jakieś słodkie tajemnice typu ęą??
LUBIN – spotkania regionalne
to co skryte i tajemnicze jest bardziej pociagajace
wiec...NIE POWIEM!!!!
widziałam dzisiaj we Wrocławiu zielonego mx-3 na DLU i tak mi sie wydaje ze to Walker_1??? oj cieżką ma ta noge

wiec...NIE POWIEM!!!!

widziałam dzisiaj we Wrocławiu zielonego mx-3 na DLU i tak mi sie wydaje ze to Walker_1??? oj cieżką ma ta noge

- Od: 21 gru 2007, 23:54
- Auto: 323f BA 1.5 16V 98'
Karolinciaaa napisał(a):widziałam dzisiaj we Wrocławiu zielonego mx-3 na DLU i tak mi sie wydaje ze to Walker_1??? oj cieżką ma ta noge![]()
Możliwe
- Od: 25 lip 2007, 18:24
- Auto: Mx-3 K8-t
Walker znów pewnie na zimnym katuje 

- Od: 3 mar 2007, 12:21
- Auto: Toyota Corolla E12
Vein napisał(a):Walker znów pewnie na zimnym katuje
wtedy przynajmniej mniej oleju pali bo jeszce nie zdązy cisnieni popychaczy wyregulowac a ty juz 6tys obrotow

Mazda 323 1.5 85' ==> Mitsubishi Lancer 1.5 88' ==> Mazda 323 F 1.6 16v 91' ==> Mazda 323 F 2.0 V6 Lantis 97'==>BMW 318i E46 02'==> bedzie mps
- Od: 28 maja 2007, 12:58
- Auto: Bayerische Motoren Werke
To ja mam chyba jakąś usportowioną wersję bo mam zdjętą tą blokadę
A co do spota to wypada 1 listopada
Będzie ktoś?

A co do spota to wypada 1 listopada
Ja też nie mam takiej blokady.
A co do spota to ja jeszcze nie wiem bo troszkę rodzinki po szpitalach się porozjeżdżała. A i ja sam odchorowuję sobotnie godziny spędzone przy autku – coś z płucami.
A w dodatku pierwszego już jest święto.
A co do spota to ja jeszcze nie wiem bo troszkę rodzinki po szpitalach się porozjeżdżała. A i ja sam odchorowuję sobotnie godziny spędzone przy autku – coś z płucami.
A w dodatku pierwszego już jest święto.
www.mtj.auto.pl
- Od: 7 lut 2008, 01:20
- Auto: była eFka BaGietka '92 jest
Accord CG8 1.8 16V
Ech... szkoda, że już macie spotkania w soboty a nie w piatki
Tak to czasami wracałem do Zielonej wieczorami w piątek i mogłem do was zajechać, a teraz nie jest to już takie proste
Ale jak będziecie kiedyś robili spota w czwartek, piątek albo w niedzielę to postaram się was chociaż raz nawiedzić

- Od: 4 sty 2007, 17:31
Trollu przecież część LGOM przyjeżdża speszyl for ju na spoty wrocławskie
Z racji tego że 1.11 jest święto to może spota zrobimy 25.10 czyli tydzień wcześniej
Co Wy na to?
Z racji tego że 1.11 jest święto to może spota zrobimy 25.10 czyli tydzień wcześniej
Vein napisał(a):Trollu przecież część LGOM przyjeżdża speszyl for ju na spoty wrocławskie
Ale duża ta część
Vein napisał(a):może spota zrobimy 25.10 czyli tydzień wcześniej
Albo np 31.10
Ostatnio wypadło w sobote ale to był wyjątek dlatego ja proponuje przywrócić piątek na tego spota czyli 31.X.....
Mazda 323 1.5 85' ==> Mitsubishi Lancer 1.5 88' ==> Mazda 323 F 1.6 16v 91' ==> Mazda 323 F 2.0 V6 Lantis 97'==>BMW 318i E46 02'==> bedzie mps
- Od: 28 maja 2007, 12:58
- Auto: Bayerische Motoren Werke
Ja sie nie deklaruje bo mam zwichnięty odcinek c3 i c4 kręgosłupa który trzymam w kołnierzu... a co to będzie dalej, to pokaże rezonans w czwartek wieczorem.... 
In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
jeśli sobota to ja niestety odpadam bo w sobote odrabiam 2 zmianę za wigilię
a w tym tygodniu mam 2 zmiany może następny weekend/piątek po wszystkich świętych
- Od: 3 mar 2008, 12:45
- Auto: ______________
walker_1 napisał(a):Możliwe ja pomykam codziennie Hallera przez estakadę i aż prawie do Astry więc jeśli w tych okolicach widziałaś to pewnie byłem ja
no to kawałek trasy po wrocławiu pokonujesz codziennie, trasa na której widziałam mx-3 sie zgadza bo niedaleko Astry, wiec to pewnie byłeś Ty hehe
no a mi to tam bez różnicy
Konspi napisał(a):znicze na deske poustawiac i jazda
oj kotek kotek...ty masz już coś bardzo świecacego pod podwoziem
- Od: 21 gru 2007, 23:54
- Auto: 323f BA 1.5 16V 98'
Ja też muszę się zorientować w temacie odrabiania w soboty. W tą na 100% pracuję a w przyszłą jeszcze nie wiem. 31.10 – odpadam bo będę mieć drugą zmianę
Trollu – z tego co czytam to miałeś już kilka okazji do odwiedzenia LGOMu a jakoś do tego nie doszło, no ale powodzenia na przyszłość!!
Ada wyrazy współczucia i szybkiego wyleczenia. I jeszcze pytanko: kiedy powrót do zielonego??
Trollu – z tego co czytam to miałeś już kilka okazji do odwiedzenia LGOMu a jakoś do tego nie doszło, no ale powodzenia na przyszłość!!
Ada wyrazy współczucia i szybkiego wyleczenia. I jeszcze pytanko: kiedy powrót do zielonego??
www.mtj.auto.pl
- Od: 7 lut 2008, 01:20
- Auto: była eFka BaGietka '92 jest
Accord CG8 1.8 16V
Wiem, że miałem okazję, ale niestety zawsze mi coś wypadało. Nie obiecuję, że teraz jak będziecie robić spotkanie to uda mi się przyjechać
Nie traktujcie tego tak, że namawiam was do zmieny terminu spotkań tylko po prostu chcę do was przyjechać i was poznać, a jak spotkania były w piątki, to szansa na taki obrót sprawy była większa