Poznań – Halowa piłka nożna
Witam was kochani,tak sobie siedze i mysle że dobrze by było sobie pograc w piłke na hali w jakiś dzionek w tygodniu pod wieczór.
Miałby może ktoś ochote na taki wyczyn? (Pomysł zapożyczyłem od mazdowicza z Wawy)
Ilu było by chętnych,ma może ktoś wtyki? by taka salę załatwic??
Dawajcie propozycje[/code]
Miałby może ktoś ochote na taki wyczyn? (Pomysł zapożyczyłem od mazdowicza z Wawy)
Ilu było by chętnych,ma może ktoś wtyki? by taka salę załatwic??
Dawajcie propozycje[/code]
-
Fasola

- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
ja tez bym sie z checia pisal
na os. Batorego jest dobra sala ale nie wiem jakby bylo z terminem....
na os. Batorego jest dobra sala ale nie wiem jakby bylo z terminem....
Potrzebujesz kredytu, pożyczki? Problem z finansami? ZAPRASZAM --> www.finansepoznan.pl na pewno pomogę 

- Od: 18 lis 2007, 06:07
- Auto: m jak MOC x 3
Bardzo dobry pomysł
No to jest +1 i pewnie kumpel też by sobie popykał. Kwestia kiedy i gdzie.
Ja dam rade pewnie załatwić sale w Swarzędzu.
fasola1980 napisał(a):...ma może ktoś wtyki? by taka salę załatwic??
Dawajcie propozycje
Ja dam rade pewnie załatwić sale w Swarzędzu.
Laetius est, quoties magno sibi constat honestum
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=60288&highlight=
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=60288&highlight=
popytaj w jaki dzien im pasuje i ile kosztuje 1,5 h im nas wiecej tym taniej. Gracze nie koniecznie musza byc z klubu im wiecej hetnych tym lepiej,mysle ze ja tez bym zalatwil kilku wtedy mozna ustawic przykladowo zawsze czwartki o 20 mamy termin i jak nas bedzie 15 to wyjdzie okolo 12/13 zyla od osoby – STRZELAM tylko. Ja zapytam w przezmierowie sala zajebis.....a
-
Fasola
SquizzI napisał(a):sale w Swarzędzu.
mi to akurat pasuje
jak w swaju to moze tez bym kogos zalatwil...
Potrzebujesz kredytu, pożyczki? Problem z finansami? ZAPRASZAM --> www.finansepoznan.pl na pewno pomogę 

- Od: 18 lis 2007, 06:07
- Auto: m jak MOC x 3
o tak troche ruchu sie przyda:)
NAPRAWA AUT a niebawem sklep z czesciami nowymi i używanymi:)
SPRZEDAM KLAMOTY DO 323F BG i BA 1.5 2.0 V6 KOM:509589948
LUB ZAPRASZAM TU: http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=3631115
POTRZEBUJESZ DEKARZA DZWON!!!!GIECIE BLACH
NA ZAMOWIENIE
CZYSZCZENIE DACHOW www.czystydach.pl w razie telefonu prosze mowic ze z MS
SPRZEDAM KLAMOTY DO 323F BG i BA 1.5 2.0 V6 KOM:509589948
LUB ZAPRASZAM TU: http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=3631115
POTRZEBUJESZ DEKARZA DZWON!!!!GIECIE BLACH
NA ZAMOWIENIE
CZYSZCZENIE DACHOW www.czystydach.pl w razie telefonu prosze mowic ze z MS

- Od: 23 lip 2006, 15:21
- Auto: LAGUNA 2,T3
Tak wiec po wizycie w przezmierowie wiem ze godzina wynajecia duzej sali na pilke kosztuje 80 zyla to super cena!!!!!!.......problem w tym ze wolny termin dopiero w kwietniu MASAKRA. Zalatwcie cos bo ja wiecej znajomosci nie mam.
-
Fasola
Byłem w moim gimnazjum i możemy popykać w piłeczke
terminy sa we wtorki i czwartki od 19.Półtorej godziny kosztuje 60 zł, udostepniaja oczywiscie szatnie (prysznice pewnie tez).Gimnazjum jest w antoninku na ul.Leszka.Mysle ze to super oferta i warto sie zainteresowac, sala nie jest gigantyczna, ale w 15 osob spokojnie pogramy, to wychodzi, ze kazda osoba placi za gre 4 zł
wiec mysle ze warto
Pozdrawiam serdecznie
Fasol daj odpowiedz to zaklepie ja, zdecydujmy czy chcemy grac raz tygodniowo czy dwa razy...
Jak nam sie nie spodoba ta sala to bylbym w stanie zalatwic sale unii w swarzedzu, tylko chodzi tez o koszty ..
wiec mysle ze warto Pozdrawiam serdecznie
Fasol daj odpowiedz to zaklepie ja, zdecydujmy czy chcemy grac raz tygodniowo czy dwa razy...
Jak nam sie nie spodoba ta sala to bylbym w stanie zalatwic sale unii w swarzedzu, tylko chodzi tez o koszty ..

- Od: 4 wrz 2007, 13:07
- Auto: w garażu
nie ma problemu mozemy sie zgadac ....1 raz w tygodniu wystarczy w zupelnosci...Ja gralem na duzej sali z bramkami normalnej wielkosci do footsalu i gralo nas 5 na 5 wiec nie wiem jak sie mozemy zgrac w 15 na malej bo podejzewam ze to malutka sala chyba ze sie myle
zrobimy 3 druzyny po 5 i tyle . czy to trzeba zarezerwowac? najpierw zaplacic potem grac dowiedz sie wszystkiego i zaklepuj wtorek ilosc chetnych niech sie zdeklaruje i walimy na sale..
.Nawet jak bedzie sala mala to raz sie umuwimy i wystarczy. czekam za info.
zrobimy 3 druzyny po 5 i tyle . czy to trzeba zarezerwowac? najpierw zaplacic potem grac dowiedz sie wszystkiego i zaklepuj wtorek ilosc chetnych niech sie zdeklaruje i walimy na sale..
-
Fasola
Ja mogę jechać
Ale to jest w Antoniku i nie miał bym jak dojechać. Chyba ze by mnie ktoś zabrał bym gdzieś dojechał do poznania, np rondo śródka czy plaza czy gdzie tam komu pasuje:P i jakoś tak:P
Ale to jest w Antoniku i nie miał bym jak dojechać. Chyba ze by mnie ktoś zabrał bym gdzieś dojechał do poznania, np rondo śródka czy plaza czy gdzie tam komu pasuje:P i jakoś tak:P
Zoom-Zoom!