy nie kolidują, a na słowacje jadą ludzie z całej Polski, a ryki to co najwyżej spot warszawsko świętokrzysko lubelski.
1, 2