Ulotki klubowe | Chcesz wspomóc promocję – wejdź!
Tydzień temu zostawiłem 3 ulotki u siebie na mieście, a Mazdy to:
– MX3 czerwona – początek numeru rej. CT – na ulicy Czaplinieckiej, ale chyba była przejazdem
– 626 szara – przy supermarkecie
– 323 F czarna – jak wyżej
Dwa dni temu, osobiscie wręczyłem parkującej obok mnie, właścicielce (bardzo ładnej) 626 srebrna (pasowała do właścicielki) – pod blokiem na osiedlu Budowlanych
– 323 F srebrna – mojej znajomej z pracy – właścicielka Madzi od tego roku
Dzieki za ulotki – dobrze, że mam ich więcej – jeszcze trochę mi ich zostało i jak widzę – w Bełchatowie sporo Mazd jeździ, jest tylko mały problem – nie parkują za często na ulicach
– MX3 czerwona – początek numeru rej. CT – na ulicy Czaplinieckiej, ale chyba była przejazdem
– 626 szara – przy supermarkecie
– 323 F czarna – jak wyżej
Dwa dni temu, osobiscie wręczyłem parkującej obok mnie, właścicielce (bardzo ładnej) 626 srebrna (pasowała do właścicielki) – pod blokiem na osiedlu Budowlanych
– 323 F srebrna – mojej znajomej z pracy – właścicielka Madzi od tego roku
Dzieki za ulotki – dobrze, że mam ich więcej – jeszcze trochę mi ich zostało i jak widzę – w Bełchatowie sporo Mazd jeździ, jest tylko mały problem – nie parkują za często na ulicach
-
Gość
Kolejne kilka ulotek zostawiliśmy w weekend:
we Włocławku pod Tesco, biała 323F BG
w Płocku bordowa 626GE (nr rej. WP) oraz srebrna 323BV (nr rej. WP)
we Włocławku pod Tesco, biała 323F BG
w Płocku bordowa 626GE (nr rej. WP) oraz srebrna 323BV (nr rej. WP)
323f Lantis BA '96 >> Honda Civic SE Sport '02 >> Mercedes A-Klasa >> Moze nastepna będzie trójka..., eh!
- Od: 9 wrz 2004, 09:56
- Auto: Mercedes A-Klasa 150 '08
Xionc napisał(a):dzisiaj czarna 323f na rejestracjach WPR na Emili Ploter-Tnący
No wiesz a MegaNaklejki na tylnej szybie nie widziałeś
Nie czuć, że przyspiesza – tylko jakoś inni stoją zamiast jechać
V6 – no more questions...
V6 – no more questions...
- Od: 27 maja 2004, 20:02
- Auto: 323F (BA) – 2.0 V6 GT
Krasnal napisał(a):Xionc napisał:
dzisiaj czarna 323f na rejestracjach WPR na Emili Ploter-Tnący
No wiesz a MegaNaklejki na tylnej szybie nie widziałeś
No właśnie nie widziałem, ale szczerze mówiąć to jej z tyłu nie oglądałem, tylko patrzyłem na podkładkę przednia pod tablice. Tak czy siak na pewno się ucieszyłeś
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Pod żabką na Osowskie, osobiście koledze z podstawówki który stwierdził: fajne masz autko (a sam przyjechał niemal identycznym tyle że czarnym) 
Pozdrawiam,
osobiscie wreczylam ulotke mechanikowi w jednum z warsztatow mazdy (szczecin) gdy podjechal swoja Madzia pod biuro... i dzieki temu mrdok dostal rabat
10 zl zawsze do pszodu
potem sie ze mnie smial ze szaleje z ulotkami..
- Od: 8 mar 2005, 21:59
- Auto: Fiat Grande Punto
Wczoraj wieczorem mialem okazje zobaczyc na wlasne oczy czana Mazde RX8
, samochod robi piorunujace wrazenie..., bylo to pod Gemini w Gdyni oczywiscie ulotka znalazla sie pod przednia wycieraczka
pozdrawiam wlasciciela![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
pozdrawiam wlasciciela
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 17 sty 2005, 14:48
- Auto: Mazda 323f bg 1.6 16v '93