chudynapisał:
albo też podłączasz sie do fabrycznego sterownika zamków. Niestety wiąże sie to z tym, że zamontowany siłownik w drzwiach kierowcy musisz spiąć razem z siłownikiem który znajduje sie w drzwiach pasażera.
Czyli będę musiał dopiąć się do kabli wychodzących od siłownika w drzwiach pasażera. Ale shit.
Mam nadzieję, że kabelek od siłownika w drzwiach pasażera idzie aż do centrali fabrycznego zamka i gdzieś go znajdę

. I zakładając, że znalazłem te dwa kable. Czyli spinam niebieski kabel od siłownika w drzwiach kierowcy do niebieskiego kabla od siłownika w drzwiach pasażera i analogicznie zielony do zielonego? [kolory pewnie będą inne ale chodzi mi o otwieranie z otwieraniem a zamykanie z zamykaniem tak?] I wtedy dwa siłowniki będą przyjmować taką sama dawkę masy? Nie będzie to mieć wpływu na pogorszenie ich pracy??
I dalej. W takim razie będę musiał się również wpiąć sterownikiem centralnego- który zakupiłem – do fabrycznego centralnego. I tutaj już będę sie podpinał kablami białym i brązowym [ czyli masami] tak??
No i najważniejsze pytanie. Do których kabli? Jeśli ktoś wie, które kable wysyłają masę otwierania i zamykania z fabrycznego zamka do siłowników [ bo wnioskuję, że do nich będę sie podpinał] to bardzo prosze o kontakt. Bez tego nie zrobię nic

783 111 844
Gdzieś na forum był opis wyprowadzeń sterownika abyś wiedział w które dwa kable sterownika musisz sie wpiąć – jak poszukasz to znajdziesz
Wiem wiem

i szukam jak najbardziej... ale może ktoś pamięta i będzie szybciej i sprawniej. Pozdrawiam
EDIT:
Dwa przewody odpowiadają za sterowanie zamkiem: jeden go zamyka, drugi zaś otwiera. Przewód koloru szarego służy zazwyczaj do zamykania, brązowy zaś do otwierania.
Jestem bliżej rozwiązania?