IX Konkurs Fotograficzny MazdaSpeed
Żaba rządzi 
Poszło
Temat niby łatwy.. ale nie było łatwo wymyślić czegoś oryginalnego, ale i tak gratki chłopaki. Nie ważne kto wygra, liczy się zabawa
Btw. Co to za model ze zdj. nr7
Temat niby łatwy.. ale nie było łatwo wymyślić czegoś oryginalnego, ale i tak gratki chłopaki. Nie ważne kto wygra, liczy się zabawa
Btw. Co to za model ze zdj. nr7
人馬一体
>>>> Mój Dudowóz <<<<
Kupię drzwi tylne od strony kierowcy oraz maskę kolor: 12K (323F BA po lifcie)

Kupię drzwi tylne od strony kierowcy oraz maskę kolor: 12K (323F BA po lifcie)
dude napisał(a):Btw. Co to za model ze zdj. nr7
626 GD Coupe
dude napisał(a):... ale i tak gratki chłopaki...
A dziewczynom nie gratulujesz?
-
jeap
jeap napisał(a):A dziewczynom nie gratulujesz?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
szowinista

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
poszlo. kurde, fajne sprzeciki do robienia fotek niektorzy musza miec, ze takie fajne wychodza...
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
3 mi się spodobały więc zagłosowałem
zostaje mi tylko życzyć powodzenia uczestnikom.
- Od: 13 cze 2008, 16:32
- Auto: Mazda 323f BA 1,5dohc
również zagłosowałem
podam które i dlaczego
Edit by MOD:
I weź tu proś człowieku i pisz po polsku, a niektórzy i tak mają to w nosie.
oczywiście jest wiele fotek godnych tego aby oddać na nie głos – szkoda że można tylko 3 wybrać
podam które i dlaczego
Edit by MOD:
I weź tu proś człowieku i pisz po polsku, a niektórzy i tak mają to w nosie.
Italiano napisał(a):uprasza się o nie komentowanie na kogo został oddany głos....
oczywiście jest wiele fotek godnych tego aby oddać na nie głos – szkoda że można tylko 3 wybrać
-
VEN
Italiano napisał(a):uprasza się o nie komentowanie na kogo został oddany głos....
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20