Masłońskie – integracja międzyregionalna
spike72 napisał(a):Czy jakieś naczynia typu: talerz, kubek, nóż, widelec to tam będą, czy brać zestaw turystyczny?
Pełny wypas – nic z takich rzeczy nie trzeba brać
Porek napisał(a):będzie Pan zadowooooloooony
Idę sobie jeszcze kawę strzelić, może jakoś te dwie godziny wytrzymam...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
My wyjezdzamy okolo 17:30 co i tak jest za wczesnie, bo do Siewierza sie jedzie jakies 20 min z S-ca, no ale lepiej juz wczesniej byc w drodze, gdyby jakis koreczek czy inne nieprzewidziane okolicznosci.
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
Musze jeszcze pojechać na ośrodek i wszystko posprawdzać... Kuźwa – jeszcze mnie kloc zaczął cisnąć, a czas mam dosłownie do minuty wyliczony 

Trusted computing – Yes or No?
kuzwa nie dobrze...... Olka ma takie korki ze masakra.... ehhh :/ jest lipa.... wyjechala z bydzi jakies 2h temu i jest dopiero jakies 50km za bydzia... nie widze tego dobrze... kurde tylko zeby sie nie poddala i nie zrezygnowala :/

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
Ja wlasnie przed chwila uwolnilem orke i czuje sie lekki jak piorko
. Powodzenia
.
PS. ale nam rozmowa zboczyla z tematu
:D:D
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
PS. ale nam rozmowa zboczyla z tematu
Ostatnio edytowano 17 paź 2008, 16:42 przez nicek777, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
brii napisał(a):Musze jeszcze pojechać na ośrodek i wszystko posprawdzać... Kuźwa – jeszcze mnie kloc zaczął cisnąć, a czas mam dosłownie do minuty wyliczony
widzisz kolejna lekcja.... na nastepny raz wlicz czas na kupe stresowa

kurca a ja jeszcze musze kisic ogora na kwadracie.... ehhhhh marudze bo lubie marudzic i Olka lubi marudzic i tak mi sie juz od niej udzielilo ze se marudze i no tak se jest jak se jest se czekam i czekam i nie wiem jak to bedzie i o ktorej to bedzie ale dobrze ze chociaz wiem gdzie.... kurde ale sie nudze.... pogral bym se w cos ale nie mam zadnych gier... ehhh co za niefart hmm.... a moze by tak se drzemke uciasc.... eee nie bo pozniej w nocy spac nie bede
hmm... a moze by dla zabicia czasu kawke szarpnac
hmm... no to jest mysl... z tym ze nie chce mi sie wstac... ehhh ja chce juz jechac... ale nie moge
ehhhh co za ciezki piatek....